INVESTABEL-GENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INVESTABEL-GENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.561.074

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1



~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bei" aa Be Stal

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 APR, 2014

AFDELING riffliftERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457561074

Benaming

(voluit) : INVESTABEL-GENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Naamloze Vennootschap

9340 Lede (Oordegem), Grote Steenweg 243.

Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491 op 26.03.2014, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 31.03.2014, boek 451, blad 50, vak 7, 4 bladen, geen verzending, ontvangen 50 euro, De Ontvanger (getek.) Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap INVESTABEL-GENT, waarvan de zetel gevestigd is te 9340 Lede (Oordegem), Grote Steenweg 243. RPR Dendermonde- Ondememingsnummer 0457.561.074. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Paul Rooens alsdan te Wichelen op 20 maart 1996, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april daarna onder nummer 960417-145.

De statuten werden de laatste maal gewijzigd blijkens akte verleden voor Notaris François Bouckaert te Oosterzele op 11 maart 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april daarna onder nr 04051988, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van de voorlezing van:

De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 27 december 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van een tussentijds dividend in het kader van Artikel 537 WIB.

2. unanieme verbintenis van de aandeelhouders tot opname van het netto te ontvangen tussentijdse dividend in het kapitaal van de vennootschap.

De aandeelhouders hebben verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze notulen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering besliste, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde 105.950,00 euro om het van 142.000,00 euro te brengen op 247.950,00 euro, door de inbreng in geld van 105.950,00 euro, en dit zonder de creatie van nieuwe aAndelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de heer Marc NOEL wonende te Lede, Ledestraat 58 en door de BVBA Jomano Services, met zetel te Lede (Oordegem) Stichelendries 56, ondernemingsnr 043 8.362.992 en dit zonder de creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING

Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten van de vennootschap met name:

- de heer Marc NOEL voornoemd, wonende te te 9340 Lede, Ledestraat 58,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOMANO SERVICES, waarvan de zetel gevestigd is te 9340 Lede (Oordegem), Stichelendries, 56, ondernemingsnummer 0438.362.992, voornoemd

die hebben vèrklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die hebben verklaard elk individueel in te schrijven op deze kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig kapitaalparticipatie, namelijk door:

- de heer Marc NOEL, voornoemd, voor 94.797,37 euro

- de BVBA Jomano Services, voornoemd, voor 11.152,63 euro

Gezien alle vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit intekenen op deze kapitaalverhoging besliste de vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven. Bijgevolg zullen alle 570 aandelen in gelijke mate participeren in het eigen vermogen van de vennootschap.

De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van 105.950,00 euro.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE90 0017 2224 7932 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis Agentschap Aalst-Mijlbeek, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 maart 2014.

VIERDE BESLISSING:

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht genoemde notaris De Lafonteyne, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 105.950,00 euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 247.950,00 euro, vertegenwoordigd door 570 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besliste de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

" Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zevenenveertig duizend negenhonderd vijftig euro (247.950, 00 EUR) en is verdeeld bi vijfhonderd zeventig aandelen zonder nominale waarde, die elk ëén/vijfhonderdzeventigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen "

ZESDE BESLISSING:

De vergadering besliste de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in: "

INVESTabel "

Dienovereenkomstig aanpassing van de tweede zin van artikel één als volgt:

De naam luidt: " INVESTabel ".

ZEVENDE BESLISSING

Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder:

De vergadering besliste te herbenoemen tot bestuurders voor een termijn van zes jaar te rekenen

vanaf 26.03.2014:'

1. De heer Marc NOEL, N.N. 620918-265-75, wonende te 9340 Lede, Ledestraat 58;

2. De keer Gustaaf NOEL N.N. 411106-165-11, wonende te 9340 Lede, Ledestraat 58;

Benoeming van een voorzitter en van een gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het

oog de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen besliste de raad te benoemen:

1) tot voorzitter van dezelfde raad voor een periode van zes jaar:

de heer Marc NOEL, voornoemd,

2) tot gedelegeerd bestuurder van zelfde raad voor de tijd van zes jaar :

de heer Marc NOEL, voornoemd,

ACHTSTE BESLISSING:

De vergadering besliste tot toevoeging van een nieuw artikel zijnde ariikeI 27bis. Schriftelijke

besluitvorming aan de statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

ARTIKEL 27BIS. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief fax, e-mail of enige andere informatie-drager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschaven aangegeven termin na ontvangst van het rondschaven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschaven vermeld.

Werd binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

NEGENDE BESLISSING:

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de Raad van Bestuur de dato zestien

december tweeduizend en elf waarbij de aandelen aan toonder van de vennootschap werden

omgezet in aandelen op naam.

Dientengevolge besliste de vergadering:

1) tot aanpassing van de tekst van artikel elf van de statuten als volgt:

Artikel IL Aard van de aandelen.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

2) tot aanpassing van de tekst van artikel vierentwintig van de statuten als volgt:

Artikel 24. Toelating tot de vergadering.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

TIENDE BESLISSING:

De vergadering verleende elke machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit té

voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

:Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 26-03-2014

-

gecoördineerde statuten

1.

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260, Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Voor ontledend uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 29.08.2014 14566-0167-014
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 22.08.2012 12437-0153-013
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 15.07.2011 11311-0488-014
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 20.09.2010 10549-0017-014
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 17.07.2009 09450-0138-013
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 27.09.2008 08757-0273-013
12/02/2008 : GE181684
31/07/2006 : GE181684
02/08/2005 : GE181684
03/09/2004 : GE181684
01/04/2004 : GE181684
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 13.08.2015 15421-0582-014
16/09/2003 : GE181684
18/07/2003 : GE181684
04/09/2002 : GE181684
23/07/2002 : GE181684
23/08/2001 : GE181684
09/09/2000 : GE181684
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0066-014

Coordonnées
INVESTABEL-GENT

Adresse
GROTE STEENWEG 243 9340 OORDEGEM

Code postal : 9340
Localité : Oordegem
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande