ITALBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ITALBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.047.041

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0439.047.041

Benaming

(voluit) : ITABEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap rnet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, D'Helst 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en sluiting van de vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 26/06/2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van bvba ITABEL, met maatschappelijke zetel te Lebbeke, D'Helst 16, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN, op ZESENTWINTIG JUNI.

Voor mij, Benjamin Van Hauwermeiren, Notaris met standplaats te OORDEGEM, thans deelgemeente van LEDE,

Is samengekomen.

de buitengewone algemene vergadering gehouden van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ITALBEL, met maatschappelijke zetel te Lebbeke, D'Helst 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0439.047.041.

opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Luc Eeman te Lebbeke op 20 december 1989, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 januari nadien, onder nummer 900112-240, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Eeman, voornoemd, op 11 april 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 april nadien, onder nummer 05062450.

AGENDA.

De voorzitter verklaart en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te stellen dat deze buitengewone algemene

vergadering is bijeengekomen om over de volgende agenda te beslissen:

1.Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar;

2.Kennisname en bespreking van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1

van het wetboek van vennootschappen, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarbij een

staat van actief en passief van de vennootschap is gevoegd afgestoten op 31 maart 2014 evenals van het

verslag over voormelde staat van actief en passief uitgebracht door de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor

te Grimbergen;

3.Besluit tot ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap;

4.Beëindiging mandaat zaakvoerder- kwijting;

5.Beslissing geen vereffenaar aan te stellen -- terugname van de resterende activa;

6.Sluiting van de vereffening;

7.Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd

en bewaard;

8.Volmacht voor administratieve formaliteiten.

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IltRIENpo

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

1

I JULI 201/1

AFDELINGeSERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Op 19 juni 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgemaakt, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand per 31 maart 2014;

-Op 20 juni 2014 heeft de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt;

Vlil CONCLUSIE

In kader van de procedure van vereffening voorzien door het wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ITALBEL een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 3110312014, rekening houdende met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap, Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 618.430,82 ¬ en een netto actief voor correcties van 509.316,43 ¬ . Na correcties bedraagt het netto actief 330877,04 E.

De liquidatiebelasting, de vereffeningskosten en de eventuele passieve latenties zullen door de vennoten ten laste worden genomen.

De schulden aan EDEG INTERNATIONAL en andere leveranciers, alsmede de schulden van de vereffening worden op een bankrekening geconsigneerd.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken.

Grimbergen, 20 juni 2014.

Getekend Geert Van Gooien, Bedrijfsrevisor,

NOTARIËLE WETr1GHEIDSVERKLARING.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende Notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181 paragraaf 4 van het wetboek van vennootschappen, bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

BERAADSLAGEN EN BESLUITEN.

Voormelde punten worden door de voorzitter aan de algemene vergadering voorgelegd, Na beraadslaging

en met éénparigheid van stemmen worden de volgende besluiten genomen:

Eerste besluit:

De algemene vergadering beslist tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar,

Tweede besluit:

De vergadering neemt kennis van en bespreekt vervolgens:

-het verslag van de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand per 31 maart 2014;

-het verslag van de Heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor voornoemd, overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 van het wetboek over gemelde staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van voormelde verslagen. De vennoot verklaart een afschrift van de verslagen en van de voormelde staat van actief en passief voorafgaand aan deze vergadering ontvangen te hebben en er kennis van te hebben kunnen nemen,

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde besluit:

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening

te stellen met ingang van heden.

Vierde besluit:

Tengevolge van de ontbinding neemt het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap, de Heer Bert

Cooreman, een einde. Er wordt hem kwijting verleend voor zijn beheer,

Vijfde besluit:

De vergadering stelt vast dat luidens de staat van actief en passief per 31 maart 2014, er geen passiva meer aanwezig zijn die moeten worden aangezuiverd. De nog te vestigen vennootschapsbelasting en kosten die verband houden met de ontbinding en vereffening van de vennootschap werden voorafbetaald (door consignatie op rekening) of zuilen gedragen worden door de enige vennoot nadat de ontbinding/vereffening heeft plaatsgevonden.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen omwille van de onmiddellijk sluiting van de vereffening van de vennootschap.

1

4

Voor-

bbehóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparant erkent uitdrukkelijk dat de ondergetekende Notaris hem er op gewezen heeft dat de niet' benoeming van de vereffenaar tot gevolg heeft dat:

-de zaakvoerder bij toepassing van artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaar zal beschouwd worden;

-bij toepassing van artiKel 198 paragraaf 1 van het wetboek van vennootschappen in hoofde van de

zaakvoerder een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijf jaar na sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist dat de resterende activa worden teruggenomen door de enige vennoot.

Zesde besluit:

De algemene vergadering stelt vast dat er luidens voormelde staat van activa en passiva geen schulden meer zijn en dat de terugname van het netto-actief door de enige vennoot zelf zef gebeuren.

Vermits de enige vennoot aanwezig is, er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, er geen vereffenaar werd aangesteld en de resterende activa door de enige vennoot zelf werd teruggenomen, beslist de vergadering de vereffening onmiddellijk definitief af te sluiten, dit overeenkomstig artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen, dat luidt als volgt:

"Onverminderd artikel 181 zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparig held van stemmen.

Indien een verslag moet warden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ITALBEL" heeft opgehouden te bestaan.

Zevende besluit:

De algemene vergadering stelt vast dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap afgesloten is en dat bijgevolg de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer Bert Cooreman, te Antwerpen, Verviersstraat 2 bus 6C.

Achtste besluit:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens en Verscheiden te Dendermonde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve, boekhoudkundige en fiscale formali-'teiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMM ING

Af de beslissingen die voorafgaan, werden genomen met unanimiteit van stemmen..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 108A

9340 Oordegem - Lede

Tel. 09 369 06 26

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 26/06/2014

- verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver o : Naam en handtekening

04/04/2014 : DE044346
02/09/2013 : DE044346
23/07/2012 : DE044346
22/09/2011 : DE044346
23/07/2010 : DE044346
29/07/2009 : DE044346
02/09/2008 : DE044346
12/07/2007 : DE044346
01/03/2007 : DE044346
04/07/2005 : DE044346
28/04/2005 : DE044346
21/06/2004 : DE044346
12/06/2003 : DE044346
30/05/2002 : DE044346
12/07/2001 : DE044346
17/06/2000 : DE044346
28/03/1997 : DE44346
01/01/1995 : DE44346
01/01/1993 : DE44346

Coordonnées
ITALBEL

Adresse
D' HELST 16 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande