INTERNATIONAL FAIR SERVICES, AFGEKORT : IFAS

Association sans but lucratif


Dénomination : INTERNATIONAL FAIR SERVICES, AFGEKORT : IFAS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 438.240.753

Publication

28/02/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie " na neerlegging ter griffie vande okt.. e

*iaonon*

bel

a

Bt Sta

A

NEERG LEG

1 5 FEB. 2012

RI:i_Itt13\ KVE1N

KOOPHAN BEL TE GENT

Griffie

Benaming : International Fair Services

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Kortrijksesteenweg 1004

9000 Gent

Ondernemingsnr : 0438.240.753

Voorwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op vierentwintig januari tweeduizend en twaalf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de leden is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS, COMMISSARIS EN VEREFFENAARS

De vergadering besluit aan de gewezen bestuurders, zijnde: 1/ genoemde heer De Schryver, André, 2/ de heer De Steur, Daniël Maurice Camille, geboren te Ooike op 14 augustus 1948, wonende te 8670 Koksijde, Albert I Laan 133 bus 203, 3/ genoemde heer Francq, André, 4/ genoemde heer Teerlinck, Paul, 5/ de heer Everaert, Ronald Auguste Arthur, geboren te Gent op 15 maart 1950, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nevelse Warande 22 en Bl de heer Serraes, Guy Rudy, geboren te Gent op 8 november 1961, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kleinkouterken 7, alsook aan de vereffenaars, te weten de heer Teerlinck, Paul en de heer Francq, André, beiden voornoemd, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering besluit tevens aan de commissaris, zijnde de voornoemde vennootschap 'WNF&CO BEDRIJFSREVISOREN", algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat het gehele vermogen van de vereniging werd overgedragen aan voormelde vereniging zonder winstoogmerk "INTERNATIONALE JAARBEURS VAN VLAANDEREN", in het kort "1JV",

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vereniging definitief opgehouden heeft te bestaan.

De rekeningen en de stukken tot staving zullen neergelegd worden op de maatschappelijke zetel van de vereniging zonder winstoogmerk "INTERNATIONALE JAARBEURS VAN VLAANDEREN", in het kort "IJV", voormeld, te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 1004.

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Cathérine d'Haeyer, die keuze van woonplaats doet op de maatschappelijke zetel van voormelde vereniging zonder winstoogmerk "INTERNATIONALE JAARBEURS VAN VLAANDEREN", in het kort "IJV", alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vereniging in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen de aanwezigheidslijst;

het verslag van de vereffenaars over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011;

- de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011;

het verslag van de commissaris over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011;

het verslag van de vereffenaars  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen.

Geassocieerd notaris

Christophe Blindeman

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbia

i 1

*12002886+



2 9 1E1E. 2011 i

r.,-.('ii7t'-

Benaming : International Fair Services

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Kortrijksesteenweg 1004

Ondernemingsnr : Voorwerp akte : 9000 Gent

0438.240.753

Ontbinding



Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent (Sint Denijs-' Westrem) op vijf december tweeduizend en elf, geregistreerd te Gent 2 op zes december tweeduizend en elf, boek 233, blad 27, vak 04, vier rollen, twee verzendingen, ontvangen 25,00 euro, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen met; eenparigheid van stemmen :

ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vereniging en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vereniging zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

VAN RECHTSWEGE BEËNDIGING MANDAAT BESTUURDERS EN BENOEMING VAN TWEE; BESTUURDERS ALS VEREFFENAAR EN OMSCHRIJVING VAN HUN OPDRACHT EN BEVOEGDHEDEN Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het; mandaat van de bestuurders, te weten: 1/ de heer De Schryver, André, 2/ de heer De Steur, Daniël, 3/ de heer! Francq, André, 4/ de heer Teerlinck, Paul, 5/ de heer Everaert, Ronald en 6/ de heer Serraes, Guy.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op twee.

Zij benoemt als vereffenaars: de heer Teerlinck, Paul en de heer Francq, André, hier aanwezig en die hun; opdracht aanvaarden.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht naar analogie voorzien in de artikelen 186 en volgende! van Wetboek van vennootschappen. Zij mogen de handelingen verrichten, naar analogie voorzien in artikel 187! zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt! voorgeschreven.

Zij mogen de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Zij mogen verzaken aan! alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of! zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of! andere belemmeringen.

De vereffenaars worden ontslagen inventaris op te maken en mogen zich aan de boeken van de vereniging! houden. Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun! machten, die zij zullen bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vereniging in vereffening verbinden, zelfs deze! waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar: alleen. Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de! redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één! maand véér de sluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars op de zetel van de vereniging de rekeningen! neer, samen met de stukken tot staving.

OPDRACHT AAN DE COMMISSARIS OM DE VEREFFENING OP TE VOLGEN

De vergadering legt de taak.op aan de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&CO BEDRIJFSREVISOREN" om de vereffening. op te volgen.

BESTEMMING VAN HET BATIG SALDO VAN HET VERMOGEN NA SLUITING VAN DE VEREFFENING Overeenkomstig artikel 10.3 van de statuten beslist de vergadering om het eventueel batig saldo na sluiting van de vereffening toe te kennen aan de vereniging, waarvan het maatschappelijk doel het meest aanleunt. bij het; maatschappelijk doel van de vereniging "International Fair Services", in het kort "IFAS", te weten de vereniging; zonder winstoogmerk °INTERNATIONALE JAARBEURS VAN VLAANDEREN", in het kort "UJV", met; maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 1004, met ondernemingsnummer 0406.634.094, RPR

Gent.

..MACHTIGING.__.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" aan het

'"

Luik B Vervolg

De

vnu !

!

mogelijkheid tot indeplaatsstelling,mogelijkheid tot indeplaatsatelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot hetafsluiten van

alle overeenkomsten akkoorden,di .dezeakteenookhonQevp/Qævanhmmko' ~- feitenen controles zouden nutti kelUk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer . ~

mnt betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de! ondernemingsloketten, de 8TW-adnmin/otræbe, de andere fiscale administraties en andere inotyn8eo, ten einde in naam van devananiQinQ alle documenten taondedekenen

'

'

-*-"6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

L--_-----_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VersQ: Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL FAIR SERVICES, AFGEKORT : IFAS

Adresse
INTERNATIONAL CONGRESCENTRUM - KORTRIJKSESTEENWEG 1004 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande