INSURANCE 4 LIFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSURANCE 4 LIFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.034.166

Publication

28/05/2013
ÿþi

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFEL_ .,:CE

VAN KOOFHAN _L

16 ME! 2013

Gri ~ ie

mod 11.1

Ondememingsnr ; 0817.034.166

Benaming (voluit) : INSURANCE 4 LIFE

(verkort) : IFL

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Onderwerp akte : BAV

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris te Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op 30 april 2013, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSURANCE 4 LIFE, afgekort "IFL" met maatschappelijke zetel te 9470 Denderleeuw, Steenweg 411, hebbende het ondernemingsnummer 0817.034.166 en is niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde, is bijeengekomen en dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

I.ONTSLAG VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De enige aandeelhouder doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

II LEZING EN ONDERZOEK

De voorzitter geeft lezing van het fusievoorstel en de aandeelhouder onderzoekt het fusievoorstel. De aandeelhouder verklaart afschrift van dit fusievoorstel te hebben ontvangen meer dan een maand voorafgaand aan deze vergadering.

III. VERZAKING AAN DE OVERLEGGING VAN TUSSENTIJDSE CIJFERS

De voorzitter vestigt de aandacht van de vergadering op het feit dat het fusievoorstel, daterend van 22 februari 2013, werd opgemaakt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar, hetgeen gebeurde op de eerste dinsdag van de maand juni 2012.

De aandeelhouders verklaren unaniem en uitdrukkelijk te verzaken aan de verplichting opgenomen in artikel 720 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de verplichting tot overmaking van tussentijdse cijfers zo het fusievoorstel volgt meer dan zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

IV. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING MET HET OOG OP DE FUSIE DOOR OVERNEMING

De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, zoals hogervermeld, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSURANCE 4 LIFE bij wijze van fusie door overneming overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOPA 4 LIFE CONSULTANCY, hiervoor genoemd,

Vervolgens beslist de enige vennoot de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie door overneming overeenkomstig het fusievoorstel , waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen  van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INSURANCE 4 LIFE voor het geheel overgaan naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOPA 4 LIFE CONSULTANCY,

Alle rechten, plichten en verbintenissen vanaf 1 oktober 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

V. OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(er bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

; ij agen ij e e gisc

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

J.

Bijlagen bij Tiet Belgisch-Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De fusie door overneming geschiedt onder de opschortende voorwaarde dat de vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOPA 4 LIFE CONSULTANCY tot eenzelfde besluit komt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering. T. Van Sinay, geassocieerd notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013
ÿþt

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0817.034.166

Benaming :

(voluit) : INSURANCE 4 LIFE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : STEENWEG 411, 9470 DENDERLEEUW

(volledig adres)

Onderwerp akte : FusievoorsteI

Fusievoorstel in het kader van de vereniging van alle aandelen in één hand cfr. artikel 676 van het wetboek van vennootschappen:

Op 22 februari 2013 is overeenkomstig artikel 676 en 719 van het wetboek van vennootschappen door de zaakvoerders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het fusievoorstel opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

Tussen enerzijds de overnemende onderneming Jopa 4 Life Consultancy BVBA:

Naam: Jopa 4 Life Consultancy, afgekort Jopa

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel:

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Maatschappelijk doel:

-Het optreden als deskundige, raadsman, bemiddelaar, makelaar, agent of vertegenwoordiger in verzekeringen en aanverwante taken zoals geldplaatsingen, leningen, kredietopeningen, financieringen, beleggingen, pensioensparen, onroerende beleggingen, renting van roerende en onroerende goederen, met of zonder hypothecaire of andere waarborgen.

-Het verlenen van advies en het uitvoeren van studies in financiële, spaar-, beleggings, verzekerings-, handels- en immobiliënaangelegenheden.

-Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van een bank of een spaarbank, kapitalisatieondememing, krediet- en financieringsonderneming, gemeenschappelijk beleggingsfonds, onderneming voor het beheren van beleggingen en vermogens, verzekeringsondememing.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen terzake.

-Makelaar in onroerende goederen (huren, verhuren en bemiddelen bij verkoop en/of aankoop).

De activiteiten in eigen naam van vermogensbeheer en bouwpromotie worden uitgesloten (met bouwpromotie wordt bedoeld, het oprichten van onroerende goederen met het doel te verkopen, in eigen naam inkopen en dan verkopen).

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen die zij nuttig acht voor de uitoefening van haar activiteit. Zij mag hiervoor leningen aangaan, zich borg stellen, haar goederen verhypothekeren enzovoort.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

111

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE ~PCt-li P. VAN KOOPHANDEL

Mhlu

*1309 AA*

Griffie

0 8 MAART 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland om op het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht, fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare.

Zaakvoerder:

Papeleu Johan

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Ondernemingsnummer: 0816.699.913

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en is verdeeld over 100 gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde. De aandelen werden volstort ten belope van één/derde.

Aandeelhouders:

Johan Papeleu Steenweg 411 9470 Denderleeuw

Veronique Geeroms Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december.

Datum Algemene Vergadering: eerste maandag van de maand juni om 15u00.

En anderzijds, de overgenomen onderneming Insurance 4 Life BVBA:

Naam: Insurance 4 Life BVBA

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel:

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Maatschappelijk doet:

-Het optreden als deskundige, raadsman, bemiddelaar, makelaar, agent of vertegenwoordiger in verzekeringen en aanverwante taken zoals geldplaatsingen, leningen, kredietopeningen, financieringen, beleggingen, pensioensparen, onroerende beleggingen, renting van roerende en onroerende goederen, met of zonder hypothecaire of andere waarborgen.

-Het verlenen van advies en het uitvoeren van studies in financiële, spaar-, beleggings, verzekerings-, handels en immobiliënaangelegenheden.

-Aile activiteiten van management en consultancy.

-Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van een bank of een spaarbank, kapitalisatieonderneming, krediet- en financieringsonderneming, gemeenschappelijk beleggingsfonds, onderneming voor het beheren van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit ailes conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen terzake.

-Makelaar in onroerende goederen (huren, verhuren en bemiddelen bij verkoop en/of aankoop).

De activiteiten in eigen naam van vermogensbeheer en bouwpromotie worden uitgesloten (met bouwpromotie wordt bedoeld, het oprichten van onroerende goederen met het doel te verkopen, in eigen naam inkopen en dan verkopen).

90

10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen die zij nuttig acht voor de uitoefening van haar activiteit. Zij mag hiervoor leningen aangaan, zich borg stellen, haar goederen verhypothekeren enzovoort.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland om op het even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn. Zij mag deelnemen door middel van deelgenootschap, overdracht, fusie of tussenkomst allerhande in alle andere ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijklopend is met het hare.

Zaakvoerder:

Jopa 4 Life Consultancy BVBA

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Ond. Nr.: 0816.699.913

Vertegenwoordigd door:

Johan Papeleu

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Ondernemingsnummer: 0817.034.166

Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en is verdeeld over 120 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volledig volstort in geld.

Aandeelhouders:

Jopa 4 Life Consultancy BVBA

Steenweg 411

9470 Denderleeuw

Ond. Nr.: 0816.699.913

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december.

Datum Algemene Vergadering: eerste dinsdag van de maand juni om 10u00.

Er dient te worden genoteerd dat de vennootschap BVBA Insurance 4 Life na de fusie van rechtswege verdwijnt.

Werd vooraf uiteengezet:

Naar aanleiding van de vereniging van alle aandelen BVBA Insurance 4 Life in één hand in de BVBA Jopa 4 Life Consultancy, hebben de zaakvoerders van beide vennootschappen beslist om de vennootschappen te herstructureren en dit via de fusie door overneming volgens art. 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingevolge de hierboven gestelde situatie leggen de zaakvoerders volgende modaliteiten van de fusie vast die zullen worden voorgesteld aan de betrokken Algemene Vergaderingen der aandeelhouders.

Algemene voorwaarden fusie:

De zaak voerders stellen de volgende voorwaarden voor aan de Algemene Vergaderingen der Aandeelhouders:

-Fusie door overname door de vennootschap BVBA Jopa 4 Life Consultancy, zowel rechten ais

verplichtingen, van de vennootschap BVBA lnsurance 4 Life.

-Deze fusie is gebaseerd op een financiële situatie afgesloten per 30/09/2012.

-Vanaf 01/10/2012 worden de activiteiten van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

-Alle kosten voortvloeiend uit deze fusie zullen worden gedragen door de BVBA Jopa 4 Life Consultancy.

-Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

-Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

-Eén exemplaar van het fusievoorstel zal worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de betrokken vennootschappen.

Bijzondere aandachtspunten:

Wij verwijzen naar de voorafgaande beslissing, uitgevaardigd door de FOD Dienst Voorafgaande l3eslissingen in Fiscale Zaken met als dossiernummer 2012.482 welke dit dossier heeft goedgekeurd.

Denderleeuw, 22 februari 2013

De overnemende vennootschap De overgenomen vennootschap

BVBA Jopa 4 Life Consultancy BVBA BVBA Insurance 4 Life

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

De Heer Johan Papeleu BVBA Jopa 4 Life Consultancy

Zaakvoerder Vertegenwoordigd door

De heer Johan Papeleu Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

'e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~, ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 30.07.2012 12349-0074-009
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.06.2011 11152-0456-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 28.06.2010 10236-0207-010

Coordonnées
INSURANCE 4 LIFE

Adresse
STEENWEG 411 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande