ISOANN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISOANN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.114.813

Publication

22/07/2014
ÿþa

Mad Woed 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0453.114.813

Benaming

(voluit) : ISOANN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9250 Waasmunster, Potaardestraat 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING: VASTKLIKKEN RESERVES

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Els De Block, geassocieerd notaris te Temse, op 27 juni 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ISOANN", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunter, Potaardestraat 45, hebbende ondememingsnummer 0453.114.813.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice Ide, te Hamme, op 12 juli 1994, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna, onder nummer 940802-267 waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Maurice ide, te Hamme, op 15 mei 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 juni daarna, onder nummer 07081115.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen;

Eerste beslissing: Vaststelling van de belaste reserves

Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, hetzij een bedrag van zeshonderd drieënzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro (663.263,00 EUR), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 Juni 2012.

Tweede beslissing: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen zeshonderd drieënzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro (663.263,00 EUR) bedraagt.

Derde beslissing: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering heeft op de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 16 mei 2014 op de zetel van de vennootschap, beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van zeshonderd drieënzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro (663.253,00 EUR), De vergadering stelde vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een vordering heeft op de vennootschap, proportioneel aan zijn aandelenbezit, ten belope van het nettobedrag van het tussentijdse dividend.

De vennoot heeft verklaard deze vordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor:

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUC CALLAERT, Bedrijfsrevisor, met zetel te Londerzeel, Zwaluwstraat, nummer 117, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, de dato 23 mei 2014, een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van BVBA LUC CALLAERT, vertegenwoordigd door de heer Luc Callaert, voornoemd, luiden letterlijk:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

V 181 111

beh aa Be

5tm

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 U 1ULI 2014

AFDELING DEaRe4ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

L"

{

a~" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"7., Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de BV ovv EBVBA LUC CALLAERT, hier vertegenwoordigd door Luc Callaert, dat

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA ISOANN middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 633.263,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 569.936,70 bedragen,

" het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

" de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 569.936,70 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

" indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal ais vergoeding voor deze inbreng de fractiewaarde van de aandelen van de BVBA ISOANN, evenredig stijgen.

" het verzaken aan de uitgifte van nieuwe aandelen wordt als volgt verklaard:

" de vennoten gaan expliciet akkoord met deze regeling

" het gewicht van de vennoten blijft ongewijzigd

" de bestaande aandelen dragen een nominale waarde, maar zullen bij de te houden algemene vergadering afgeschaft worden en bijgevolg zal er geen aanduiding van hun nominale waarde meer zijn.

" door de inbreng in natura zal het geplaatst kapitaal warden verhoogd met EUR 569.936,70 teneinde het te brengen van EUR 20.000,00 op EUR 589.936,70. Het kapitaal is volledig volstort.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien er echter door de algemene vergadering beslist wordt om geen dividend uit te keren, of indien na de beslissing tot dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt te Londerzeel op 23 mei 2014,

LUC CALLAERT BV oW EBVBA

Zwaluwstraat 117 1840 Londerzeel

Vertegenwoordigd door Luc Callaert.

Bedrijfsrevisor."

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderd negenenzestig duizend negenhonderd zesendertig euro zeventig cent (569.936,70 EUR) om het van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) te brengen op vijfhonderd negenentachtigduizend negenhonderd zesendertig euro zeventig cent (589.936,70 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en zet uiteen dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot, negentig procent (90%) van deze vordering ten belope van vijfhonderd negenenzestigduizend negenhonderd zesendertig euro zeventig cent (569.936,70 EUR), in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing dient te worden ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividend politiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Zesde beslissing: Vaststelling van de kapitaalverhoging

Voor-bet1opcj aan he Belgisch Staatsblad

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van vijfhonderd negenenzestigduizend negenhonderd zesendertig euro zeventig cent

(569.936,70 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

vijfhonderd negenentachtigduizend negenhonderd zesendertig euro zeventig cent (589.936,70 EUR)

vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde.

Zevende beslissing: Wijziging van de statuten

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering tot de aanpassing van artikel

5 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

Artikel 5 luidt voortaan als volgt:

Net geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd negenentachtigduizend negenhonderd

zesendertig euro zeventig cent (589.936,70 EUR) en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op

naam, zonder nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke

zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot

bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.,

Achtste beslissing: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan het notariaat Neirinckx & De Block aile machten am de gecoijrdineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de

organieke wet op het notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel :

- de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2014 : DE054025
27/02/2013 : DE054025
05/03/2012 : DE054025
09/03/2011 : DE054025
22/02/2010 : DE054025
02/03/2009 : DE054025
04/03/2008 : DE054025
07/06/2007 : DE054025
02/02/2007 : DE054025
03/02/2006 : DE054025
27/10/2005 : SN054025
08/02/2005 : SN054025
06/02/2004 : SN054025
17/02/2003 : SN054025
19/01/2001 : BL056844
15/06/1999 : SN054025
06/01/1998 : SN54025
06/06/1997 : SN54025
19/01/1996 : SN54025
02/08/1994 : SN54025
16/02/2018 : DE054025

Coordonnées
ISOANN

Adresse
POTAARDESTRAAT 45 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande