IPANEMA MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IPANEMA MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.006.926

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NE ERG E LEGD 3 1 MARI 2014





Ondernemingsnr 0884.006.926

Benaming

(voluit) : IPANEMA MEDIA

(verkort) :

ReohÓxvorm: besloten venno met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9840 De Pinte Molenstraat 76

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verlede voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 26 maart 2014, neergelegd

véér registratie, inhoudende buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IPANEMA MEDIA", gevestigd te 9840 De Pinte, Molenstraat 76, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0884.006.926.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Kennisname dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar 9840 De Pinte, Molenstraat 76` ingevolgebau||nningmundezookvoander,bekmndgemoaktindebÜ|mQæntothot8eiÁisohS1 mtub|advmn25jun| 2009 onder nummer 09089648.

2. Verwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 maart 2014, onder meer~ \ettod8kk/\dend als volgt

-

"De vergadering beslist op basis van de voorafgaand aan de datum van 31/03/2013 laatst goedgekeurde jaarrekening per 3103/2U12 een tussentijds tussentijds dividend van ¬ 150.000,00 uit te keren aan de beide vennoten in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit en bijgevoig 150.000,00 te onttrekken aan de beschikbare reserves.

Het dividend wordt betaalbaar gesteld op 20 maart 2014."

3. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van do!

Programmawet va 13 verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd vijfendertig duizend| euro (135.080'00 EUR) door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd drieënvijftig duizend zeshonderd euro (163.800'00 EUR), zonder creatie van nieuwemmndefen.

Bevestiging dat de inbreng in speciën afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende~ voorheffing werd afgehouden.

4.

Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van in totaal honderd vijfendertig duizend euro (136.008.80 EUR) door inbreng |n speciën door debe|devennoten.

5. Wijziging van het artikel 5 van de statuten, als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieënvijftig~ duizend zeshonderd euro (153.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde."

O. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan ~a "corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd b|ie de naam, de muhtovnmo, de duur, het doel, de externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt: RECHTSVORM-NAAM De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "IPANEMA MEDIA". ZETEL 9840 De Pinte Molenstraat ~ DOEL

De vennootschap heeft tot doo|, zowel voor eigen rekeningals voor kw lng van derden of ab; tussenpersoon, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Presentatiewerk in de meest uitgebreide zin van het woord, zowel voor televisie als voor evenementen, zowel in het binnen- als het buitenland;

Op de laatsteulz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge - Inspreken van reclameboodschappen, radio-, bioscoop- en televisiespots;

- Commentariëren van bedrijfs-, televisie-, film- en radioproducties;

- Het verrichten van aile handelingen nodig of dienstig voor het tot stand brengen van communicatie tussen partijen aan de hand van mondelinge en/of print en/of audi en/of visuele produkten: idee, seminaries, insentifs, concept, synopsis, scenario, dialogen, research, presentatie, opname, radio- en televisieregie, studioregie, auteursregie, licht en geluidsregie, produktleassistente, script, montage, produktie, facilitaire produktie, opnameleiding, realistatie, decorontwerp, decoruitvoering, setdressing, artdressing, internationale contacten, transport, exploitatie, budgettering, begeleiding, programmering, interview, redactie, aanleg van rekwisieten en kostuumadvies, algemeen kledijadvies, special effects;

- Het schrijven, publiceren en ten gehore geven van teksten, cursiefjes, boeken en dergelijke meer;

- De organisatie, promotie en distributie van aile mogelijke artistieke en culturele activiteiten diensten en

producten in het algemeen;

- Creatie van muziek-, theater-, film-, video- en televisieproducties;

- Zangprestaties;

- Podiumpresentaties;

- Organisatie en planning van schouwspelactiviteiten;

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel;

- Het voorbereiden, verkopen en geven van cursussen, trainingen, seminaries en opleidingen, in de ruimste zin, zowel in binnen- als buitenland, en dit voor alle mogelijke sectoren van het econcmisch bestel;

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiën, handels- en sociale aangelegenheden;

- Uitbating paleizen en hallen voor tentoonstellingen, congressen en andere culturele en artistieke

manifestaties;

- Het beheren van vennootschappen;

Het bekleden van mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun

maatschappelijk doel;

- Het toestaan van leningen en financieringen;

- De vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van alle producten, goederen en stoffen van welke

aard ook;

- Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, in- en uitklaring,

makelarij, promotie, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van alle handelsgoederen,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Aile onroerende verrichtingen, inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, onroerende leasing, promotie, makelarij, het beheer en de uitbating, alsmede de uitbating op welke wijze ook van alle onroerende goederen en materialen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren,

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd drieënvijftig duizend zeshonderd euro (153.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RÉSERVES-W1NSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artiKel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Cet.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste oiz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0323-014
07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 15.11.2012, NGL 30.11.2012 12654-0362-014
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 30.11.2011 11624-0131-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 07.09.2009 09747-0058-011
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.09.2008, NGL 09.09.2008 08724-0097-012
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0482-015

Coordonnées
IPANEMA MEDIA

Adresse
MOLENSTRAAT 76 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande