INVAST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVAST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.224.413

Publication

21/02/2014
ÿþfood 1 t.1

Ondernemingsnr 0439.224.413

Benaming (voluit) : INVAST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Brusselseweg 170

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging - doelswijziging ;

F ,

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth de dato 30 december) ;i 2013, behoorlijk geregistreerd te Deinze, blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; ;i "INVAST", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Oude Brusselseweg 170, ingeschreven in:

het Rechtspersonenregister te Gent met als Ondemerrringsnummer 0439.224.413, met eenparigheid van i: stemmen volgende beslissingen hebben genomen:

EERSTE BESLISSING :

;: De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld met het oog op de doelswijziging en de staat van actief en passief opgesteld op 20 december 2013.

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel te wijzigen door uitbreiding ervan met volgende tekst: 'II= de ontwikkeling, promotie en financiering van alle onroerende goederen en van bouwprojecten, alsmede het voeren van het management bij de verwezenlijking ervan;

- het verwerven, vervreemden, huren en verhuren en beheren van alle mogelijke bouw-constructies;

- het optreden als immobiliën-, verzekerings- en beleggingsmakelaar bij aankoop en verkoop, huren en :; verhuren van onroerende eigendommen;

- te dien einde zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pacht nemen, huren, verhuren, verkavelen, beheren, bouwen verkopen of ruilen, zowel voor eigen ;: rekening als voor rekening van derden;

- in het algemeen za! de vennootschap alle commerciële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende; ;; verhandelingen mogen verrichten zowel in België als in het buitenland, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheeli ;: of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, ; te vergemakkelijken of uit te breiden ;: - de vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, en om het even welke andere wijze:

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijksoortig 01

bijkomend deel nastreven

- de vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende I! handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken

:; - in het kader van de bovenstaande activiteiten zal de vennootschap alle activiteiten kunnen uitoefenen van: schatter van onroerende goederen, landmeter-expert overeenkomstig de wet van elf mei tweeduizend en drie en de latere wijzigingen daaraan, om daartoe aile personen aan te stellen die voldoen aan de voorwaarden om: ingeschreven te worden bij de federale raad voor landmeters-experten."

1; DERDE BESLISSING : AANPASSING STATUTEN. ;

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, teneinde de statuten aan te passen aan de hiervoor;

genomen beslissing om artikel 3 aan te passen. .

De vergadering verklaart alhier uitdrukkelijk dat de aandelen intussen reeds geruime tijd oo naam zijn en dat de ;; omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam reeds voor 1 januari 2012 op verzoek van alle;

vennoten is gebeurd, zodat ook die specifieke artikels der statuten (artikels 9 en 10) alhier werden aangepast; :; als hierna volgt.

In verband met dat laatste herinnert ondergetekende notaris de vergadering uitdrukkelijk aan de fiscale; ;; 'implicaties van een omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam, waarop de partijen verklaren; ?; over voldoende bewijzen te beschikken dat alle aandelen op naam waren voor 1 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=l;l.i~~.~

11111!1,1,1111[111

BE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

14 '02 201=1 GISG!-f S"irw.j;,~.

NEERGELEGD 0 5 ma 2014

_ d~~

~ I

KOOP~,~~. T-~Cf~_ke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



1 Artikel 9 der statuten wordt aangepast door integrale vervanging als volgt:

" Artikel 9 - A. rd van de effecten

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

- De aandelen op naam zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naaam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

ln het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Oit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waarde aandelen geboekt waren, de rekening laten schrappen.

Artikel 10 der statuten wordt aangepast door integrale vervanging ais volgt:

Artikel 10 - Overdracht aandelen

Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen:

1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater,

3) aan een mede-aandeelhouder.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van Bestuur bij aangetekend schrrjven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een ovememer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de aandelen vrij aan de rechthebbenden van de erflater toekomen.

De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de ovememer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet ais aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hier voren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

VIERDE BESLISSING : (her)BENOEMING BESTUURDERS.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar vanaf heden, de heren Van Isterdael Christian, geboren te Gent op drie september negentienhonderd vierenveertig, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Oude Brusselseweg 170 en Walleyn Paul,-geboren te Gent op negenentwintig juni negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 9090 Melle, Hof ter Beuken 18, beiden voornoemd, alhier aanwezig en verklarende hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLISSING : MACHTIGING AAN DE BESTUURDERS.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZESDE E3ESLISSING : MACHTIGING COORDINATIE STATUTEN.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoordineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal dd. 30 december 2013 met bijzonder verslag van de raad van bestuur in het kader van de doelswijziging dd. 20 december 2013 met balans actief en passief afgesloten op 30 september 2013;

- De gecoördineerde statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.12.2013, NGL 06.01.2014 14004-0505-010
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.01.2013, NGL 14.02.2013 13039-0340-010
19/10/2012
ÿþ11lIiIIWIIIIWIVN~INIIu

*12173067

Ondememingsnr : 0439.224.413

Benaming (voluit) : INVAST

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :RECHTZETTING VAN DE PUBLICATIE VAN DE BESLISSING VAN DE

Tekst : ALGEMENE VERGADERING VAN 30/12/2011

1111

Naamloze vennootschap

OUDE BRUSSELSEWEG 170, 9050 Gentbrugge, België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de are

ií'+tL;.c:r""ië~CLÉ:laD

IX

1 Q Qi{T, 2012

RECHTBANK K4OPHp~ f~f~~ É VAN GENT

~,~~...

Mcd POF 11.1

Wordt herbenoemd als bestuurder De Heer WALLEYN Paul (N.N.47.06.29-423-27) wonende Hof Ter Beuken 18 te 9090 Melle; voor een periode van 6 jaar met ingang van 01/01/2012 om te eindigen op 31/12/2017. Dit mandaat is onbezoldigd.

Voor éénsluidend afschrift,

Van Isterdael Christian

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste big, van ui [3 verméldën": Reçto : aam en hoëdanighëidvan`dë instrumenterende notaris, hetzij ve[i Hè-perso(ó)n(iiiï)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 18.03.2012, NGL 22.03.2012 12067-0584-011
25/01/2012 : GE171835
08/04/2011 : GE171835
05/03/2010 : GE171835
27/02/2009 : GE171835
03/02/2009 : GE171835
05/02/2008 : GE171835
20/02/2007 : GE171835
15/02/2006 : GE171835
29/12/2005 : GE171835
07/11/2005 : GE171835
17/02/2005 : GE171835
27/02/2004 : GE171835
28/02/2003 : GE171835
15/03/2002 : GE171835
16/03/2001 : GE171835
01/01/1997 : GE171835
25/01/1996 : GE171835
09/02/1994 : GE171835
23/12/1993 : OU34474
01/01/1993 : OU34474
01/01/1992 : OU34474
31/08/1990 : OU34474

Coordonnées
INVAST

Adresse
OUDE BRUSSELSEWEG 170 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande