J. VAN MELLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. VAN MELLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.141.749

Publication

10/10/2012
ÿþ*V'

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ai

" 12167391*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-1 OKT, 2012

DEgRgR11lONDE

Ondernemingsnr : 0861.141.749

Benaming

(voluit) : J. VAN MELLO - IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Verhavertstraat 49, 9470 Denderleeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 14 september 2012.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, de heer Jacques Van Mello, en tot algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2° Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Van Mello definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar bij de heer Jacques Van Mego, Jan Verhavertstraat 49, 9470 Denderleeuw.

Jacques Van Mello

Vereffenaar

09/11/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Marl 2.1

7 i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

%'ri % U, I

na neerlegging ter griffie van d

Ill1 Uit Itiit ItI ittI ll t11 It11 11 I11

*11168745

9 GRIFFIE RECHTBANK

VAN KUUEHANDLL

2 s. 10. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ilijlagen-bijIet $ëlgisclï Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0861.141.749

(voluit) : J.VAN MELLO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jan Verhaverstraat 49 / 9.30 Ve t*àe -CteuAr

Onderwerp akte : Ontbinding- Benoeming vereffenaar-Verlenging boekjaar

Er blijkt een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.VAN MELLO" met zetel te 9470 Denderleeuw , Jan Verhaverstraat 49, opgemaakt door notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 06/10/2011, ter registratie:

-Wijziging van het boekjaar van de vennootschap om het te laten lopen telkens van één oktober van ieder jaar tot dertig september van het daaropvolgend jaar (in plaats van van een januari tot éénendertig december van ieder jaar) en aanpassing van het artikel 21 van de statuten hieraan. Ten titel van overgangsbepaling verlenging van het huidige boekjaar zodat dit zal eindigen op 30 september 2012. Tevens wordt unaniem beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen naar de eerste vrijdag van maart om negentien uur in de namiddag en artikel 17 van de statuten aan te passen hieraan. De eerstvolgende jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand maart om negentien uur in de namiddag in 2013.

-het omstandig, schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerder en gedateerd op 6 oktober 2011,

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2011,

-controleverslag over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Partners, vertegenwoordigd door Marleen Hoste,bedrijfsrevisor, te Sint-Niklaas , Bellestraat 30, en gedateerd op vier oktober tweeduizend en elf.

b) bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbinding voorzien doot het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA J.VAN MELLO, een tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva op 30 september 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 135977.70, een boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 129999.36 en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 129999.36 +/- P.M.

Het doel van de toevertrouwde opdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de enige vennoot een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de werkzaamheden, die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normenheeft ondergetekende de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2011 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de betreffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2011 betreft maakt ondergetekende een voorbehoud voor de impact van de netto realisatiewaarde van de materiële vaste activa, enerzijds, en anderzijds de impact van de mogelijke herziening inzake de vennotschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties werden gecontroleerd.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan gesteld worden dat de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181§1 van het wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA J.VAN MELLO en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Het huidig verslagwerd opgesteld te Sint-Niklaas op 4 oktober 2011 door de BVBA burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor met mandaatdrager. "

c) De vergadering erkent een afschrift van deze stukken en verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt. De vergadering sluit zich met unanimiteit aan bij de besluiten in de verslagen vervat. De verslagen worden getekend "ne varietur" door de enige beide vennoten en door ondergetekende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen op zicht van de staat van actief en passief van 30 september 2011. Derhalve bestaat de vennootschap nog enkel voor haar vereffening. De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering beslist tot onbezoldigd vereffenaar van de vennootschap te benoemen onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : De heer VAN MELLO Jacques Joseph Ghislain, geboren te Geraardsbergen op eenentwintig maart negentienhonderdachtendertig, [Rijksregister nummer : 38.03.21-323.601 echtgenoot van mevrouw VANDE VELDE Edith Pelagie, wonende te 9470 Denderleeuw, Jan Verhaverstraat 49, hier aanwezig die verklaart te aanvaarden, en die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart deze opdracht te aanvaarden onder opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om gezamenlijk of afzonderlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar worden alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe hij zich verbonden heeft ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en ansprakelijk' voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De vergadering verleent tevens alle macht aan de hiervoor benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de homologatie van de benoeming van vereffenaar in te dienen,

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap neemt de vergadering kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, de heer VAN MELLO Jacques Joseph Ghislain, voornoemd. Er wordt hem zuivere en eenvoudige kwijting verleend voor zijn mandaat tot heden.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;verslag zaakvoerders; controleverslag bedrijfsrevisor; staat van activa en passiva; coördinatie van de statuten;



Rijlagen-binett Belgisch Staatsblad- 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 22.06.2011 11194-0526-009
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 03.05.2010 10109-0337-010
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.05.2009, NGL 07.05.2009 09140-0024-010
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.05.2008, NGL 18.06.2008 08253-0076-010
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.08.2007 07702-0340-010
03/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 01.06.2005 05193-2496-012

Coordonnées
J. VAN MELLO

Adresse
JAN VERHAVERSTRAAT 49 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande