ITTOVATION

Divers


Dénomination : ITTOVATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 824.664.504

Publication

08/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud

aan hc Betgis Staatst:

Ondernemingsnr : 0824.664.504 Benaming (voluit) : IttOvatiOn

GRIFFIE RECHTBANK VAN PQrHANDEL

2 Y MM 2-01/i

oENCeVaNDE

(verkort) : #

Rechtsvorm : HANDELSVENNOOTSCHAP IN DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCi-AP

Zetel : Brusselseteenweg 111

9280 Lebbeke

; Onderwerp akte : CV: omzetting

li Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 26 februari;

ji 2014 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd zeven bladen twee verzendingen te Dilbeek ll de 3 maart 2014 boek 610 Blad 39 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger (getekend) A.; Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist :

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door dejj zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door;; ij de heer Willy De Neef met kantoor te August De Boeckstraat 1 bus 5 ( 2de verdieping ), 9100 Sint- Niklaas,j; :j ingeschreven in het IBR onder nummer A00724, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van;; de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. j=

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 en hetj; verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen samen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank koophandel.

i~ De conclusies van het verslag van de heer Willy De Neef, voornoemd, bedrijfsrevisor aangesteld door dei,

zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven :

"5. Besluit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef Partners, bedrijfsrevisoren, August de Boekstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer!; Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 777 W. Venn, Bij;, omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap "ITTOVATION" in een Besloten Vennootschap met: j; Beperkte Aansprakelijkheid, verklaart:

-Het nazicht te hebben uitgevoerd conform de controlenotulen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij;; !i omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "ITTOVATION" , in een Besloten Vennootschap met;!

Beperkte Aansprakelijkheid; s`

ji -Dat de in onderhavig verslag opgenomen staat van activa en passiva per 31 december 2013, met eenij

balanstotaal van drieënnegentig duizend negenenvijftig euro en negenenzeventig cent (93.059,79¬ ), de;j j, toestand van de vennootschap op volledige wijze weergeeft met uitzondering van de waardevermindering mbt de dubieuze klantenvordering;

-Dat uit onze controlewerkzaamheden een overwaardering blijkt van het netto- actief mbt de niet geboekte? j= waardevermindering over de dubieuze klantenvordering waarvan het bedrag 6.757,34¬ (excl, BTW) bedraagt; -Dat het gecorrigeerd netto-actief van de vennootschap per 31 december 2013, zesendertigduizend honderd;= en acht euro en vijfentachtig cent (36.108,85¬ ) bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van0 j; twintigduizend ( 20.000,00 ¬ ). Sint-Niklaas, 14 februari 2014

Volgen de handtekeningen W. DE NEEF.".

;= De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar;;

rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan tejj nemen. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, dej :waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidji

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

mol 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

' de boeken en de boekhouding die door de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 6E0824.664.504 waaronder de vennootschap is gekend,

De omzetting geschiedt op basis van de staat van'activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de gewijzigde bepalingen hier in uittreksel worden bekendgemaakt, conform artikel 74 Wetboek van Vennootschappen naar analogie met artikel 69:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ITTOVATION".

ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 111.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De venncotschap heeft tot doel:

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties aan gebouwen, installatie van elektrische bedrading en toebehoren en installatie van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van installaties van beveiligings- en alarmsystemen.

Diensten in verband met beveiligingssystemen.

De aankoop, verkoop de import, de export, de distributie, de bemiddeling en de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben.

De aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan.

Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering van en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, alsook het verlenen van advies en bijstand verlenen bij de toepassing van software programma's.

Het uitbaten van een computeradviesbureau, het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software),

Het opzetten, opslaan en exploiteren van databanken, het ontwerpen van websites en het permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van derden.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doet nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren,

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doet dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook', het geven van adviezen en het verlenen ; van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord. Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend duizend euro (E 20.000,00)

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, Zij vertegenwoordigen ieder 1/ 1,000ste van het kapitaal.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

8.Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zoals bepaald in artikel 61,§2 Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Er worden geen commissarissen benoemd;

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni te 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

~ S ~

mod 11.1

uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, te weten de heer PIETERS Adriaan, voornoemd.

De algemene vergadering beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur de heer PIETERS Adriaan, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neeriegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

De algemene vergadering geeft volmacht voor onbepaalde tijd aan de BV onder vorm van CVBA de Decker-Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2°, alsook het verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief.

Lode Leemans,

Notaris.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*19007836*

j Ondernemingsnr : 0824.664.504

Benaming

(voluit) : ITTOVATION

(verkort) :

GRIFFIE

KÓRECHTBANKHÁNDËL

2 6 DEC. 2013

DEN?ffieVIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 111, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging - doeiswijziging - statutenwijziging Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 09-12-2013 blijkt

1. De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met 18.000,00 EUR, om het te brengen van 2.000,00 EUR op 20.000,00 EUR, door inbreng in speciën, te volstorten door ieder der vennoten in verhouding met hun huidig aandelenbezit,

Als vergoeding voor voormelde inbreng worden 900 nieuwe aandelen aan de vennoten toegekend.

2. Het doel wordt uitgebreid als volgt:

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties aan gebouwen, installatie van elektrische bedrading en toebehoren en installatie van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van Installaties van beveiligings- en alarmsystemen. Diensten in verband met beveiligingssystemen.

De aankoop, verkoop de import, de export, de distributie, de bemiddeling en de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben.

3. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan,

beslist de vergadering om artikel 3 en artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties aan gebouwen, installatie van elektrische bedrading en toebehoren en installatie van bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

De plaatsing, het onderhoud en de herstelling van Installaties van beveiligings- en alarmsystemen. Diensten in verband met beveiligingssystemen.

De aankoop, verkoop de import, de export, de distributie, de bemiddeling en de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben.

De aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en software en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan. Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering van en samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, alsook het verlenen van advies en bijstand verlenen bij de toepassing van software programma's.

Het uitbaten van een computeradviesbureau, het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software).

Het opzetten, opslaan en exploiteren van databanken, het ontwerpen van websites en het permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van derden. Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administràtieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

`*oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Artikel 5 - Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 20.000,00 EUR (twintigduizend euro) en is verdeeld in 1000 (duizend) aandelen, met een fractiewaarde van één duizendste (111000ste) van het kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Lebbeke, 09-12-2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Getekend: Adriaan Pieters, zaakvoerder



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

voor-behoudo

aan het

Belglsci Staatsbia

iw

II1IRN~1!1NV11WMY

w



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 JULI 2015

AFDELING DEaIifu ONDE



Ondememingsnr : 0824.664.504

Benaming

(voluit) : ITTOVATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 111, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel Uit het verslag van de zaakvoerder dd, 01-07-2015 blijkt:

De maatschappelijke zetel te "9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 111" wordt overgebracht naar "9280 Lebbeke, Bareelstraat 7".

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV-CVBA KANTOOR HERMANS, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

Getekend: Adriaan Pieters, zaakvoerder

Coordonnées
ITTOVATION

Adresse
Zetel : Brusselsesteenweg 111, 9280 Lebbeke

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande