INTERNATIONAAL TRANSPORT MICHELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAAL TRANSPORT MICHELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.594.175

Publication

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 20.12.2012 12672-0589-015
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 30.08.2011 11499-0467-012
27/05/2011
ÿþ MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behoui

aan h Belgis Staatst

NEERGELEGD

1 l -05- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAtI]t filM GENT

*11080300*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming 0862594175

voiuit) : INTERNATIONAAL TRANSPORT MICHELS

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 9800 DEINZE (GRAMMENE), OUDE HEIRBAAN 9

Zetel : UITBREIDING VAN HET DOEL-ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER-BENOEMING VAN TWEE NIEUWE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS-WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Onderwerp akte



Uit het proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Xavier DEWEER, notaris te Zulte met standplaats Olsene, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32,

ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op 30 april 2011 met het volgend registratierelaas: "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op 03 MEI 2011 Boek 503 Blad 58 Vak 12. Ontvangen; vijfentwintig euro (¬ 25,00) Vr. De ea. Inspecteur, (ondertekend) Colombie Koen Adj. Financieel assistent." Blijkt dat de enige vennoot handelend als buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid INTERNATIONAAL

TRANSPORT MICHELS, met zetel te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 9. BTW

BE 0862.594.175 RPR Gent, de volgende besluiten heeft genomen:

A) Verslag

Door de zaakvoerder werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een bijzonder verslag opgemaakt op datum van achttien april tweeduizend en elf, waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag is een tussentijdse staat van actief en passief van de vennootschap per éénendertig maart tweeduizend en elf gevoegd.

Het verslag wordt hier voorgelegd.

De enige vennoot verklaart een afschrift van het verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Het verslag wordt goedgekeurd.

Het verslag van de zaakvoerder blijft in bijlage aangehecht bij deze notulen om samen neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

B) De buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende activiteiten:

"1. De handel in hout en brandhout, onder meer in producten van de bosontginning, gezaagd hout, half afgewerkte producten van hout en van verbeterd hout, houtpellets;

2. De handel in vlas en afvalproducten van vlas, vlasderivaten;

3. De goederenbehandeling, het laden en Iossen,de controle, het wegen en meten, het verpakken, de bewaking, voorraadbeheer, het opslaan van goederen;

4. De behandeling en verhandeling van containers, onderhoud van containers, bevrachting;

Op de 'aatste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{eis) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

5. De aan- en verkoop alsook de verhuur van alle transport- en verhandelingmateriaal zoals heftrucks, kranen, vrachtwagens;

6. Het aannemen en uitvoeren van graafwerken en afbraakwerken;

7. IJzerhandel; bouwstoffenhandel;

8. Alle landbouwactiviteiten (o.a. vlasteelt);

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, aire verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

De buitengewone algemene vergadering beslist bijgevolg huidig artikel 3 van de statuten aan te passen aan de gestemde doerswijziging door inlassing na de zin "1. Het uitbaten van een onderneming van vervoer in België en in het buitenland." van de volgende tekst:

"2. De handel in hout en brandhout, onder meer in producten van de bosontginning, gezaagd hout, half afgewerkte producten van hout en van verbeterd hout, houtpellets;

3. De handel in vlas en afvalproducten van vlas, vlasderivaten;

4. De goederenbehandeling, het laden en lossen,de controle, het wegen en meten, het verpakken, de bewaking, voorraadbeheer, het opslaan van goederen;

5. De behandeling en verhandeling van containers, onderhoud van containers, bevrachting;

6. De aan- en verkoop alsook de verhuur van alle transport- en verhandelingmateriaal zoals heftrucks, kranen, vrachtwagens;

7. Het aannemen en uitvoeren van graafwerken en afbraakwerken;

8. IJzerhandel; bouwstoffenhandel;

9. Alle landbouwactiviteiten (o.a. vlasteelt);

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

- De buitengewone algemene vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder de heer MICHELS Patrick, gedomicilieerd te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 9.

De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 12 van de statuten te wijzigen door schrapping van de laatste alinea.

- De buitengewone algemene vergadering beslist als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

-de heer MICHELS Patrick, gedomicilieerd te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 9, die dit mandaat aanvaardt;

-de heer DEPUYDT Mathieu, gedomicilieerd te 9800 Deinze, Oude Heirbaan 9, die dit mandaat aanvaardt. Hun mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor een onbepaalde duur.

In overeenstemming met artikel 15 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Het mandaat van de heer MICHELS Patrick is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het mandaat van de heer DEPUYDT Mathieu, is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

- De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 15 (externe vertegenwoordiging) van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van de eerste alinea door de volgende tekst:

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

- De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 2 (zetel) van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van de tweede en derde alinea door de volgende tekst:

. "De zetel mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder."

- De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 4 (duur) van de statuten te wijzigen door schrapping van de tweede alinea.

- De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 8 (kapitaalbescherming) van de statuten te

wijzigen door toevoeging in de eerste alinea van de woorden "krachtens wettelijke of "

statutaire bepalingen" na de woorden "vastgesteld zijn" en door schrapping van de tweede alinea.

- De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 31 (notulen) van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van de tweede alinea door de volgende tekst:

" "Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te leveren, ondertekend door één zaakvoerder."

" - De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 35 (benoeming van vereffenaars) van de statuten te wijzigen door toevoeging van de volgende tekst:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.".

" - De buitengewone algemene vergadering beslist huidig artikel 36 (wijze van vereffening) van de statuten te wijzigen door toevoeging van de volgende tekst vôôr de huidige tekst:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

- De buitengewone algemene vergadering beslist opdracht te geven aan de ondergetekende notaris om de "

coördinatie van de statuten neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

" - De buitengewone algemene vergadering beslist alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Xavier Deweer, notaris.

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30 april 2011 met het verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva hieraan gehecht; analytisch uittreksel; coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden Recto : Naan en hoedanigheid van de instrumenterende rotans. hetzij van de ergo(o)nlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 20.07.2010 10319-0393-012
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 26.01.2010 10023-0082-012
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 29.01.2009 09025-0255-015
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 28.09.2007 07748-0283-013
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.05.2006, NGL 30.11.2006 06892-4751-014
05/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.05.2005, NGL 30.09.2005 05787-3809-014
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15558-0427-014

Coordonnées
INTERNATIONAAL TRANSPORT MICHELS

Adresse
OUDE HEIRBAAN 9 9800 GRAMMENE

Code postal : 9800
Localité : Grammene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande