INTERBOUW CONSTRUCT - IMMOBILIERE, AFGEKORT : I.C.I.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERBOUW CONSTRUCT - IMMOBILIERE, AFGEKORT : I.C.I.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.376.533

Publication

18/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

(e* in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.

~~~~~~

~

~

fl11~111119111I11 IIIFII1

Oudenaarde

O 0 JAN. 2013

Griffie

Vol beho. aan Belg Staats

111

Qndernemingsnr : 0451.376.533

Benaming

(voluit) : "INTERBOUW CONSTRUCT - IMMOBILIERE"

(verkort) : "I.C.I."

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paardemarkt 22 - 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN VAERENBERGH te Sint-Maria-Lierde, thans Lierde, op 26 december 2012, geregistreerd twaalf bladen, geen renvooien te Geraardsbergen op 27 DEC. 2012, Boek 5/511, blad 57, vak 3. Ontvangen : vijfentwintig Eur (¬ 25,00). De Eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) H, DE COEN, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de= Naamloze Vennootschap "INTERBOUW CONSTRUCT - IMMOBILIERE", verkort "1.C.1.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9520 Sint-Lie-vens-Houtem, Paardemarkt 22. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0451.376.533 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 451.376.533. Opgericht bij akte verleden voor notaris Eduard Janssens, destijds te Sint-Lievens-Houtem op 4 november 1993, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 3 december nadien onder nummer 931203-411 en waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd gebleven zijn, welke geopend werd onder voorzitterschap van de heer VAN HEGHE Luc Germain Mariette, architect, geboren te Zottegem op 21 september 1946 echtgenoot van mevrouw SAPIZHENKA Sviatlana Klimentjevna, hierna genoemd, wonende te 9550 Herzele (Hillegem), Lavenderstraat 11bus 8, identiteitskaart nummer : 591 4754102 40, nationaal nummer : 460921 451 45, die aanstelt als secretaris én als stemopnemer, mevrouw $APIZHENKA Sviatlana Klimentjevna, lerares, geboren te Tomsk (Rusland) op 2 september 1966, echtgenote van de heer VAN HEGHE Luc voornoemd, met hem wonende te 9550 Herzele (Hillegem), Lavenderstraat 1/bus 5. Identiteitskaart nummer : 590 8989549 03. Nationaal nummer : 660902 548 65 en op welke vergadering de hierna vermelde aandeelhouders aanwezig waren, welke na de gevraagde inlichtingen, het hierna vermelde santal aandelen bezitten

1) de heer VAN HEGHE Luc voornoemd, houder van driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen;

2) mevrouw SAPIZHENKA Sviatlana voornoemd, houder van achthonderd vijfenzeventig (875) aandelen. Samen : duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen of één miljoen tweehonderd vijftig duizend oude Belgische frank (1.250.000,- oude Bef) en welke vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING :

De vergadering beslist vooreerst het ontslag te aanvaarden met terugwerkende kracht sinds 1 oktober 2012, van a) de heer VAN HEGHE Ganni, wonende te 7890 Ellezelles, Mont 118 van zijn hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, b) de heer VAN HEGHE Renv¬ , wonende te 9552 Bint-Lievens-Houtem, Monseigneur Meulemanstraat 33 van zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap en c) de heer VAN HEGHE Luc voornoemd van zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap en verleent hen kwijting en ontlasting over hun gevoerde mandaat.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering beslist, met terugwerkende kracht sinds 1 oktober 2012, a) de heer VAN HEGHE Luc en b) mevrouw SAPIZHENKA Sviatlana, beiden voornoemd, tot bestuurders van de vennootschap te benoemen.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en zal een einde nemen na de gewone algemene vergadering van het jaar 2018.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING : OMZETTING VAN HET KAPITAAL VAN DE VEN-NOOTSCHAP VAN BELGISCHE FRANK NAAR EURO

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het maatschap-pelijk kapitaal, dat thans één miljoen tweehonderd vijftig duizend oude Belgische frank (1.250.000,- oude Bef) bedraagt, om te zetten in EURO zodat het maatschappelijk kapitaal dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69 ¬ ) zal bedragen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING : KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal te verhogen met éénendertig duizend dertien euro éénendertig eurocent (31.013,31 ¬ ), om het te brengen van dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69 ¬ ) naar TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO (62.000,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Gevolg aan deze kapitaalverhoging beschikt de vennootschap thans over een kapitaal van TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO (62.000,00 ¬ ) volledig volgestort en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING : VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERVULLING VAN DE KAPITAAL-VERHOGiNG

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat bedoelde kapitaalverhoging van éénendertig duizend dertien euro éénendertig eurocent (31.013,31 ¬ ), daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeenzestig duizend euro (62.000,00 ¬ ), volledig volgestort en vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING : WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 DER STATUTEN

Gevolg aan bovenvermelde kapitaalverhoging en omzetting van het kapitaal der vennootschap van Belgische frank in EURO, beslist de algemene vergadering het artikel 4 der statuten te schrappen en te vervangen door een nieuw artikel 5, dat voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 5  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO (62.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.2505te) van het kapitaal vertegenwoordigen," Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist vervolgens de artikels 5 en 7 der statuten te schrappen en artikel 7 te vervangen door een nieuw artikel 9 met betrekking tot de aard van de aandelen, luidende als volgt

"Artikel 9 - AARD VAN DE AANDELEN

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden dan kan de bevoegde rechter, op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens om de statuten aan te passen aan de recente wetswijzigingen en aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure. Bijgevolg wijziging en herschikking van de artikels van de huidige statuten, ondermeer teneinde ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen :

STATUTEN

HOOFDSTUK I - NAAM -ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "INTERBOUW CONSTRUCT-IMOBILIERE", verkort "I.C.I.". Beide benamingen mogen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt

Artikel 2 - ZETEL

--De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Lievens-Houteen, Paarcfemarkt 22. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alléén of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële,

roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

algemene aanneming van bouw "sleutel op de deur", bouwpromotor, kopen en verkopen en verhuur van

onroerende goederen ;

onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen ;

onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en

vloerbekledingen ;

onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken ;

onderneming voor het optrekken van gebouwen, algemene bouwonderneming

onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaiek en voor het plaatsen van alle andere wand- en

vloerbekledingen, met uitzondering van hout ;

onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van aile

doorschijnend en doorzichtig materiaal ;

onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer ;

onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken ;

groot- en kleinhandel in bouwmaterialen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effekten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen inzake kruisparticipaties.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIG DUIZEND EURO (62.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.25e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 - VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen. Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd. Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek

o beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan

eq

niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door

o de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving, De algemene vergadering kan het voorkeurrecht

et beperken of opheffen hi het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake

quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproe- pingen worden vermeld, In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld, Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien (10) dagen moet bedragen. Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7 - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Wanneer een kapitaalverhogingeen inbren in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, g

pq een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag,

--- --waarbij-het verslag-van-de-commissaris/bedrijfsrevisorwordt" gevoegd; zet"d-e naad-va-ri-6ésfüt~r ui een waarom

zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap én eventueel

waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag,

Artikel 9 - AARD VAN DE AANDELEN

Aile effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een voignummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden dan kan de bevoegde rechter, op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

HOOFDSTUK Ili - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel vijftien (15) van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn .vennoten, zaakvoerders, bestuur-ders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaar-making alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schcot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van- benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 16 - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Indien er drie (3) of méér bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) be-stuurders die gezamenlijk optreden, en waarvan één gedele-geerd bestuurder is, ofwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Indien de vennootschap slechts twee (2) bestuurders telt, wordt zijjqLen buitelirechte vertegenwoordigd door beide bestuurders,--gezamenlijk handelend en-waarvan één gedelegeerd bestuurder is, ofwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur, dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder", Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur, dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 20 - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de 2" woensdag van de maand mei om 14 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap, Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëndertig (33) van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld,

Artikel 23 - DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens 3 werkdagen vôór de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de

certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de brjeenroepingsberfchten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de

houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de verelfeningsinstelliing opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats. De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 30 - STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel drieëntwintig (23) van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 32 - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over

- een fusie of splitsing van de vennootschap ;

een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

-- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn, ls deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van 3(4de" van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van 314"" van het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - DIVIDENDEN - WINSTVERDELING

Artikel 35 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG "

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur, De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

Luik B - Vervolg

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan dé voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36 - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming " van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 44  VERWIJZING

De aandeelhouders willen zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, beschouwd worden als zijnde erin opgenomen en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet ' moeten als ongeschreven worden geacht. Niettemin zullen de statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke bewoordingen ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepaling, waarvan zij de inhoud overnemen, wordt opgeheven of versoepeld.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLISSING - VOLMACHT

Vervolgens beslist de algemene vergadering aan ondergetekende notaris Van Vaerenbergh volmacht te s verlenen om over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde statuten en tot de neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Stemming : Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

III. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen de bestuurders met éénparigheid van stemmen, te benoemen :

" ais Voorzitter van de Raad van Bestuur - mevrouw SAPIZHENKA Sviatlana voornoemd;

" als gedelegeerde-bestuurder :

- mevrouw SAPIZHENKA Sviatlana voornoemd

hier aanwezig en die verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te

bodsbepaling zich hiertegen verzet.

De bestuurders en de gedelegeerde bestuurder zullen hun mandaat onbezoldigd

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift der akte ;

 Gecoördineerde statuten

aanvaarden en bevestigt dat geen

enkele ver-

uitoefenen,

behoudens

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij' van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/09/2012 : OU038862
02/12/2011 : OU038862
03/01/2011 : OU038862
08/01/2010 : OU038862
21/10/2008 : OU038862
03/01/2008 : OU038862
07/09/2007 : OU038862
25/08/2006 : OU038862
05/10/2005 : OU038862
19/10/2004 : OU038862
06/01/2004 : OU038862
10/07/2003 : OU038862
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 30.08.2015 15554-0111-010
23/03/2000 : OU038862
12/01/1999 : OU038862
01/01/1997 : OU38862
03/12/1993 : OUA3093

Coordonnées
INTERBOUW CONSTRUCT - IMMOBILIERE, AFGEKORT …

Adresse
PAARDEMARKT 22 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande