J & J NIGHTBAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & J NIGHTBAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.820.482

Publication

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303810*

Neergelegd

02-03-2015

Griffie

0599820482

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

J&J NIGHTBAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~ Het blijkt uit een proces-verbaal verleden op 19 februari 2015, voor notaris Florence Deforce, plaatsvervangend notaris, aangesteld ter vervanging van notaris Jean Claude Buys met standplaats te Lede, ingevolge beschikking van de Voorzitter tvan de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 9 januari 2015, dat

1/ De heer DE BEUCKELAER, Joery August Marie Louise, geboren te Zoersel op 25 maart 1980, (NN 80.03.25-217.55), echtgescheiden, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Lindenstraat 33.

2/ De heer VAN HERREWEGHE, Jonas, geboren te Dendermonde op 14 juni 1994, (NN 94.06.14349.83), ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem), Varenbergstraat 42.

Die geen enkele verklaring hebben afgelegd van wettelijke samenwoning.

 oprichters  een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming :  J&J NIGHTBAR .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Gentsestraat 47.

De vennootschap heeft als doel :

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- Het uitbaten en inrichten van één of meerdere drankgelegenheden in het algemeen, al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, waaronder onder meer cafés, (coctail)bars, nachtclubs, bierhallen, wijnbars en in het bijzonder discotheken, dancings en privé clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement;

- Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food zaken, verbruikerssalons, tearooms en tavernen, feestzalen, evenals de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen, in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearooms en ijssalons, in cafetaria s, in drive-in restaurants en pizzeria s; met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- Het uitbaten van een tea-room, snackbar, cafetaria, levering van lichte maaltijden, versnaperingen; - Het inrichten van vertoningen, cabaret, dancing, het ter beschikking stellen van het etablissement als feestzaal.

- Het uitbaten van een horeca bedrijf in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Gentsestraat 47

9300 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buiten¬land alle daden van industriële, financiële, roerende en onroe¬rende aard stellen; alle handelsverrich¬tingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelne¬men in andere vennootschappen en onderne¬mingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/achttienduizend zeshonderdste.

In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er zowel aandelen als obligaties bestaan. Deze effecten zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Ingeval van vruchtgebruik zal de naakte eigenaar, behalve verzet, vertegenwoordigd zijn tegenover de vennoot¬schap door de vruchtgebruiker.

De eigendom der aandelen blijkt uit de inschrij¬ving in het register van aandelen dat berust ten maatschappelij¬ke zetel van de vennootschap. Dit register bevat de juiste aanduiding van iedere vennoot, alsmede het aantal maatschappe¬lijke aandelen welke hem toebehoren met de gedane stortingen; de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom der obligaties blijkt uit de inschrijving in het register van obligaties gehouden ten maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register bevat de juiste aanduiding van de persoon van elke obligatiehouder, alsmede het getal van de hem toebehorende obligaties; de overdrachten en de overgangen van de obligaties met hun datum.

Iedere vennoot of belanghebbende derde zal kennis mogen nemen van dit register.

Naar aanleiding van de inschrijving in het desbetreffend register, wordt aan de houders der effecten een CERTIFICAAT tot bewijs hiervan overhandigd.

De overdrachten der maatschappelijke effecten worden op hun datum ingeschreven in het register der aandelen dan wel het register van obligaties.

De inschrijvingen zijn gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van afstand onder levenden en door de zaakvoerder en gerechtigden in geval van overdracht door sterfgeval.

De overdracht der effecten heeft slechts uitwerking tegenover de vennootschap en tegenover derden vanaf de datum van hun inschrijving in voormelde desbetreffende registers.

De afstand onder levenden of de over¬dracht tengevolge van sterfgeval van de aandelen van een vennoot is, op straffe van nietigheid onderworpen aan de aanvaarding door minstens de helft der vennoten bezittende minstens drie/vierden der aandelen, dit na aftrek van de rechten waarvan de afstand of de overdracht wordt voorge¬steld.

Deze aanvaarding is niet noodzakelijk indien de aandelen afgestaan en overgedragen worden : a) aan de vennoot, b) aan de echtgenote van de overdrager of de overledene, c) aan de rechtstreekse erfgenamen in opgaande en dalende lijn.

In geval dat een afstand onder leven¬den van maatschappelijke aandelen niet aanvaard zou worden, zal de belanghebbende over geen enkel verhaal tegenover de genomen beslissing beschikken en zal hij de vervroegde ontbinding van de vennootschap niet mogen vervolgen.

In geval van overdracht van aandelen door sterfgeval zullen de erfgenamen en legatarissen welke geen deelgenoten zijn, omdat zij de aanvaarding voorzien door artikel acht niet verkregen hebben, recht hebben op de waarde der over te dragen aandelen.

Te dien einde zullen zij er de wederinkoop mogen van verzoe¬ken bij aangetekend schrijven gericht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aan de zaakvoerder der vennootschap die er onmiddellijk een aangetekende kopie van zal sturen aan de onderscheiden vennoten.

Bij gemis van akkoord tussen partijen zal de afkoop¬prijs der maatschappelijke aandelen bepaald worden naar schatting door twee deskundigen aangewezen de ene door de maatschappij, de andere door de overlatende partij. Beide deskundigen zullen binnen de vijftien dagen van hun aanstelling hun schattingsprijs moeten kenbaar maken aan de maatschappij eensdeels, en aan de overlatende partij anderdeels. Slagen de twee deskundigen er niet in tot een overeenstemming te komen nopens het bedrag van hun schattingsprijs, dan zijn zij er toe gehouden binnen de drie dagen, die op de vijftien dagen volgen, een derde deskundige aan te stellen. De drie deskundigen moeten alsdan binnen de tien dagen die volgen op de aanstellings¬datum van de derde deskundige de schattingsprijs vaststel¬len bij meerder¬heid van stemmen.

De erfgenamen, legatarissen of rechtheb¬benden van een vennoot, mogen onder welk voorwendsel het ook zij, de zegellegging niet eisen, noch inventaris verzoeken van de goederen of de waarden van de vennoot¬schap. Zij moeten voor het uitvoeren hunner rechten - zich gedragen naar de jaarreke¬ning en de boeken der ven¬nootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der venno¬ten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvou¬dige meerderheid van de jaarverga¬dering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebrei¬de macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de ven¬nootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbe¬houden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dage¬lijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verande¬ring aan de statuten te moeten naleven.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de vennoten eventueel bijgestaan door een erkend accountant, ten ware op grond van het Wetboek van Vennootschappen een commissaris is voorzien.

De regelmatig samengestelde algemene ¬vergade¬ring vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de derde maandag van de maand april om achttien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroe¬pingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

zestien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op het einde van elk maatschappe¬lijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventa¬ris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het afster¬ven van één der vennoten.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal zullen de zaakvoerders de vraag van de ontbinding van de vennootschap moeten voorleggen aan de algemene vergade¬ring.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, zal de ontbinding mogen uitgesproken worden door de deelgenoten welke één/vierde der aandelen bezit. Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van het wettelijk voorzien minimum bedrag, zal de vennootschap ontbonden kunnen worden op verzoek van elke belanghebbende.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming. De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de venno¬ten inge¬volge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ALGEMENE BEPALINGEN

Alle voorgaande artikelen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde artikelen betreffende de éénhoofdigheid.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alléén beslist.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VEN¬NOOT ZONDER OVERGANG VAN AANDELEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel driehonderd vierenveertig van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

OVERGANG VAN AANDELEN WEGENS OVERLIJDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

DE ZAAKVOERDERS

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van de zaakvoer¬der.

De enige vennoot kan ook zichzelf tot zaakvoerder benoemen of kan als zaakvoerders of medezaakvoerders één of meerdere derden benoemen.

De zaakvoerders door de enige vennoot benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kunnen te alle tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij zij benoemd zijn voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere BVBA s. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en derde BVBA,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan. ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing.

WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

GEMEEN RECHT

Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing.

De bedingen die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn zonder dat daaruit een geval van vernietiging van deze akte zou kunnen voortvloeien.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat bestuursorganen en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan de heer Jonas Droessaert en al zijn aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN -

1/ Benoeming zaakvoerders.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeen¬komstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de heer De Beuckelaer Joery en de heer Van Herreweghe Jonas, beiden voornoemd tot zaakvoerder te benoemen. Zelfde heren De Beuckelaer en Van Herreweghe verklaren deze functie te aanvaarden. De zaakvoerders zullen in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde maandag van de maand april 2016. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 februari 2015.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Florence Deforce plaatsvervangende notaris van notaris Buys te Lede.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
J & J NIGHTBAR

Adresse
GENTSESTRAAT 47 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande