INTERMINDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERMINDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.040.404

Publication

06/06/2014
ÿþ1.11111111 u i

~

A

A

Mod 2,1

i

in de rijlagen rij het Belgisch Staatad nekend te maken kopie na neeriegging ter griffïe van ~~~1~e,,~~~~

~~~~~~ Op

~~~ grl ~ ~ ~f~! ~Dfy

~I

rechtbank ee~tbank Van k~ ~~~~1~n~~ .

O~h`~' el Brus ~e

I

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30 Bus 11

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de vennoten de dato 15 april 2014,

Bij eenparigheid van stemmen wordt de benoeming van de heer Van Eetveldt Steven André, wonende te 9571 Hemelveerdegem, Paepmunte 23, als zaakvoerder van de vennootschap goedgekeurd, dit met ingang van 16 april 2014 en voor een onbepaalde termijn.

Zijn mandaat wordt ten kosteloze titel uitgeoefend tenzij anders bepaald door de algemene vergadering,

De bijzondere algemene vergadering van vennoten, neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer Mehat Sukhwinder Singh, wonende te 1420 Braine-l'Alleud, Chaussée d'Alsemberg 39 Bus 11, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 16 april 2014.

De vennoten wensen de heer Mehat Sukhwinder Singh te bedanken voor zijn talrijke bijdragen.

De bijzondere algemene vergadering beslist tenslotte, met eenparigheid van stemmen, om bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer Yves Janssens, zaakvoerder van de vennootschap Fiduline BV ovv BVBA, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2 B1, om, met recht tot indeplaatsstelling, over te gaan tot de publicatie van voornoemde benoeming en voornoemd ontslag in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als bijzondere gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW-administratie en het stellen van de nodige formaliteiten in dit verband.

Yves Janssens

Lasthebber

Ondernemingsnr : 0472.040.404

Benaming

(voluit) : BAJWA GROUP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2014
ÿþModtNorclll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergele r4

g.ontven en op

1111111111111.11111

ondemerningsnr: 0472.040.404 Benaming

(votuit) : BAJWA GROUP

(verkort) :

li JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rtiteftleank van keeandel Brussel

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging benaming - Wijziging maatschappelijke zetel Wijziging doel

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor Notaris Yves De Ruyver te Liedekerke opi 07105/2014, geregistreerd als volgt: "Geboekt 3 bladen, geen verzendingen te Asse I op 20 mei 2014, boek 645 blad 14 vak 20. Ontvangen; vijftig euro (¬ 50). Getekend: de ontvanger H. Roseleth"

blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1.Wijzlging van de maatschappelijk benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen en bijgevolg wordt de benaming::

"INTERMINDS" en aanpassing van artikel 1 van de statuten desbetreffende.

2.Wijziging van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar 9571 Hemelveertlegem, Paepmunte

23, en artikel 2 in die aan te passen.

3. Wijziging van het maatschappelijk doel

A) Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen die opgesteld werden; overeenkomstig artikel 287 van de Vennootschappenwet en waarvan de leden verklaren sedert meer dan. vijftien dagen kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 31 maart 2014.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap ais volgt te vervangen:

"De vennootschap kan, in België of in aile andere landen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op aile plaatsen en op elke wijze en volgens de modaliteiten die haar het meest aangewezen lijken, aile' activiteiten ontplooien die ais voorwerp hebben

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het' besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, beleids-, commerciële en administratieve aangelegenheden, inzake marketing, commerciële politiek, verkoopstructuren, administratie en in het algemeen aile adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of algemeen strategisch beheer. Het. begeleiden van de bedrijfsvoering bij expansie, innovatie of reorganisatie voor welk doel dan ook. Het bedenken, ontwikkelen en implementeren van zakelijke modellen.

-Het optreden als handelsagent, vertegenwoordiger, beheerder, voor verschillende ondernemingen en, diverse producten of diensten. Het verlenen van strategische ondersteuning, public relations en verkoop- en: marketingadvies. Het uitvoeren van aile studies, onderzoek en coördinatie; het verrichten van marktonderzoek,: expertise, promotie, raadgeving, protectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en: consulting, technisch, commercieel, strategisch, administratief beheer en advies. Het begeleiden, coachen en trainen van bedrijfsleiding, van management en van personeel; zowel groot- als kleinhandel, import en export, ruilen van alle mogelijke koopwaren van welke aard en samenstelling, in activiteiten van diensten, producten of

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-.1Ker - "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

overheden. Volwasseneneducatie en overige vormen van onderwijs, niet eiders genoemd. Het organiseren van seminaries, colloquia en cursussen, alsmede de verkoop van didactisch materiaal met betrekking tot onder meer doch niet limitatief: informatica, promotie, verkoop, het internet en management.

Algemene marketing, intemetmarketing en e-commerce en dit in de ruimste zin van het woord en niet limitatief. Het verlenen van internetdiensten en diensten voor nieuwe media, zoals webdesign, webhosting, cloudhosting en -cornputing, domeinnamen registratie en verhandeling, webapplicaties, ontwerpen en plaatsen van advertenties en dergelijke op websites en andere media, marketing van websites, digitale televisie en alle multimediatoepassingen. Het ontwerpen en beheren van websites, het online verkopen van goederen en diensten in de ruimste zin van het woord en het uitbaten van internetwinkels, het ontwerpen en plaatsen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en voeren van publiciteit op internet, als drukwerk als iedere gewenste vorm die de vennootschap voor haar doel of het doel van haar dienstverlening kan aanwenden.

De aankoop, verkoop, commercialisering, adviseren, analyseren, invoer, uitvoer, het ontwerpen, de ontwikkeling, de realisatie en implementatie, het beheer, fabricage, herstelling, aanpassing, levering en plaatsing, onderhoud, maintenance, huur, verhuur, consulting en ter beschikking stelling van programma's, software, hardware, computerwerken, onder meer maar niet uitsluitend op het vlak van datacommunicatie, het internet, centrale of lokale informaticapoorten en van programma's, consulting inzake e-business, informatica-audit en online marketing. De handel in alle materialen en uitrusting inzake aile informatica zoals computers, software, hardware, elektronica, burotica, domotica, telematica, cloud-toepassingen, ongeacht de drager zowel qua materiaal als qua software en ook in alle apparaten, meubelen en installaties met betrekking tot deze functies en diensten. IT verwerkingen en dit in de breedste zin van het woord. Opleidingen en dit In de breedste zin van het woord,

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en fin anciëre bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het kopen, verhuren, verkopen en ter beschikking stellen van gewone of luxe personen- en bedrijfswagens met of zonder chauffeur. Het aankopen, leasen, verzamelen, verkopen en verhuren van aile soorten producten en diensten waaronder ook voertuigen dus ook exclusieve of ongewone voertuigen.

Het organiseren van, of deelnemen aan : projecten, reizen, feesten en events van diverse aard, in opdracht van derden of op eigen initiatief.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap ziCh laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

De vennootschap kan beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handeI5vennootschapeen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiek rechterlijk statuut. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

De vennootschap kan leningen en voorschotten verstrekken van onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, of ondernemingen waarin ze bestuursmandaten waarneemt, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van diezelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen en dit zowel in binnen- ais buitenlandse vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag zich eveneens toeleggen op alle industriële en commerciële verrichtingen die zich daartoe lenen in enig verband van bijhorigheid, samenhang of nuttigheid; zij mag eveneens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in andere ondernemingen en vennootschappen, door aankoop, inschrijving, inbreng, versmelting, geldschieting of verder onder gelijk welke vorm van commerciële of financiële deelneming met het doel de bedrijvigheid te ontwikkelen, te begunstigen of te vergemakkelijken."

om bijgevolg de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen.

4. Bevoegdheden van de zaakvoerder

'bé vergadering -kent de zaakv-Oerciéi-eil-e'ÏevoégdneCien toe Voor: de uitvoering van deze besluiten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift BAV + coördinatie der statuten + verslag van de zaakvoerder "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

i - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 IY I III 1111111 11

*12105295*

H









BRUS05 JUPE

Ondernee lingsnr : 0472040404

Benaming

(voluit) : BAJWA GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Statiestraat, nr. 18

(volledig adres)

Onderwier akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 20/03/2012 aanvaardt met éénparigheid van stemmen en in voltallige vergadering het volgende:

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1770 Liedekerke, Pamelsestraat, nr. 30 en dit vanaf 20 maart 2012;

- het ontslag van de heer Bakhtawar Bajwa, wonende te 9000 Gent, Raas Van Gaverestraat 2, als zaakvoerder , en dit vanaf 31 maart 2012.

De zaakvoerder

Sukhwinder Singh Mehat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik SS vermelden ° Recto Nsani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 11.04.2012 12085-0219-010
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 15.07.2011 11311-0293-010
03/06/2011
ÿþLuik B

*uasR111a"

1111

Dyd~i 0472.040.404

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUS

2.3 MEI

~

Griffe

BAJWA GROUP

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

1740 - Ternat, Statiestraat, nr. 18

2g:Fe : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzonder algemene vergadering dd. 30/03/2011 aanvaardt met éénparigheid van stemmen en. in voltallige vergadering het ontslag van de heer SINGH Kuiwinder, wónende te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat' 112 vanaf 30/03/2011 en de benoeming van de heer Sukhwinder Singh Mehat, wonende te 1420 Brain L'; Alleud, Rue fusse au sable, nr. 26 A en dit vanaf 01 april 2011.

De zaakvoerder

Bakhtawar Bajwa

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

On de laatste bi? 1E"'. ? Uli r3 l'C I C JC' -'Er10 NcafT Vêr1 E!' E`" .1'YA-prrerlde rloÍ2rIE 1'r`-'n dF, pECFrYr P r'-.

bFvoPrSil le c:"7'.Er. 5 7r' dE'Cler IE UE'i!ef_7e^.1'....i!{{'ÇE'1

Jerso . NEam C-'} !1cnt' E1._ ;"`h

03/01/2011
ÿþLuik 8

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11000377+

Ondernemingsnr : 0472.040.404

Benaming

(vormt) : BAJWA GROUP

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gebroeders Van De Veldestraat 8 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 23 november 2010 wordt met eenparigheid van stemmen beslist om het adres van de maatschappelijke zetel onmiddellijk te verplaatsen naar 1740 Temat, Statiestraat 18.

De zaakvoerder,

BAJWA BAKTHAWAR

NEERGELIEG 2 3 DEC. 2010 "

RE ANK VAN KOO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 24.08.2010 10458-0337-011
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.05.2009, NGL 15.06.2009 09254-0009-009
17/03/2009 : GE202010
07/08/2007 : GE202010
10/10/2006 : GE202010
13/03/2006 : GE202010
28/11/2005 : GE202010
03/10/2005 : GE202010
07/01/2005 : GE202010
20/07/2004 : GE202010
29/11/2002 : GE202010
13/06/2002 : GE202010
16/12/2000 : GEA023873
14/12/2000 : GEA023873
21/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTERMINDS

Adresse
PAEPMUNTE 23 9571 HEMELVEERDEGEM

Code postal : 9571
Localité : Hemelveerdegem
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande