INTERNATIONAAL MARKETING EN ADVIESBUREAU, AFGEKORT : I.M.A.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAAL MARKETING EN ADVIESBUREAU, AFGEKORT : I.M.A.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.968.197

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0223-015
27/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

16 NOV. 2012

DENDERMONDE

Griffie

1111

*12191963*

I

V beh

aa

Bel Staf

t<I I R~ M.,1

_

Ondernemingsnr : 0444.968.197

Benaming

(voluit) : Internationaal Marketing en Adviesbureau

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aartstraat 30 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Georges JANSS ENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 30 oktober 2012, geregistreerd 6 rollen geen verzending te Sint-Niklaas op 7 november 2012,, boek 586 blad 49 vak 08, ontvangen 25 EURO, de ontvanger, getekend V. Vertongen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1.M.A.B: met zetel te Hamme, Aartstraat 30, volgende beslissingen heeft genomen:

Wijziging doel.

Na voorlegging van het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva, beslist de' vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland:

Technisch studiebureau en overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten. Overig speur- en ontwikkelingswerk op natuurwetenschappelijk en biotechnologisch gebied. Ter beschikking stelling van Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, industriële designers. Overige technische testen en toetsen.

De exploitatie, het beheer, agentuur, de bevrachting en de inklaring van diverse transportmiddelen; zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Tussenpersoon in handel en dit in de meest uitgebreide zin genomen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, groothandel en kleinhandel van elektronische en elektromechanische toestellen, onderdelen, toebehoren en aanverwante producten zoals reinigers en diversen.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, groothandel en kleinhandel van chemische producten en aanverwante producten.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel, groothandel en kleinhandel van meet-, controle- en navigatie-instrumenten, elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan, computers, randapparatuur en software en aanverwante producten.

De verkoop, in en uitvoer, bewerken en productie van overige producten.

Het optreden als commissionair of tussenpersoon in bovenvermelde producten.

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

Organisatie van tentoonstellingen, taalcursussen, business-meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Organiseren van cultureel onderwijs, ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, geluidsopnamestudio's, distributie van films en video- en televisieprogramma's, vertoning van films, overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten, promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen

Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren entof besturen van ondernemingen, dit alles In de ruimste zin.

Het uitvoeren van opdrachten van bestuur van ondernemingen, verenigingen en instellingen, zowel privé ais openbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoio)nien} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Het deelnemen in het kapitaal van vennootschappen aan wie diensten verstrekt worden alsmede het bestuur van deze vennootschappen.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stelten voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het ter beschikking stellen van ruimten en opslagplaatsen.

De samenstelling en het beheer van een handelsfonds of divers materieel en de huurfinanciering van handelsfondsen en divers materieel aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het opbouwen , het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het prospecteren en het uitbaten van handelsfondsen.

Trading in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

Omzetting van het kapitaal in euro en kapitaalsverhoging.

1. Het kapitaal van de vennootschap ten bedrage van zevenhonderd vijftigduizend frank (750.000 BEF) wordt omgezet in euro, zodat het achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één eurocent ( ¬ 18.592,01) bedraagt.

2. Het kapitaal wordt verhoogd met een bedrag van zeven euro negenennegentig eurocent (¬ 7,99) zodat het voortaan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) zal bedragen.

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze kapitaalsverhoging zal gebeuren door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van zeven euro negenennegentig eurocent (¬ 7,99) afgenomen van de beschikbare reserves.

Deze verhoging gebeurt zonder de creatie van nieuwe aandelen.

Ontslag en benoeming zaakvoerders.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Lucien Buyle als zaakvoerder.

De vergadering beslist aan te stellen als statutaire zaakvoerders, de heer Lucien Buyle en mevrouw Hilda

De Smedt, samen wonende te Hamme, Aartstraat 34.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De vergadering bevestigt het ontslag van de heer Bert Buyle ais statutair zaakvoerder. De vergadering

beslist te benoemen tot zaakvoerder, de heer Bert Buyle, wonende te Hamme, Aartstraat 34, die verklaart zijn

opdracht te aanvaarden.

Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur zonder statutair te zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering bij unanimiteit.

Ook de aanstelling van de gevolmachtigden dient te gebeuren door de algemene vergadering bij

unanimiteit.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd dan handelen zij als college,

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Aanpassing statuten aan de voorgaande beslissingen ; goedkeuring van de gecoördineerde tekst van de

statuten,

De vergadering keurt de gecoördineerde statuten goed

Volmacht.

De vergadering gaf bijzondere volmacht aan VANDELANOTCE ACCOUNTANCY, ondernemingsnummer

0876.286.023, met zetel te Dendermonde, Grootzand 166, 9200 Dendermonde, vertegenwoordigd door de heer

Y Ç.

Voc t . Jan Pets, om, met mogelijkheid tot Indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de wijziging van de inschrijving in het Ondernemingsloket.

behouden aan het Belgisch.

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd om te dienen voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste biz van Luik B eermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenle:ende notaris, hetzij van de perso(o)n{ent bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-bij het-Betgiscb-Staatsblad= 2W11/2012 - A-anexesüu` Inniteur beige

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12231-0563-014
06/06/2011 : DE048165
02/08/2010 : DE048165
28/08/2009 : DE048165
02/07/2008 : DE048165
28/06/2007 : DE048165
15/06/2005 : DE048165
26/05/2004 : DE048165
13/06/2003 : DE048165
03/08/2002 : DE048165
19/06/2002 : DE048165
01/06/1999 : DE048165
09/04/1997 : DE48165
08/03/1997 : DE48165
09/01/1996 : DE48165
04/08/1992 : SN49972
21/09/1991 : SN49972

Coordonnées
INTERNATIONAAL MARKETING EN ADVIESBUREAU, AF…

Adresse
AARTSTRAAT 30 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande