J. VERCRUYSSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J. VERCRUYSSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.497.532

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 28.05.2013 13145-0428-012
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 14.06.2012 12181-0136-012
24/03/2011
ÿþ+11045415

.~:

".~

x asa

7@~t~X@7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ke. _ ' _ J_

1 1; 1y9Ag1 2011

~ {

... , ~.... ,

i

y F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : ®$ ?,y« 4

Benaming

(voluit) : bvba J. Vercruysse

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 Gent(Sint-Amandsberg), Albrecht Rodenbachstraat 143 Onderwerp akte : Oprichting - machten

Uit een akte verleden voor notaris Bruno Gerin te 8310 Brugge op acht maart tweeduizend en elf

BLIJKT dat :

1.- de heer Vercruysse Johan Jacques Anne-Marie, geboren te Brugge op acht en twintig september negentienhonderd drie en zeventig, rijksregisternummer 73.09.281069.08, identiteitskaartnummer 590-8541811-17, en zijn echtgenote

12. - mevrouw Ramon Greet, geboren te Brugge op drie januari negentienhonderd "negen en zeventig, rijksregisternummer79.01.03-026.95, identiteitskaartnummer 5908541830-36 samenwonende te Gent Sint-Amandsberg, Albrecht Rodenbachstraat 143, welke verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht. BENAMING : "bvba J. Vercruysse"

ZETEL : 9040 Gent(Sint-Amandsberg), Albrecht Rodenbachstraat 143.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de volgende activiteiten uit te oefenen, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

a) ontwerpen, opmaken, drukken en uitgeven van grafische werken

b) het verlenen van diensten, bijstand en adviezen van algemene, commerciële, technische, financiële, boekhoudkundige en administratieve aard en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

c) management, interim-management, crisis management, tijdelijk management, management mentoring, coaching en begeleiding, en al wat daarmee rechtstreeks of i onrechtstreeks verband houdt.

d) organiseren van evenementen en feesten;

e) De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerde tot het dagelijks bestuur en, in voorkomend geval, vereffenaar uitoefenen en, in het algemeen, voorzien in het bestuur van, het toezicht op en de controle over vennootschappen en ondernemingen. Zij kan participaties en belangen verwerven, onder welke vorm ook, met name door inbreng in speciën of in natura, inschrijving, fusie, splitsing, partiële splitsing of enige andere manier, in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen met commerciële, industriële, financiële, vastgoed of andere activiteiten in België en in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan dat van de vennootschap of van aard om de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT_

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Voorbehouden aan het . J Belgisch Staatsblad

.

; f...

,

_ ~* .

Luit B - vervolg Edna 2.0

.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, vervreemden en omruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de ;verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan bij wijze van investering alle ;roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren, verhuren en beheren, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap kan leningen en voorschotten van gelijk welke aard, bedrag en duur toekennen aan derden. Zij kan zich tevens borg stellen en, in het algemeen, waarborgen en zekerheden stellen voor verbintenissen van derden, onder meer door het toestaan van hypotheken, panden en andere zekerheden op haar goederen, of door haar handelszaak in pand te geven. Onder derden wordt in het bijzonder, maar niet uitsluitend, verstaan: verbonden vennootschappen evenals andere vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie of een belang aanhoudt.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR : Onbeperkt vanaf oprichting.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijf honderd vijftig Euro (18.550,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend één / honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen werd als volgt ingeschreven :

de heer Vercruysse Johan, tot beloop van vijftig (50) aandelen, hetzij negenduizend tweehonderd vijfenzeventig Euro (9275,00 Euro), waarvan zevenduizend vijfhonderd EURO (7,500,00 Euro) volstort wordt bij oprichting;

mevrouw Ramon Greet, tot beloop van vijftig (50) aandelen, hetzij negenduizend tweehonderd vijfenzeventig Euro (9275,00 Euro), waarvan zevenduizend vijfhonderd EURO (7.500,00 Euro) volstort wordt bij oprichting;

Hetzij een kapitaal van achttien duizend vijf honderd vijftig Euro (18.550,00 EUR). Volstort ten belope van vijftienduizend euro (15.000,00¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die het geheel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

BESTUUR EN KONTROLE : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur, en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

De heer Johan Vercruysse wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze geldig de vennootschap.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door het bestuursorgaan. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

JAARVERGADERING : Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van april om tien (10) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31)

Op de laatste biz, van Link$ vermelden : fiecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers, g : Naam en handtekening.

Voor- Lui B - vervolg Mal 2.0

behouden:................................ .................. . .

aan het december van hetzelfde kalenderjaar.

" Belgisch

Staatsblad Overgangsbepaling: Het eerste boekjaar start vanaf inschrijving in het Handelsregister

en eindigt op 31 december 2011. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 15 december 2010.

WINSTVERDELING : Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

VOLMACHTEN:

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank van ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan Mevrouw Inge Vercruysse,

wonende te Gistel, Brugse Baan 280 A en al haar aangestelden met recht van "

indeplaatsstelling.

i VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(Getekend) GEREN Bruno - Notaris

Samen hiermede neergelegd : volledige expeditie van voormelde oprichtingsakte met

aangehecht bankattest.

Op de laatste biz. van j,y1k B vermelden : _Rasoio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
J. VERCRUYSSE

Adresse
ALBRECHT RODENBACHSTRAAT 143 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande