INVESTUUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INVESTUUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.079.712

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 27.06.2013 13230-0005-013
19/08/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

++.# ~d..

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAR! K^.O'DI-ig\NDEi-

P 8 AUG 2011

DENÊtat'qi\ACNíu4E

Ondernemingsnr : 0837.079.712 Benaming : InvestUur

(voluit)

*1112]835

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oeverstraat 89

9140 Temse

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in nature - statutenwijziging - volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zevenentwintig juli tweeduizende en elf, ter registratie aangeboden, dat de', buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INVESTUUR" met zetel te 9140 Temse, Oeverstraat 89, volgende beslissingen heeft genomen:

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor opgesteld in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor, Koslowski Bedrijfsrevisor en C°", met zetel te Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), Potterstraat 63, RPR Dendermonde 0479.095.668, besluit als volgt:

"6. Besluit De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging van de vennootschap BVBA InvestUur bestaat uit de inbreng van het vermogensbestanddeel toebehorende aan de inbrenger, de huwelijksgemeenschap Rony Van Lysebetten - Meersman Hilde, voormeld, ten beloop van 220.000,00 ¬ om het kapitaal te brengen van ¬ 18.600,00 tot ¬ 238.600,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het'' IBR inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap: verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de, bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding, van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van; waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen; waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het! aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven; aandelen,zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat uit de toename van de' fractiewaarde per aandeel ten beloop van 2.200,00 ¬ . Wij vermelden dat voormelde; kapitaalsverhoging geen invloed uitoefent op de relatieve verhouding tussen de aandeelhouders.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Opgemaakt te Sint-Pauwels op 2-07-2011

VBA Koslowski Bedrijfsrevisor en C° Vertegenwoordigd door G. Koslowski;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

(getekend)

2. De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van

tweehonderd twintigduizend euro (0220.000,00) teneinde het kapitaal te brengen

van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op

tweehonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 238.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

'3. De aandeelhouders stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van tweehonderdtwintigduizend euro (¬ 220.000,00) werd verwezenlijkt door inbreng in natura van onroerend goed en dat de onderlinge verhouding tussen de vonnoten ongewijzigd is gebleven.

4. De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

tweehonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 238.600,00). Het wordt

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal."

5. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

6. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Bijzondere volmacht:

Deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonen register, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", RPR i 0875.430.542 met kantoor te 2050 Antwerpen Linkeroever, Esmoreitlaan 51 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Kris PEERLINCK of de heer Gaston VAN BOGAERT of de heer Rudy DEVLEESCHOUWER, met recht van substitutie.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte met volmacht, gecoordineerde

statuten, verslag van zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011
ÿþVoor-

behouden. aan het Belgisch

Staatsblad

t

mod 2.1



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0. 06. 2011

Griffie



Q_E'PQEfl_U1QNDi~

III

+11098049

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming : INVESTUUR

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oeverstraat 89 9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Qndernemingsnr :;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op 15 juni! 2011, ter registratie, dat door

1. de Heer VAN LYSEBETTEN Rony Auqust, geboren te Temse op:' zevenentwintig april negentienhonderdnegenenvijftig, wonend te 9140 Temse Oeverstraat 89 .

2. en zijn echtgenote Mevrouw MEERSMAN Hilde, geboren te Temse op zeven!, december negentienhonderdtweeënzestig, wonend te 9140 Temse, Oeverstraat:' 89

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " INVESTUUR" met zetel te 9140 Temse, Oeverstraàt 89 met kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 E) volledig volstort in geld, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op; naam, zonder nominale waarde, werd opgericht.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming : INVESTUUR ».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Temse, met als eerste adres;; Temse, Oeverstraat 89.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor, eigen rekening en in eigen naam:

1. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerendef goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit= patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer:

- aankopen en verkopen van onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,; opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, leasen, bouwen en!' verbouwen, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van alle verrichtingen met;; betrekking tot onroerende zakelijke rechten alsook de onroerende leasing;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten;' °! en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare i waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

2. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, dei!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 2,1

" +`" Voor-

behouden ' aan het Belgisch Staatsblad

planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Behoudens, gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één!' honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal volstort ten belope van achttien duizend euro (¬ 18.000,00).

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en

eindigt op eenendertig december van ieder kalenderjaar. "

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij; tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de derde woensdag van de maand mei om 15.00 uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar. De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders voor onbepaalde tijd benoemd in deze statuten of in een akte houdende wijziging der zelfde kunnen slechts worden afgezet bij een meerderheid van twee/derden der stemmen van de vennoten ot wegens ernstige redenen te beoordelen door de bevoegde rechtbank.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge









































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

" ' t Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad



Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel. overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt'. het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Overgangsbepalingen

1. Eerste algemene vergadering : de zestiende mei tweeduizend dertien om 15.00 uur

2. Afsluiten van het eerste boekjaar : Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2012

3. Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap : De vennootschap vangt haar; bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4. Benoeming niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer VAN': LYSEBETTEN Rony, voornoemd, die hier terstond tussenkomt en aanvaardt.

5. Alle verbintenissen door ieder van de oprichters en/of zaakvoerder aangegaan sinds 1 maart 2011 zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

VOLMACHTEN : De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hiernagenoemde persoon teneinde bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket het nodige te doen tot het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen van de B.V.B.A. en bij de fiscale administraties en teneinde dezer alles te doen wat nodig is voor het voltrekken van hogervermelde formaliteiten : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", RPR 0875.430.542 met kantoor te 2050 Antwerpen Linkeroever, Esmoreitlaan 51 bus 11, vertegenwoordigd door Kris PEERLINCK Of Gaston VAN BOGAERT of Rudy DEVLEESCHOUWER, met recht van substitutie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INVESTUUR

Adresse
OEVERSTRAAT 89 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande