INTELLEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTELLEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.721.197

Publication

28/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o S 4 6 Z a 491

Benaming

(voluit) : 1NTELLEX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9920 Lovendegem, Lostraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op VEERTIEN FEBRUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN, blijkt dat:

1. Vennoot: De heer MARTENS Thomas, geboren te Gent op 25 juni 1981, echtgenoot van mevrouw De Cooman Liesbeth, wonende te 9920 Lovendegem, Lostraat 73, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

2. Rechtsvorm  naam: de vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: Intellex.

3. Zetel; de zetel wordt gevestigd te 9920 Lovendegem, Lostraat 73. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het.Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits respect voor de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Het voeren van consultancy- en management activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, juridische, algemene administratieve, informatica- en aanverwante aangelegenheden, met een bijzondere klemtoon op juridisch management op het vlak van personeelsaangelegenheden;

- Het zoeken, selecteren, verwijzen, plaatsen en verplaatsen van personeel en directieleden. Dit omvat onder andere, zonder beperkend te zijn, headhunting, formuleren van taakomschrijvingen, testen van kandidaten, natrekken van referenties, kortom aile verrichtingen die verband houden met arbeidsbemiddeling;

- Opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

Het voeren van de administratie, alsook het bestuur der directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doet dat deze mocht hebben;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven docr inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vcrm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste .(_1/140ste)-vann het jcapjtaal vertegenwoçfoljgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111,M1jR11,114.11111111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

la9EETZGELEGE)

19 FEB. 2014

FzEC:1T~~L'~' ~~iT

KOCïPHAi~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moet eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten. is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen. De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld, kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkcord door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen in onderstaande volgorde:

- door een vennoot;

- door de echtgeno(o)t(e) van een vennoot;

- door de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn;

- door alle personen mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in .het bezit van tenminste drielvierden van het kapitaal,

Wanneer het werkelijk vermogen van de vennootschap als gevolg van geleden verlies niet langer méér bedraagt dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de zaakvoerder of zaakvoerdersraad de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met de voorstellen tot sanering, voorleggen aan de buitengewone algemene vergadering; deze vergadering moet worden samengeroepen binnen de twee maand na vaststelling van het geleden verlies.

De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend

- de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen.

- de door hem gedane stortingen.

- de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register; wordt aan de vennoten een certificaat overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Geen aandeel mag op straffe van nietigheid onder levenden worden afgestaan noch overgedragen wegens overlijden dan met de toestemming van alle vennoten.

Ingeval van weigering van toestemming tot overdracht onder levenden, of indien erfgenamen of legatarissen van aandelen niet als vennoot worden toegelaten, dan wordt de afkoopwaarde van deze aandelen bepaald volgens hun werkelijke waarde op de dag van de vaststelling van de weigering. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal deze waarde vastgesteld worden door twee deskundigen, de eerste aangesteld door de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen en de tweede door de vennoot of rechthebbenden die de afkoop van de aandelen vraagt. De twee deskundigen hebben onbeperkt recht van onderzoek van alle boeken, bescheiden en goederen van de vennootschap. Zij zullen hun gezamenlijk en onder eed bevestigd verslag neerleggen op de zetel van de vennootschap binnen de twee maanden te rekenen vanaf het bericht van aanstelling hen door de meest gerede partij toegestuurd. De kosten van beide deskundigen zullen door beide partijen, ieder voor de helft gedragen worden. Indien de twee voornoemde deskundigen binnen de gestelde termijn niet tot een akkoord komen nopens de vast te stelten afkoopwaarde, dan zal de meest gerede partij aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de aanstelling kunnen vragen van een derde deskundige die binnen de kortst mogelijke tijdspanne de definitieve afkoopwaarde zal vaststellen. De door deze deskundige gedane waardebepaling is bindend voor alle partijen en niet vatbaar voor enig verhaal of beroep,

Telkenmale wanneer de overdracht of overgang aan een goedkeuring of toestemming onderworpen is, genieten de bestaande aandeelhouders van een recht van voorkoop. De medevennoten beschikken over een termijn van één maand te rekenen vanaf ontvangst van het schriftelijk bericht tot overdracht of overlating, om zich tegen deze overdracht of overlating te verzetten en zelf hun voorkoop recht te laten gelden.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen,

De vennoten die het voorkooprecht uitoefenen zullen onder hen de aan te kopen aandelen verdelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten,

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn, worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat één van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen, De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

pandschuldeisers en hun schuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, aangesteld door de algemene vergadering, die ten allen tijde hun mandaat kan herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zat elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf ingeval van overdreven volmacht.

7. Jaarvergadering: Elk jaar, op de eerste zaterdag van juni om tien uur moet de gewone algemene vergadering gehouden worden. Deze zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Is deze datum een feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekend brief, toegezonden aan elke vennoot, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Bij algemene instemming kan van de schriftelijke uitnodigingen worden afgezien, Ieder aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot, De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door alle gerechtigden schriftelijk is aangewezen. Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de rechten aan deze aandelen verbonden enkel geldig kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, tenzij zij daarvan door de wet worden vrijgesteld, Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle !asten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst moet jaarlijks één/twintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen, verplichting die ophoudt van zodra deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat integraal ter beschikking van de algemene vergadering die over de winstverdeling zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

9. Ontbinding -- vereffening;

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand

van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, De enige vennoot blijft slechts

aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets

beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen

om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. De vereffenaars

treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming

ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, volgens de procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars beschikken over alle machten hen toegekend in het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10. Slotbepalingen:

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

Bekrachtiging handelingen gesteld in naam van de vennootschap in oprichting.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen -- alle handelingen gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 oktober 2013 bij deze bekrachtigd en

overgenomen door de vennootschap.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

De oprichter heeft beslist te benoemen tot eerste niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur :

de heer Thomas Martens, voornoemd, die dit mandaat uitdrukkelijk heeft aanvaard.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en zal

worden afgesloten op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0455-008

Coordonnées
INTELLEX

Adresse
LOSTRAAT 73 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande