IT4YOU

Société en commandite simple


Dénomination : IT4YOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.815.001

Publication

03/01/2013
ÿþ i.iodwo,di1a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behoudE aan he Belglsc

5taatsbt

111111f IIHIIIII1IIIIJ IIIIIIIIIII!IIIIIJIIIJIIIIII

" 13001649*

Oudenaarde

2 0 DEC. 2012

Griffie

Artikel 9.  De Algemene vergadering kan aan de zaakvoerder een variabele of vaste vergoeding toekennen.

Artikel 10. - In geval van overlijden van de zaakvoerder, alsook in geval van wettelijke onmogelijkheid of belemmering, duidt de algemene vergadering onder de aandeelhouders een zaakvoerder aan. Tevens, zal de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0808.815.001

Benaming

(voluit) : IT4YOU

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 46, 9667 Horebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; COÔBDINAT1E

Er blijkt uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 10 september 2012, dat de maatschappelijke zetel verplaatst werd naar Dorpsstraat 45, 9667 Horebeke. Dientengevolge werden de statuten van de vennootschap in het Nederlands vertaald.

TITEL I. VORM, MAATSCHAPPELIJK DOEL.

Artikel 1.  De vennootschap heeft ais doel: consulting in informaticasystemen, software ontwikkelen, kleinhandel in computers en informatica materieel, andere activiteiten gelinkt aan informatica, elektrische installaties, leggen van kabels en het beheer van vastgoed.

Artikel 2.  De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 46. De zetel kan verplaatst worden naar eender welke plaats in België door beslissing van de gecommanditeerde vennoten. Administratieve zetels kunnen opgericht worden in België of in het buitenland.

Artikel 3.  De vennootschap bestaat onder de benaming gewone commanditaire vennootschap "1T4you", de benaming moet steeds voorafgegaan worden of gevolgd worden door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm.V."

TITEL 11. AANDEELHOUDERS

Artikel 4.  Meneer Penninck Nelson is gecommanditeerde vennoot: - hij is solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de gecommanditeerde vennoten is onbeperkt, deze van de commanditaire vennoten is beperkt lot hun inbreng.

TITEL HL Kapitaal

Artikel 5. Het kapitaal is vastgesteld op 4.000 Euro. De aandelen van de commanditaire vennootschap zijn volledig ondergeschreven maar ze zijn niet volledig volstort. De aandelen zijn momenteel onderschreven als volgt: John Penninck: eigenaar van 1 aandeel; Nelson Penninck: eigenaar van 3.999 aandelen.

TITEL IV. KAPITAALSVERHOGING EN VERNIETING/OVERDRACHT VAN AANDELEN

Artikel 6.  Elke kapitaalsverhoging vereist een meerderheidsbeslissing van de commanditaire vennoten. Artikel 7.  De vernietiging of de overdracht van aandelen kan enkel tussen vennoten, voorafgegaan door een beslissing van de algemene vergadering, deze beslissing vereist een twee derde meerderheid.

TITEL V. ADMINISTRATIE, OVERLIJDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Artikel 8.  De vennootschap wordt bestuurd door de gecommanditeerde vennoot, die de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd. Nelson Penninck wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder. Hij kan alle noodzakelijke en nuttige handelingen stellen nodig voor het realiseren van het maatschappelijke doel. Hij neemt de noodzakelijke maatregelen opdat de commanditaire vennoten op regelmatige basis op de hoogte gebracht worden van de boekhoudkundige en marktsituatie van de vennootschap. Wanneer de gecommanditeerde vennoot een tegenstrijidg belang heeft met de vennootschap, kan hij deze operatie voltooien na consultatie van de commanditaire vennoten De toelating verleent aan deze gecommanditeerde vennoot verbindt de commanditaire vennoten niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap ook niet ophouden te bestaan wanneer een commanditaire vennoot niet langer deel uitmaakt van de vennootschap, wat ook de oorzaak hiervan is.

TITEL VI. DUUR, LIQUIDATIE

Artikel 11.- De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en kan stopgezet worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de verplichte meerderheid voor de wijziging van de statuten.

Artikel 12. Wanneer het verlies groter is dan het kapitaal van de commanditaire vennootschap, dan kan de stopzetting beslist worden door de meerderheid van de gecommanditeerde vennoten.

Artikel 13. In geval van liquidatie, zal de aanduiding van de liquidator gebeuren conform aan het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14.  Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo worden aangewend ter vergoeding van de uitgevoerde stortingen op aandelen. Het surplus zal geaffecteerd worden naargelang de ' waardering van de vennoten. In geval van verlies, zal dit verdeeld worden, onder de vennoten, ten belope van ' hun deelname in het kapitaal zonder dat de gecommanditeerden verantwoordelijk gesteld worden voor het deel dat hun inbreng overstijgt; het eventueel saldo is ten laste van de gecommanditeerde vennoot.

TITEL VU. ALGEMENE VERGADERING EN TOEZICHT

Artikel 15.  De algemene vergadering der aandeelhouders bestaat uit aile aandeelhouders. Deze wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur.

Artikel 16.  De commanditaire vennoten hebben op elk moment het recht de rekeningen te consulteren, Indien gewenst kunnen zij zich ten hunne laste laten bijstaan door een boekhouder-fiscalist van hun keuze.

Artikel 17.  De algemene vergadering brengt verslag uit over belangrijke marktsituaties en de toekomst van de vennootschap. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt door de zaakvoerder. Alle wettelijke of andere afschriften van de algemene vergadering worden getekend door de zaakvoerder.De algemene vergadering heeft het recht om de huidige statuten te wijzigen door een beslissing met eenparigheid van stemmen van alle aandeelhouders.

TITEL VIII RESULTAAT

Artikel 18.- Het maatschappelijk boekjaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 5 januari 2009 en eindigt op 31 december 2009.

Op die datum, wordt een inventaris opgemaakt evenals een balans en een resultatenrekening conform de wet van 17 juli 1975 betreffende de boekhouding van ondernemingen. Zij worden bewaard in het inventarisboek getekend door de aandeelhouders. Deze handtekening bevestigt de goedkeuring en ratificatie van elle beslissingen van het boekjaar.

Artikel 19,- De Algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, beslist over de resultaatsbestemming.

TITEL IX. GEMEENSCHAPPELIJKE BEPALINGEN

Artikel 20.- De partijen onderwerpen zich volledig aan de wet, Bijgevolg, zijn alle bepalingen van die wetten, met uitzondering van degenen waaraan expliciet werd verzaakt, verondersteld van toepassing te zijn in deze akte. Alle tegengestelde clausules en imperatieve beslissingen aan deze wetten worden verondersteld niet geschreven te zijn.

Gedaan te Horebeke op 11 september 2012

Nelson Penninck

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2012
ÿþr~~---~~ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MODNbRD it.1

DÉPOSÉ AU GREFFE LE

i e

\ G 29 -11- 2012

~ ~ ~ ~ ~E~

TR1BU r` E COMMERCE

~j~CiUF',NAl

N° d'entreprise : 0808.815.001 Dénomination

(en entier) : IT4YOU

Réserv

au

Montel

belge

198 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé):

Forme juridique : Société en Commandite Simple

Siège : 7910 Frasnes-lez-Anvaing, Place de Forest 25

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :SIEGE SOCIAL

PROCES - VERBAL DE L'ASSEMBLEE GENERALE EXTRAORDINAIRE DU 10 SEPTEMBRE 2012

Tenue à l'adresse indiquée sur les convocations, toutes les parts du capital y sont représentées. Par ce fait, l'Assemblée est valablement constituée et peut voter en toute légalité.

Ordre du jour

1. Transfert du siège social

fière résolution

Le siège social de la société 'IT4YOU' est transféré à l'adresse suivante: Dorpsstraat 46, 9667 Horebeke

L'Assemblée accepte à l'unanimité le transfert du siège social vers la Flandre

L'ordre du jour étant épuisé, L'Assemblée est levée, après lecture et approbation du présent Procès-verbal.

Nelson Penninck

Associé commandité

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
IT4YOU

Adresse
DORPSSTRAAT 46 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande