J.D.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.D.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.012.458

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0441-010
20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 12.08.2013 13424-0096-010
05/06/2012
ÿþR

Mat 11.1

'r ! in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1 bel a; 1111111111111111111111111111 NEERGELEGD1 2 4 MEI 2012

BE *12100408*

Sta



Ij ReliT$ANK VAN l~Üf~~j:l,AteeRtjiel qar. _







Op de laatste biz. van Luik ,g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.012.458

Benaming

(voluit) : J.D.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Munckbos 17 , 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag dd. 2 april 2012 van het bestuursorgaan en van het controleverslag dd. 2 april 2012 van de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Sven Vansteelant.

Johan De Rycke, zaakvoerder

03/01/2012
ÿþ Motl Wprp 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MI III111111111

*12001441*

NEERGELEGD

21 DEC. 2011

R E C I-Pfrà: N K VAN

I KOOP/WDEL TE GENT,

Ondernemingsnr " " 012.- .46%

Benarning.

(voluit) : J.D.R.

verkort;:

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Scheldewindeke, Munckbos 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op P negentien december tweeduizend en elf, dat:

L.1 * 1. De heer DE RYCKE Johan Omeer Leon, geboren te Eeklo op tien december negentienhonderd zevenenvijftig, met identiteitskaárt nummer 591-4199735-28 en rijksregister nummer 57.12.10-305.94, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw LARIONOVA Taïssia Anatoliëvna, geboren te Sotsji (Unie der Socialistische Sovjetrepublieken) op vijf november negentienhonderd vijfenzestig, met identiteitskaart nummer 590-7736367-61 en rijksregister

e nummer 65.11.05-488.28, samen wonend te 9860 Oosterzele, Scheldewindeke, Munckbos 17.

Gehuwd te Oosterzele op tien oktober negentienhonderd zevenennegentig onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur, aanvang nemend op één januari tweeduizend en twaalf, hebben opgericht onder de naam van "J.D.R.", met zetel te 9860 Oosterzele, Scheldewindeke, Munckbos 17; waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven.

fg Voornoemde heer De Rycke Johan daarvan tachtig (80) aandelen toebedeeld kreeg en voornoemde mevrouw

m-+ Larionova Taïssia twintig (20).

* de aandelen waarop zij hebben ingeschreven volgestort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro

(6.200,00 EUR) welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het

;~ bankattest van KBC de dato dertien december tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van

ondergetekende notaris.

*met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen :

;rA 1.Installateur in centrale verwarming en aanverwante activiteiten.

2.De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken of gebinten voor de bouw en hun elementen.

3.De groothandel en tussenhandel van alle artikelen, zonder enige beperking, in stof, Ieder, plastiek,... enalle bijhorigheden, zonder enige beperking.

4.De import en export, het opslaan van antiek, inboedels, tweedehandsmeubelen en oude meubelen, siervoorwerpen, stoffen, tapijten, schilderijen, kunstvoorwerpen, tuinornamenten, verlichtingsapparatutir, antiquiteiten, en alles wat nuttig of noodzakelijk is voor de binnen- of buitenhuisinrichting

p 5.0e aan- en verkoop, verhuur, het herstellen, de renovatie, de restauratie en afwerking van antieke meubelen en tweedehandsgoederen, alsmede van kunstvoorwerpen. Inbegrepen hierbij zijn de verkoop van tweedehandsmeubelen, brocante, boeken, schilderijen, omamenten, beelden, keramiek, brons-, zilver- en koperwerk, sculpturen, smeedijzer,... Deze opsomming is niet limitatief.

6.Het uitvoeren van schattingen en expertises van de hierboven vermelde goederen.

"

7.Het verstrekken van advies aan bedrijven en alle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten.

8.Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering, zoals het verlenen van adviezen, richtsnoeren en praktische hulp aan ondernemingen en andere instellingen op bedrijfseconomisch en bedrijfsorganisatorisch vlak, het bepalen van de strategische en organisatorische planning van een onderneming, het herzien van de productieprocessen, het productmanagement, het voorstellen van kostenbesparende maatregelen en het oplossen van andere financiële Op de laatste blz, van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heit}j van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

vraagstukken, het bepalen van marketingdoelstellingen en het marketingbeleid, het bepalen van het algemeen beleid, de implementatie en de planning met betrekking tot het personeelsbeleid, het salaris- en pensioenbeleid, de productieprognoses en de controleplanning.

9.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het opstellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

10.Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11.Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

12.Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

13.De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

14.Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevórderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en

voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op alle

plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

*De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, in alle omstandigheden, namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij steeds in onderling overleg te handelen en moeten de beslissingen met unanimiteit worden genomen.

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn.

Indien het college niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde zaakvoerders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van het college van zaakvoerders de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van het college van zaakvoerders. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde zaakvoerder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

" De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede zaterdag van juni om elf uur op de

maatschappelijke zetel, tenzij in de oproepingsbrief anders vermeld werd.

Met instemming van alle vennoten en zaakvoerders kan de jaarvergadering op een andere datum en andere

plaats worden gehouden. In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering als

gewone algemene vergadering of jaarvergadering is bijeengekomen.

De algemene vergadering beraadslaagt over de aangelegenheden die haar door de wet of de statuten zijn

voorbehouden of door de zaakvoerders of de commissarissen aan haar beoordeling worden onderworpen.

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de

wetsbepalingen terzake

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, dus

ook voor afwezigen en tegenstemmers.

* Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet

een andere meerder-'heid voorzien. Onthoudingen en blanco-stemmen worden niet meegeteld.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende

kalenderjaar.

* Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik

waarop het eenftiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die beslist over de

bestemming en de verdeling.

* De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een

vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten

voorzien bij de wet.

Bij de ontbinding der vennootschap benoemt de algemene vergadering de vereffe-'naar(s) en bepaalt de

bevoegdheden en bezoldigingen.

Wanneer beslist wordt het vermogen van de vennootschap in een andere vennootschap in te brengen

tegen aandelen of obligaties, zal zij bijzondere volmacht verlenen aan de vereffe-inaar(s).

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventueel batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen

dat ieder bezit, elk aandeel recht gevende op een gelijk deel.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als

ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België géen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf één januari tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend dertien.

5. BENOEMING

" Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt aangesteld als onbezoldigde zaakvoerder (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd: voornoemde heer De Rycke Johan, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA AEM te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, RPR Gent 0423.100.736, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

1 Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrumen¬ erende notaris hetzij van de persofoln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 25.07.2016 16356-0209-009

Coordonnées
J.D.R.

Adresse
MUNCKBOS 17 9860 SCHELDEWINDEKE

Code postal : 9860
Localité : Scheldewindeke
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande