IVAN DUPREZ

Société en commandite simple


Dénomination : IVAN DUPREZ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.795.730

Publication

25/07/2011
ÿþMod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : iVan Duprez

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Esperantostraat 42B  .t*2 (2t-

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 7 juli 2011, blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap opgericht' wordt voor onbepaalde duur, waarvan de activiteiten aanvangen per 7 juli 2011. De vennootschap draagt de naam ' iVan Duprez'. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Esperantostraat 42B, B-9040 Sint-Amandsberg en kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten. De oprichters zijn; Ivan Duprez, Esperantostraat 42B, B-9040 Sint-Amandsberg en Nicole De Clercq, Esperantostraat 42B, B-9040 Sint-Amandsberg. Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld

op 500 Euro en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van 5 Euro ieder. Ivan Duprez,

voornoemd, brengt in speciën in 400 Euro waarvoor hem 80 aandelen worden toegekend. Nicole De Clercq,; voornoemd, brengt in speciën in 100 Euro waarvoor haar 20 aandelen worden toegekend.

De vennootschap heeft als doel :

-verkoop van digitale drukmachines, nieuw en tweedehands

-verkoop van inkten, verbruiksgoederen en wisselstukken voor digitale drukmachines

-verkoopsagentuur, handelsagent, commissionair

-het leveren van management prestaties

-het verstrekken van technisch productief advies en het verlenen van bijstand voor bedrijven actief in digitaal drukken

-het beheer van klantenbestand

-het promoten van de vertegenwoordigde product portfolio

Verwijzend naar art. 60 W.Venn. neemt de vennootschap alle verbintenissen over die in haar naam zijn- aangegaan en dit sinds 1 april 2011.

Enkel Ivan Duprez heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden' zijn aan de algemene vergadering. Ivan Duprez wordt tot zaakvoerder benoemd.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot / vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten' benoemd worden. De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 22 van de! Vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar begint op 7: juli 2011 en zal eindigen op 31 maart 2013.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste maandag van de maand september om 18.00. uur, eerste maal in 2013.

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde het boekhoudkantoor BVBA Jado, te 9000! Gent, Dendermondsesteenweg 143 met BTW-nummer BE 0473.517.376, met macht van indeplaatsstelling, aan: wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en' doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato 27 juli 1967 en de Wet 26 juni 1992 en 30 december in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen, alsmede de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Ivan Duprez - zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd, statuten.

IY E E ," G E fL E G D

1 2 -07- 2011

RECHTBAteriffit

KOOPHANDEL-TE GENT

'11113618+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
IVAN DUPREZ

Adresse
ESPERANTOSTRAAT 42B 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande