ISLAND INVEST & CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ISLAND INVEST & CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.213.166

Publication

25/09/2014
ÿþOndernemingsnr 0866.213.166

Benaming (voluit) : ISLAND INVEST & CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: ScheIdekanealtragel 3

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering- wijziging van het aantal aandelen-kapitaalverhoging door inbreng in natura- aanpassing van de statuten ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder-diverse wijzigingen van de statuten

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER St VAN OOST, GEASSOCIEERDE! !: NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op drie september tweeduizend en veertien, te! registreren, blijkt dat de beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

:! WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

!! De vergadering beslist het aantal aandelen te wijzigen door vermenigvuldiging met 10 zodat het! kapitaal zal vertegenwoordigd worden door vijftienduizend (15.000) aandelen zonder vermelding! :1

van nominale waarde die elk één vijftienduizendste (1/15.000) van het kapitaal vertegenwoordigen.! !! Elke aandeelhouder zal tien (10) nieuwe aandelen bekomen a rato van één (1) bestaand aandeeli Het aandelenregister zal dienovereenkomstig aangepast worden.

:!

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

-Verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 W. Venn.

i! De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur, de dato 25 augustus 2014, opgesteld!

overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag gêeft eenl

omstandige verantwoording van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de! .;

!: vennootschap.

-Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap! :! onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vende:1

Donckt  Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met

maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a en met ondernemingsnummer !! 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, kantoorhoudende te 8800, ;! Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, de dato 26 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig artikel' il 602 van het Wetboek van vennootschappen.

r:

il Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste il methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

5

!! Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "ISLAND IN VEST & CONSULT" bestaat uit de inbreng van dividend vorderingen ten belope van 1.256.400,00 EUR door de heer Peter PILMERT en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van se akte

'Le

111111J11.1j!(.111011111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

mevrouw Tina MATTHYNS, die zullen ontstaan na betaalbaarstelling van de per 25 augustus 2014 toegekende tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging. keij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wijvan oordeel dot:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van cie inbreng bestaat uit 3.639 nieuwe aandelen van de NV "ISLAND IN VEST & CONSULT" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van deze schuldvorderingen. Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 augustus 2014

Rurg. CVBA "Van der Donckt Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vervolgens vast dat er op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

-Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van driehonclerddrienzestigcluizencl negenhonderd euro (C 363.900,00), om het kapitaal te brengen van een miljoen vijfhonderdduizend euro (C 1.500.000,00) naar een miljoen achthonderddrieënzestigduizend negenhonderd euro (¬ 1.863.900,00), met uitgifte van drieduizend zeshonderdnegenendertig (3.639) nieuwe aandelen.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op een miljoen

tweehonderdzesenvijftigduizend vierhonderd euro (C 1.256.400,00), waarvan

d rieho nderddrieë nzestigduizend negenhonderd euro (¬ 363.900,00) als onmiddellijke kapitaalstorting en achthonderdtweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 892.500,00) als uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, te weten negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend.

-Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op een miljoen achthonderddrieënzestigduizend negenhonderd euro (C 1.863.900,00) vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderdnegenendertig (18.639) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

-Boeking uitgiftepremie

Oe vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij

achthonderdtweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 892.500,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan 'flet

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11,1

Voorbehouden

aan 'het

Belgisch Staatsblad

vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de' waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van achthonderdtweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 892.500,00) om het kapitaal te brengen van een miljoen achthonderddrieënzestigduizend negenhonderd euro (¬ 1.863.900,00), naar twee miljoen zevenhonderdzesenvijftigduizend vierhonderd euro 2.756.400,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE HIERVOOR GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen:

De tekst van artikel 5 zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen zevenhonderdzesenvifftigduizend vierhonderd euro (¬ 2.756.400,00). Het is verdeeld in achttienduizend zeshonderdnegenendertig (18.639) aandelen zonder nominale waarde.

Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van een miljoen tweehonderdzesenetigduizend vierhonderd euro (¬ 1.256.400,00) een inbreng door de aandeelhouders gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 W113, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt op 3 september 2014 door geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent."

WIJZIGING VAN ARTIKELEN 8, 18 EN 20 VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam ingevolge de beslissing van de raad van bestuur de dato 23 maart 2011.

De tekst van artikel 8 zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen zijn op naam en warden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer. De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

De tekst van artikel 18 van de statuten onder de titel "bijeenroeping" wordt vervangen als volgt: "De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit." De tekst van artikel 20 zal voortaan luiden als volgt:

"Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten Inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheicislijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend."

AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE WIJZIGINGEN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met het wetboek van Vennootschappen:

-De tekst van artikel 22 van de statuten onder de titel "vraagrecht" wordt vervangen als volgt: "De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die Gard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelljkheld waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van L tilt( B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" g 0 m 0 d 1 1 . 1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de' vergadering of schnftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag váér de algemene vergadering ontvangen."

De tekst van artikel 25 van de statuten wordt vervangen als volgt

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van wettelijke voorwaarden."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161:

-de heer Alois Monsieurs;

- mevrouw Eveline Christiaens;

- mevrouw Ann Hemeryck,

elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan geassocieerd notaris Christophe Blincleman.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blincleman



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- . behotelen aan het Belgisch

Staatsblad -\/L----

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal;

-verslag van de raad van bestuur de dato 25 augustus 2014 overeenkomstig artikel 602 wetboek

van vennootschappen;

-verslag van de bedrijfsrevisor de dato 26 augustus 2014 overeenkomstig artikel 602 wetboek van

vennootschappen;

-de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.02.2014, NGL 21.02.2014 14048-0039-021
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.02.2013, NGL 26.02.2013 13050-0441-022
08/08/2012
ÿþ.ÿ' Mod wad 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INIVIINInINIVI~NNII~YMV~

Ondernemingsnr : 0866213166

Benaming

(voluit) : ISLAND INVEST & CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHELDEKANAALTRAGEL 3, 9052 ZWIJNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 juli 2012 blijkt met ingang van 1 juli 2012 : - het ontslag van Mevrouw Natalie Pillaert, wonende te 8200 Brugge, Heidelaan 18 als bestuurder.

- de benoeming van Mevrouw Tina Matthyns, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Heidebergen 13 als bestuurder tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016.

Peter Pillaert

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

3 0 JULI 2012

RECHTBArv ~ KOOPHAFj #F#ïé~ GEW

16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 18.02.2012, NGL 08.03.2012 12060-0014-023
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.02.2011, NGL 18.03.2011 11062-0074-022
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.02.2010, NGL 12.03.2010 10067-0329-021
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 27.03.2009 09096-0034-023
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 16.02.2008, NGL 26.03.2008 08077-0137-026
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 17.02.2007, NGL 06.03.2007 07059-0164-025
03/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 18.02.2006, NGL 24.02.2006 06055-0057-024

Coordonnées
ISLAND INVEST & CONSULT

Adresse
SCHELDEKANAALTRAGEL 3 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande