ISITEC

Divers


Dénomination : ISITEC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 445.599.192

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 23.05.2013 13130-0451-011
19/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d ,FFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ill

*12204084*

1

Voor behouc aan h. Bete Staatst

10 DEE. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0445.599.192

Benaming

(voluit) : ISITEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Oude Zandstraat 83 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: OMZETTING AANDELEN OP NAAM

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29

november 2012, geregistreerd, blijkt dat:

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "lSITEC", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Oude Zandstraat 83. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer ; 0445.599.192.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Lesseliers te Beveren op vijf november negentienhonderd éénennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november negentienhonderd éénennegentig onder nummer 911122-232,

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : omzetting

De vergadering beslist de tweeduizend tweehonderd en zes (2.206) aandelen aan toonder om te zetten in

tweeduizend tweehonderd en zes (2.206) aandelen op naam.

Tweede beslissing : aanpassing artikel 5.2 en 15 van de statuten

De vergadering beslist uit hoofde van de omzetting van de aandelen toonder in aandelen op naam artikel 5.2 en 15 van de statuten aan te passen.

*Bijgevolg wordt de tekst van artikel 5.2 geschrapt en vervangen door de volgende tekst

5.2, Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven In het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Er mogen aandelen met stemrecht worden uitgegeven en aandelen zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht dienen te voldoen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Er mogen collectieve titels worden uitgegeven, alsook winstaandelen, met of zonder stemrecht. De aandelen vermelden geen nominale waarde.

De raad van bestuur kan overgaan tot de uitgifte van obligaties al den niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden.

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om aandelen met stemrecht te converteren in aandelen zonder stemrecht, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De wederinkoop van aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap ten allen tijde worden geëist, overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet,

De omzetting van de aandelen aan toonder op de aandelen op naam geschiedt op kosten van de vennootschap.

*Bijgevolg wordt de tekst van artikel 15 geschrapt en vervangen door de volgende tekst

Artikel 15 algemene vergadering

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei van ieder jaar om twintig uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen 15 dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel achttien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen geroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeen geroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebreke hiervan, op de maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de aandeelhouders, De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders, ook diegenen die afwezig waren of die niet of tegenstemden,

De algemene vergadering wordt gehouden, onder het voorzitterschap van de Voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid, van de gedelegeerd bestuurder of de oudste bestuurder in die volgorde.

De algemene vergadering kan door elke bestuurder of bij gebrek hieraan door elke commissaris bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit eist.

Vertegenwoordiging is geoorloofd, doch enkel door een andere aandeelhouder, voorzien van een schriftelijke volmacht. Sterkmaking, zaakwaarneming of naamlening is niet geoorloofd.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid wordt voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht.

Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen,

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De beslissingen der algemene vergadering worden opgetekend in notulen. Zij worden ondertekend door de voorzitter en de aandeelhouders die erom verzoeken, Afschriften worden geldig ondertekend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De toelatingsvoorwaarde en oproepingen gebeuren conform de wettelijke en/of statutaire bepalingen

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

*De vergadering beslist de volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar dit tot de

jaarvergadering van 2018, zijnde ;

-de heer Smet Peter Achiel Gerardus, wonende te Beveren, Goudenregelaan, 11, voornoemd; -de heer Smet Gert Jürgen Ivonne, wonende te Beveren-Melsele, Fazantenlaan, 9, voornoemd;

-mevrouw Smet Christ'l Leone Albert, wonende te Beveren, Lindeniaan, 53, voornoemd.

Hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

De vergadering verleent hen volledige kwijting voor hun voorbije mandaat.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijeenkomst Raad van Bestuur

*De bijeenkomst van Raad van Bestuur beslist de herbenoeming uit te voeren van de volgende

gedelegeerde bestuurder voor een periode van zes jaar dit tot de jaarvergadering van 2018, zijnde

-de heer Smet Gert Jürgen [vonne, wonende te Beveren-Melsele, Fazantenlaan, 9, voornoemd;

Hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De Raad van bestuurder geeft hem volledig kwijting geeft voor zijn voorbije mandaat.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD,

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 24.05.2012 12126-0456-010
14/06/2011 : DET000259
08/06/2010 : DET000259
29/05/2009 : DET000259
25/06/2007 : DET000259
06/11/2006 : DET000259
27/05/2005 : SNT000259
21/03/2005 : SNT000259
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 23.07.2015 15338-0123-011
03/06/2004 : SNT000259
05/06/2003 : SNT000259
02/06/2003 : SNT000259
09/07/2002 : SNT000259
06/06/2001 : SNT000259
03/06/1999 : SNT000259
23/08/1997 : SNT259
22/11/1991 : SNA5472

Coordonnées
ISITEC

Adresse
OUDE ZANDSTRAAT 83 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande