INTENTIF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTENTIF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.794.760

Publication

13/05/2013
ÿþ . -'-":11': .~j~ I~ I Mod Word 11.1

r~' .= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.i~~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Illn~il I11VOM

Ondernemingsnr : D S

Benaming

(voluit) : INTENTIF

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent, Charles De Costerstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe Beyer, geassocieerd notaris te Gent op 29 april 2013, te registreren werd door:

1.- de heer De Veirman Pascal Marcel Germaine, geboren te Gent op 23 februari 1967, gehuwd met mevrouw Camerlynck Inge, wonende te 9050 Gent, Charles De Costerstraat 12;

2.- de heer De Veirman Eddy Henri Martha, geboren te Wetteren op 11 januari 1946, gehuwd met mevrouw Verschooris Beatrys, wonende te 9030 Gent, Lakenstraat 14;

3.- mevrouw De Veirman Marjolijn Viviane, geboren te Gent op 6 december 1991, ongehuwd, wonende te 9032 Gent, Sparappellaan 20.

een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam "INTENTIF", met zetel van de vennootschap te 9050 Gent, Charles De Costerstraat 12 en waarvan het vast gedeelte van het Kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, en waarvan de leden hun aansprakelijkheid beperkt hebben tot het bedrag van hun inbreng en bijgevolg zonder hun hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.

Voor het verlijden van de akte hebben de oprichters een financieel plan overhandigd aan de instrumenterende notaris, opgemaakt op 17 april 2013 en ondertekend door hen, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit stuk wordt door de notaris bewaard volgens artikel 391 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vorming van het kapitaal

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal werd vast gesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Inbreng in geld

Dit kapitaal is vanaf heden gevormd door inbrengen in geld waartoe de comparanten zich onvoorwaardelijk verbonden hebben op de wijze in de statuten bepaald.

-de heer De Veirman Pascal voor 184 aandelen door inbreng van achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00), zijnde, volgens zijn verklaring, als wederbelegging van eigen gelden.

-de heer De Veirman Eddy voor 1 aandeel door inbreng van honderd euro (¬ 100,00)

-mevrouw De Veirman Marjolijn voor 1 aandeel door inbreng van honderd euro (¬ 100,00)

Alle oprichtende vennoten verklaren onderhavige inbreng in speciën te verrichten met wederbelegging van eigen penningen.

Elk aandeel waarop werd ingetekend volledig werd volgestort door storting in speciën en het bedrag van deze stortingen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 8E14 7370 3902 7183, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, agentschap Gentbrugge blijkens het bankattest afgeleverd op 26 april 2013 hetwelk aan Ondergetekende Notaris werd overhandigd om te worden bewaard in het dossier. Deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00)

Statuten

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL 1. Naam

De vennootschap is als Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de

~º% r, ,. ~ ..

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

naam "INTENTIF".

ARTIKEL 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9050 Gent, Charles De Costerstraat 12. De zetel kon zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig rechtsgebied door een besluit van de bestuurder.

ARTIKEL 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van de planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding;

-managementsactiviteiten van holdings en coördinatiecentra;

-het verstrekken van arbeid en het leveren van diensten aan derde, eveneens op het gebied van marktonderzoek, bedrijfsvoering, management, personeelsbeleid, distributie en handel in het algemeen; -het besturen van technische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen inzake communicatieproblemen in het algemeen;

-het organiseren, adviseren en produceren van vormingsprogramma's en reclamecampagnes; -individuele en groepsbegeleiding voor zowel bedrijven als particulieren, de sociale problematiek voor tieners, jeugd en volwassenen en echtscheidingen;

-tussen persoon bij handelsactiviteiten;

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN  VENNOTEN - AANSPRAKELIJKHEID

ARTIKEL 5. Maatschappelijk kapitaal

Het vaste gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) Het is bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort, Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven. Het kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 6. Aandelen -- Volstorting  Categorieën n Obligaties

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met elk een nominale waarde van honderd (¬ 100,00) euro. Het variabel gedeelte wordt vertegenwoordigd door aandelen met elk een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00). Elk aandeel moet bij inschrijving worden volgestort ten belope van 113e.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst. De 186 aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn en integraal volstort. Bij de creatie van nieuwe aandelen binnen het variabel deel van het kapitaal kan het bestuursorgaan een uitgiftepremie die bovenop de inbreng betaald wordt vaststellen. Het huishoudelijk reglement bepaalt de nadere modaliteiten. Buiten de hierna bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. Het orgaan dat instaat voor het bestuur van de vennootschap, aangeduid in het navolgende artikel 18, bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest gelijk aan de wet op de bestrijding van betalingsachterstand bij handelstransacties te betalen vanaf de datum waarop het bedrag eisbaar is en zulks onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de ontbinding van de inschrijving te vorderen of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uit te spreken.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht geschorst zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Er zijn vier categorieën aandelen;

-Oprichtersaandelen D

-Aandelen A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Aandelen B

-Aandelen C

De rechten verbonden aan deze aandelen worden verder in deze akte en het huishoudelijk reglement gernodaliseerd.

Elk dezer aandelen vertegenwoordigen het maatschappelijk kapitaal naargelang hun nominale waarde. Het bestuursorgaan beslist conform het huishoudelijk reglement over de omzetting van aandelen C naar B en 13 naar A, alsook de omzetting van de aandelen D naar aandelen A.

Bij de intrede van een vennoot wordt zijn inbreng gesubstitueerd door aandelen C of naar gelang de beslissing van het bestuursorgaan, aandelen A of B.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen beslissen tot de uitgifte van al dan niet hypothecaire obligaties; ze stelt de uitgifteprijs en de voorwaarden en modaliteiten van de emissie vast, en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders.

ARTIKEL 8. Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

D.BESTUUR

ARTIKEL 18. Algemeenheden

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder of een raad van bestuur, naargelang de samenstelling van een actionariaat.

Zolang er aandeelhouders D bestaan, wordt het bestuur van rechtswege waargenomen door die vennoot met het meeste aandelen-D, of door een door hem aangewezen en door hem gecontroleerde rechtspersoon, als enige bestuurder.

Wanneer de bestuurder ontslag neemt of in de onmogelijkheid is zijn mandaat uit te oefenen, benoemt de algemene vergadering een bestuurder vcor een termijn die 3 jaar niet te boven gaat.

Wanneer er geen aandeelhouders-D meer zijn wordt het bestuur waargenomen door een raad van bestuur, welke als college handelt en samengesteld is uit alle aandeelhouders-A en de door hen gecoápteerde bestuurders.

Een aandeelhouder-A kan zich voor zijn bestuurdersmandaat laten substitueren door een door hem gecontroleerde (management)vennootschap. De Raad van Bestuur, na ervoor bij meerderheid gestemd te hebben, kan zich verzetten tegen deze substitutie of haar toestemming hiervoor intrekken. Aan deze stemming kan de vennoot in kwestie niet deelnemen.

Er is maximaal 1 bestuurder per 4 aandeelhouders.

Een bestuurder kan, wanneer er een raad van bestuur is ingericht, evenwel door een beslissing van de algemene vergadering ontslagen worden ais bestuurder.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 19. RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lid voorgezeten. De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken. De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de provincie waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen véér de vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.Er kan niet bij volmacht gestemd worden. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit doorslaggevend. De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

ARTIKEL 21, Bevoegdheden

Het orgaan dat instaat voor het bestuur, naargelang van het geval gevormd dcor de raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels il en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van aile hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap ais eiser of verdediger vábr de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elk stand van een geding over maatschappelijke belangen.

Het maakt de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen om deze ter stemming aan de algemene vergadering voor te leggen.

Wanneer en zolang het bestuur waargenomen wordt door een enige bestuurder, is deze bevoegd het huishoudelijk reglement ook vast te stellen.

ARTIKEL 22. Delegaties

De raad van bestuur, zo hij krachtens deze statuten ingericht is, mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid opdragen, aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder, De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. De enige bestuurder beschikt mutatis mutandis over dezelfde

delegatiebevoegdheid.

ARTIKEL 23, Vertegenwoordiging

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder, of indien er meerdere bestuurders zijn, ook in geval van bestaan van een raad van bestuur, door twee bestuurders, Indien het bestuur toevertrouwd is aan verscheidene bestuurders, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor handelingen van courant bestuur. Wanneer er een raad van bestuur is samengesteld kan een bestuurder met volmacht op de bankrekening(en) van INTENTIE geen rechtstreekse of onrechtstreekse financiële transacties met zichzelf of met derden waar zij een economisch belang in hebben, verrichten, dan met tegentekening van een ander lid van de Raad van Bestuur. Beide bestuurders hebben de plicht om dergelijke transacties op de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur schriftelijk te melden. ARTIKEL 24. Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders, bestuurders of werknemers een VASTE VERTEGENWOORDIGER die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

F, ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 27. Samenstelling en bevoegdheid Huishoudelijke reglementen

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Waar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten. Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen. Wanneer er geen aandeelhouders D meer bestaan, mag ze de statuten aanvullen wat betreft hun toepassing op de verhoudingen tussen vennootschap en vennoten namelijk in verband met de gronden van uitsluiting en voorwaarden van aanvaarding, door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen. De algemene vergadering kan wanneer er geen aandeelhouders D bestaan, deze reglementen invoeren, wijzigen of opheffen bij beslissing genomen met meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen. ARTIKEL 28.Bijeenkomst

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 18. Dit moet geschieden door middel van een brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de derde vrijdag van juni, om 18 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

ARTIKEL 31. Stemrecht

Een aandeel D geeft recht op tien stemmen.

Elk aandeel A geeft recht op vijf stemmen

Elk aandeel B geeft recht op twee stemmen

Elk aandeel C geeft recht op één stem

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht geschort. REKENING EN REKENSCHAP - BEPALING EN BESTEMMING VAN DE WINST - OPENBAARMAKING VAN DE JAARSTUKKEN

ARTIKEL 31, Boekjaar- Inventaris en jaarrekening

a)Wet boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 32. Wettelijke reserve - Winstuitkering - Omzetdividend

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

a)Jaarlijks wordt van de nettowinst, dat is de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval

verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste

afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

G. ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 35. Ontbinding - Vereffenaars

a)Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel

van rechtswege, blijft de vennootschap ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

b)Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, ven rechtswege vereffenaars, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181 en 182 van de

vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders

besluit

c)De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt, naar gelang van het geval, volgens het

W.Venn.

d)EIk jaar maken de vereffenaars een inventaris op alsmede de jaarrekening volgens de regels die op de

vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding.

e)De vereffenaars dragen zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdelen onder de

vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die

zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

f)Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het

gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt volgens het W.Venn..

III Tijdelijke bepalingen - Benoemingen

1.Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van onderhavige akte en eindigt op éénendertig december

tweeduizend veertien.

2.Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015

3.Benoemingen van bestuurder

Zoals gesteld in artikel 18 wordt van rechtswege, als aandeelhouder met de meeste aandelen-D, als eerste

bestuurder benoemd voor onbeperkte duur:

1.- de heer De Veirman Pascal, hier aanwezig, die bevestigt dat de uitoefening van zijn functie hem niet

verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hun verleende opdracht te aanvaarden. Deze zijn

gezamenlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Hij wordt eveneens benoemd als vast vertegenwoordiger van de vennootschap, welk mandaat hij eveneens

aanvaardt.

Tot directeur belast met het dagelijks bestuur wordt benoemd de heer De Veirman Pascal, die voor wat dit

bestuur aangaat, de vennootschap alleen kan verbinden.

4.Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen

overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 april 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren, vanaf zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

5, volmacht

Van Coile en Partners BV CVBA met zetel te Drongen, Boelenaar 1 en ondernemingsnummer 0443,127.375 vertegenwoordigd door de heer Bart Van Coile, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH

UITTREKSEL

(getekend) E-C Beyer notaris

Samen hiermee neergelegd; expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþmod 91.~

11111111111111111

~i t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 APR, 2915

RECHTBANK VAN KOCetiftfenf t rC rFNi"





Ondernemingsnr : 0533.794.760

Benaming (volluit) :1NTENTIF



(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Charles De Costerstraat 12

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging- benoeming bestuurder

Blijkens akte de dato 25 maart 2015 verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe BEYER werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap,; met beperkte aansprakelijkheid "INTENTIF", waarvan de zetel gevestigd is te 9050 Gentbrugge, Charles:

:j Decosterstraat 12, RPR Gent, Afdeling Gent, KBO 0533.794.760, alwaar volgende agenda werd behandeld: 1.- wijziging van artikel 18 van de statuten om het te vervangen door onderstaande tekst:

"ARTIKEL 18. Algemeenheden i

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder of een raad van bestuur, naargelang dei, samenstelling van een actionariaat of een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

ji Zolang er aandeelhouders D bestaan en de Algemene Vergadering geen Raad van Bestuur geïnstalleerd;,

i heeft, wordt het bestuur van rechtswege waargenomen door die vennoot met het meeste aandelen-D, of door;

een door hem aangewezen en door hem gecontroleerde rechtspersoon, ais enige bestuurder.

De Algemene Vergadering kan, zelfs wanneer er nog aandelen D bestaan, beslissen het bestuur toe te:i

vertrouwen aan een Raad van Bestuur. j.

;l; De aandeelhouder met het meeste aandelen-D maakt hier, behoudens verzaking of verhindering, van,;

iirechtswege deel van uit, ..

Wanneer een bestuurder die van rechtswege in de Raad van Bestuur zetelt, ontslag neemt, in (16.: onmogelijkheid is zijn mandaat uit te oefenen of aan zijn mandaat verzaakt, benoemt de algemene vergaderingij

il een bestuurder voor een termijn die 3 jaar niet te boven gaat i;

Wanneer er geen aandeelhouders-D meer zijn wordt het bestuur in elk geval waargenomen door een raad van bestuur, welke als college handelt en samengesteld is uit alle aandeelhouders -A en de eventuele door hen: gecoöpteerde bestuurders.

Een aandeelhouder-A of D kan zich voor zijn bestuurdersmandaat laten substitueren door een door hem,, iï gecontroleerde (management)vennootschap. De Raad van Bestuur, na ervoor bij meerderheid gestemd teij hebben, kan zich verletten tegen deze substitutie of haar toestemming hiervoor intrekken. Aan deze stemming,

ji kan de vennoot/bestuurderin kwestie niet deelnemen_ ij

Een bestuurder kan, wanneer er een raad van bestuur is ingericht, evenwel ten allen tilde door een

ij beslissing van de algemene vergadering ontslagen worden als bestuurder, i'

jj De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of

veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

ij Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel

ij van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel."

ij 2; wijziging van artikel 19 van de statuten om het te vervangen door onderstaande tekst:

"ARTIKEL 19. RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Wanneer er echter nog aandeelhouders-D bestaan en deze niet verzaakt hebben aan he

bestuurdersmandaat, zal diegene met het meeste aandelen D de raad van bestuur voorzitten, tenzij hij daaraan,;

verzaakt.

ii ln geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lidji

voorgezeten.

De stem van de voorzitter is bij staking van stemmen beslissend. De Raad van Bestuur benoemt onder haar leden een Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bi:houden

aan het Belgisch Staatsblad

"



De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de provincie waarde zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vádr de vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit doorslaggevend.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De Raad van Bestuur kan eveneens vergaderen door middel van video-, telefoon- en intemetgebaseerde communicatie-middelen."

3.- wijziging van artikel 20 van de statuten om het te vervangen door onderstaande tekst:

ARTIKEL 20. verzaking aan en Vacature van een bestuurdersmandaat

Een aandeelhouder-A of D kan verzaken aan een mandaat van bestuurder dat hem van rechtswege

toekomt. ln dit geval is er een zetel vacant.

In geval van vacante zetel in de raad van bestuur, heeft de Raad van Bestuur de faculteit om in afwachting

van de eerstvolgende Algemene Vergadering, een lid van onder de aandeelhouders B te coöpteren.

De eerstvolgende Algemene Vergadering bekrachtigt of verwerpt deze coöptatie.

De duur van het mandaat van deze gecoöpteerde bestuurder, mag drie jaar niet te boven gaan.

De verzakende vennoot kan zijn mandaat hernemen na afloop van het mandaat van de gecoiipteerde

bestuurder.

Dit alles evenwel zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden van de Algemene Vergadering om

bestuurders te benoemen en te ontslaan."

4.- Benoeming van de heer Vermeulen Fernand tot bestuurder.

5.- Coördinatie van de statuten en machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

5.- Volmacht formaliteiten.

en volgende besluiten werden genomen

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 18 te wijzigen en te vervangen door de tekst zoals opgenomen in agendapunt 1.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 19 te wijzigen en te vervangen door de tekst zoals opgenomen in agendapunt 2.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 20 te wijzigen en te vervangen door de tekst zoals opgenomen in agendapunt 3.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de heer Vermeulen Fernand, geboren te Landegem op 3 juli 1965, nationaal nummer

65.07.03-353.01, wonende te 9650 Nevele, Dosweg 1 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap,

dewelke zijn mandaat aanvaardt, blijkens schrijven de dato 24 maart 2015 en bevestigt dat de uitoefening van

zijn functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist instrumenterende notaris opdracht te geven tot coördinatie van de statuten

voorgeschreven door artikel 75 Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van Bestuur wordt gemachtigd tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING -- volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Van Colle & Partners, 9031 Drongen, Boelenaar 1,

of elke andere persoon die zij aanwijst, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en

lasthebbers, met mogelijkheid tot In de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een

ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen,

en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(getekend) E-C BEYER,

samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/06/2015
ÿþ Moa wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~....,",....,.,,._..._ a

--

14E En ~ ~ ;~ E~

Z 3 `05- 2C15

!

RECHT t..~~3>ri#fteL~f

KOOPH.1N..  - ! v-i.

Ondernemingsnr : 0533.794.760

Benaming

(voluit) : Intentif

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Charles De Costerstraat 12 - 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Afschrift ult het verslag van de Raad van Bestuur de dato 30 april 2014

De Raad van Bestuur beslist om het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Charles De' Costerstraat 12 - 9050 Gentbrugge naar de Hollebeekstraat 6 - 9661 Brakel.

De wijziging gaat in vanaf 1 mei 2015.

Gedaan te Gentbrugge op 30 april 2015

De Veirman Pascal

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INTENTIF

Adresse
CHARLES DE COSTERSTRAAT 12 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande