INVESTIMOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVESTIMOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.928.634

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 23.12.2013 13693-0101-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0439-012
13/09/2012
ÿþMod Word 1t1

Fie-11371 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_I~--.~-.

.

Oudenaarde

h SEP. 2012

Griffie

ijil

*12154340*

Ondernemingsar : 0829.928.634

Benaming (voluit) : Investimox

(verkort) :

Rechtsvorrrm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ronse Baan 5 - 9690 Kluisbergen

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 30 augustus 2012, neergelegd ter registratie, dat de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Investimox" in buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

1/ Het doel van de vennootschap wordt aangepast door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren, voor eigen rekening, van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Handelingen als vastgoedmakelaarzijn uitgesloten.

Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in vennootschappen en bedrijven, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening, alles in de meest uitgebreide zin,

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk' kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan."

2/ De vergadering besluit tot aanpassing van de bepalingen in verband met het zaakvoerderschap in de vennootschap: de vennootschap kan slechts bestuurd worden door één zaakvoerder-fysieke persoon, die tevens vennoot moet zijn, en die statutair benoemd dient te zijn.

De tekst van artikel 13 van de statuten wordt bijgevolg herschreven als volgt:

"De vennootschap kan slechts worden bestuurd door één statutair benoemde zaakvoerder, fysieke persoon, die vennoot dient te zijn,

De opdracht van statutaire zaakvoerderkan slechts herroepen worden ofwel bij éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen b j besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaak-voerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekend-making in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De heer Xavier Etienne Lea ROMAN, geboren te Oudenaarde op vierentwintig september negentienhonderd zesenzeventig, is benoemd tot statutair zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris GHYS, geassocieerd notaris

Sarnen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 30 augustus 2012;

- verslag van de zaakvoerder aangaande de aanpassing van het maatschappelijk doel, met bijhorende staa

van activa en passiva;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INVESTIMOX

Adresse
RONSEBAAN 5 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande