J & L DRESSAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J & L DRESSAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.595.171

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313613*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Manewaarde 39

Ondernemingsnummer :

0635595171

Benaming (voluit) : J & L DRESSAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 14 augustus 2015, BLIJKT dat door:

1. De Heer DUPONT Jan Rufin Madeleine, (rijksregister nummer 60.10.27-235.91, identiteitskaart nummer 591-4672314-23), echtgescheiden, geboren te Brugge op 27 oktober 1960, wonende te 9880 Aalter, Manewaarde 39.

2. Mevrouw DUPONT Liselot, (rijksregister nummer 89.12.01-252.22, identiteitskaart nummer 5919425554-69), ongehuwd, geboren te Brugge op 1 december 1989, wonende te 9880 Aalter, Manewaarde 39.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als :

NAAM : J&L DRESSAGE

ZETEL : 9880 AALTER, Manewaarde 39

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en volledig afbetaald als volgt:.

- de Heer Dupont Jan, schrijft in op tachtig (80) aandelen, dewelke alle volledig worden afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door hem van veertienduizend achthonderd tachtig euro (14.880,00 ¬ );

- Mevrouw Dupont Liselot, schrijft in op twintig (20) aandelen, dewelke alle volledig worden afbetaald door inbreng in geld, hetzij een storting door haar van drieduizend zevenhonderd twintig euro (3.720,00 ¬ );

Hetzij in geld onderschreven honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, alle onder-schreven in geld, volledig afbetaald, zodat de ven¬noot¬schap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij Crelan te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg 293.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun

9880 Aalter

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder :

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de bvba  J & L Dressage ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het optreden als makelaar of commissionair bij het verhandelen van paarden;

- het gevan van training en paardrijlessen;

- ondersteunende diensten met betrekking tot het houden van paarden;

- handelsbemiddeling in diverse artikelen verwant aan paarden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het huren en verhuren van benodigdheden verwant aan paarden;

- het uitbaten, kopen, verkopen, verhuren, huren of uitoefenen van enig ander mogelijk recht met betrekking tot manèges, paarden, koetsen, edm. En alle activiteiten die verband houden met het uitbaten van een manège;

- alle aanverwante activiteiten ter bevordering van de paardensport en dit in de meest ruime zin van het woord zoals organiseren van rijlessen, stages, wandelingen en andere evenementen;

- aan- en verkoop van paarden;

- verzorging en verhuring van paarden;

- verhuur van stallen voor paarden;

- fokken van paarden en andere paardachtigen;

- pensions voor paarden uitbaten;

- de transporten van paarden van en naar wedstrijden, trainingen en dierenklinieken te organiseren en uit te voeren  evenals het materiaal nodig voor hun verzorging en levensonderhoud en dat van hun verzorgers;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand december om tien uur (10 uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

- Benoeming van zaakvoerder(s)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen :

De heer DUPONT Jan,

Mevrouw DUPONT Liselot.

Beiden alhier aanwezig en die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hen worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten. Vergoedingen

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de zaakvoerder(s) zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden, de laatste vrijdag van de maand december 2016,

hetzij 30 december 2016.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 28 mei 2015, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Amfico  Ampe Accountancy te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg nummer 437, ondernemingsnummer 0892.769.291, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Coordonnées
J & L DRESSAGE

Adresse
MANEWAARDE 39 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande