ITALMASTER BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ITALMASTER BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.146.697

Publication

08/07/2014
ÿþII

11

Vc behc aar Bel( Staa

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

!M31,111.11J1

uleizedimomaimai, no,

2 7 JUNI 201k

RECHTEANK VAN

KOO HAN GE-NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0473.146.697

Benaming

(mut) :

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9060 GENTBRUGGE, OEFENPLEINSTRAAT 10

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 17 juni 2014 blijkt:

I, het ontslag van de BVBA RPM-Rudy Peire (BTW BE 0459.020.826 / RPR Gent, afdeling Brugge), met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Baanderheerstraat 10, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rudy Peire, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Baanderheerstraat 10, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 30 juni 2014.

IL de benoeming, met ingang van 1 juif 2014, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, van de heer Rudy Peire, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Baanderheerstraat 10, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van zijn leden, evenals door de voorzitter, alleen optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De voorzitter

Rudy Peire

ITALMASTER BELGIUM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/01/2014
ÿþ9

Ondernemingsnr: 0473.146.697

Benaming (voluit) : ITALMASTER BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Oefenpleinstraat 10 9050 GENTBRUGGE

;, Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te' Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries); op zestien december tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er: een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap: « ITALMASTER BELGIUM », te 9050 Gentbrugge, Oefenpleinstraat 10, waarbij volgende: beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

I.. De vergadering nam kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren",; met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart; Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe' aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

: "VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "ITALMASTER BELGIUM" bestaat uit de; inbreng van een dividendvordering ten belope van 422.450,65 EUR door de heer Rudy Peire en; 549,35 EUR door de BVBA "RPM-RUDY PEIRE", die zal ontstaan na betaalbaarstelling van de per 2; december 2013 toegekende tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande; kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap: verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van; het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van; reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

'" ; De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid'; en duidelijkheid;

;Dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering leiden tenminste overeenkmen met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

:1 De vergoeding van de inbreng in natura bestaat ui 1.353 aandelen van de NV "ITALMASTER; BELGIUM" zonder vermelding van nominale waarde,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen; betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 9 december 2013 (handtekening)

"Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren",

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

Vertegenwoordigd door Bart Roubrouck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

B

MONITEUF

10  01- _LGISCH SI

2

In de bijlagen bij het Bel na neerlegging ter griffie

isc van

LGE

Ï RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

e~t°&4

._~

mod 11.1

" :: te maken kopie

:ERGELEGD

31 BEC. 2013

 R~

t(11L1L'II(1iMIAMMI

e

e e

~o

mod 11.1

Bedrijfsrevisor".

De vergadering nam kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Kapitaalverhoging

De vergadering besloot vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd vijfendertigduizend driehonderd euro (C 135.300,00) om het kapitaal te brengen van zevenenzeventigduizend euro (C 77.000,00) op tweehonderd en twaalfduizend driehonderd euro (C 212.300,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend driehonderd drieënvijftig (1.353) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd drieëntwintigduizend euro (C 423.000,00),

inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderd zevenentachtigduizend zevenhonderd euro (C 287.700,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Inbreng

De Heer Rudy Lucien PEIRE, geboren te Roeselare op dertig november negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van Mevrouw Glna Simonne André Claeys, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Baanderheerstraat 10, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van vierhonderd tweeëntwintigdulzend vierhonderd vijftig euro vijfenzestig cent (C 422,450,65), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van twee december tweeduizend en dertien.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RPM-RUDY PEIRE", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van van vijfhonderd negenenveertig euro vijfendertig cent (C 549,35), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van twee december tweeduizend en dertien.

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vierhonderd drieëntwintigduizend euro (C 423.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng. De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van duizend driehonderd drieënvijftig (1.353) aandelen op naam, en dit als volgt:

- aan de Heer Rudy Peire worden duizend driehonderd tweeënvijftig (1.352) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd tweeëntwintigduizend vierhonderd vijftig euro vijfenzestig cent (C 422.450,65).

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RPM-RUDY PEIRE" wordt één (1) nieuwe aandeel toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vijfhonderd negenenveertig euro vijfendertig cent (C 549,35).

Deze duizend driehonderd drieënvijftig (1.353) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De aldus door de Heer Rudy Peire onderschreven duizend driehonderd tweeënvijftig (1.352) aandelen worden, ais volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze duizend driehonderd tweeënvijftig (1.352) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de Heer Rudy Peire alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

2. De vergadering besloot een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd zevenentachtigduizend zevenhonderd euro (C 287.700,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd en twaalfduizend driehonderd euro (C 212.300,00) op vijfhonderdduizend euro (C 500.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3. De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderdduizend euro (C 500.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend honderd drieëntwintig (2.123) aandelen.

4. De vergadering besloot de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden gan het Belgisch Staatsblad

...... . t t

Staatsblad-- 7101/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"



winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in' het vijfde besluit hierna.

5. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

Naam De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de benaming "ITALMASTER BELGIUM".

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Oefenpleinstraat 10. Doel : De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle activiteiten met betrekking tot de vervaardiging, productie, commercialisatie in het groot of in het klein, de vertegenwoordiging, de in- en export van plastische stoffen en alle afgeleiden, met name de pigmenten en "Masterbatches".

De vennootschap mag aile mogelijke soorten verrichtingen doen, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de realisatie of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag, bij wege van inbreng, intekening, overdracht, deelneming, fusie of financiële inmenging of andere, geld steken in elke vennootschap, verenging, groepering of onderneming.

Indien de levering van bepaalde akten onderworpen zou zijn aan de voorafgaande voorwaarden van toegang tot het beroep, zal de vennootschap, wat betreft de levering van deze akten, haar optreden afhankelijk maken van het verwezenlijken van deze voorwaarden.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) en is verdeeld in tweeduizend honderd drieëntwintig (2.123) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Reserves : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn. Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mtld 71.1

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee

aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering warden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien aasdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.



Bilagen Tiij FetBéIgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering' doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan. De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Commissaris

Nihil

3aarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op dertig april om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te warden toegelaten, De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.



Bijlagen bij -liet BéIgisèlï Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 14.1

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

6. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

de Heer Alois Monsieurs.

Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 2/12/2013

Bijzonder verslag van de raad van bestuur

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Bijlagen bij liët Bëlgisch Staatsblad -17/012014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : ijlaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 24.06.2013 13214-0305-016
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 03.05.2012 12109-0386-016
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 15.06.2010 10191-0445-015
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.04.2009, NGL 26.05.2009 09166-0153-016
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 21.05.2008 08155-0102-016
10/04/2008 : GEA026093
31/05/2007 : GEA026093
06/07/2006 : GEA026093
20/07/2005 : GEA026093
21/06/2004 : GEA026093
01/03/2004 : GEA026093
04/08/2003 : GEA026093
12/03/2003 : GEA026093
21/02/2002 : GEA026093
08/11/2000 : BLA110274
08/11/2000 : BLA110274

Coordonnées
ITALMASTER BELGIUM

Adresse
OEFENPLEINSTRAAT 10 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande