J.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.214.366

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 23.07.2013 13348-0325-010
18/04/2013
ÿþá)

Y i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

1

Oudenaarde

0 9 QPR, 2013

Griffie

V oor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0897.214.366 Benaming (voluit) : J.R.

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersbloem,-Melden 42

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 26 maart 2013, geregistreerd te',

Oudenaarde op 29 maart 2013, Boek 760, blad 12, vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro. Getekend, de

ontvanger, H. DE GREVE, blijkt het volgende:

Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

schrapping en vervanging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten

per 31 december 2012.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva

afgesloten per 31 december 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Voormeid verslag van de zaakvoerder alsmede de staat van activa en passiva worden op heden tevens

overhandigd aan ondergetekende notaris om te worden bewaard in zijn dossier,

Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de volledige tekst van artikel 3 van de

statuten te vervangen door de volgende tekst:

'De vennootschap heeft tot doel:

Consulting en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake

commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, product-

management, design en vormgeving.

Change-management en begeleiding van reorganisaties.

De begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica

en automatisering, IT en webtoepassingen.

Het ontwerpen, produceren en commercialiseren van schoenen, textiel, designartikelen, promotionele en

publicitaire artikelen, gadgets en modeartikelen, verpakkingsmaterialen, diverse en menigvuldige goederen; dit

alles in de meest diverse materialen.

De uitbating van een bureau voor design en productontwikkeling. De uitbating van een grafisch

productiebureau.

Alle activiteiten in drukkenjsector en aanverwante activiteiten en diensten.

Het optreden als uitgeverij.

Alle activiteiten inzake public relations, media, communicatie, marketing, reclame, publiciteit en commerciële

topics. De uitbating van een publiciteitsagentschap, het ontwerpen en voeren van reclame- en

promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen en plaatsen van reclame onder diverse vormen.

De uitbating van een bureau voor administratief en secretariaatswerk, vertaalbureau, callcenter, postbehandeling- en verdeling. De uitbating van een bureau voor verpakking en goederenbehandeling, incluis alle logistieke ondersteuning.

Human resources management.

Het uitbaten van een of meerdere land- en tuinbouwbedrijven en loonwerkersbedrijf

Hef kweken, behandelen, opslaan, verhandelen en verdelen van bloemen, planten, struiken, hagen, bomen, groenten en fruit, land- en tuinbouwgewassen en - producten, diverse afgeleide producten;

Het uitvoeren van alle activiteiten en diensten in de landbouw, de tuinbouw, de bosbouw en de bosexploitatie, landbouwloonwerk en veeteelt.















Oo de Matste biz van fuir vermelden Recto Nearrr er hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perse(o)n(en) hevaegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en har}dtekerlr Eo

, Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, sportvelden, diverse groenzones; het uitvoeren van alle beplantingen en groenvoorzieningen; het uitvoeren van maai- en snoeiwerken, sproeiwerken, onderhoud van wegen en bermen; het verrichten van tuinaannemingen.

Onderhoud en herstelling van land- en tuinbouwmachines; de verhuur van machines en werktuigen, al dan niet met bedieningspersoneel.

Het aanbieden van diverse vormen van logiesverstrekking, zoals onder meer de uitbating van een bed and breakfast, hotel, restaurant, taverne, cafetaria, bar met inbegrip van de bereiding en levering van warme en koude maaltijden, traiteurdienst.

Het aanbieden van hoevetoerisme.

Het verhuren en ter beschikking stellen van vergaderruimten en zalen voor diverse doeleinden.

Het organiseren, begeleiden en ondersteunen van diverse manifestaties, evenementen, feestelijkheden, inclusief de verhuring en terbeschikkingstelling van technisch materiaal en de benodigdheden hiervoor Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het verfenen van diverse administratieve ondersteuning en diverse zakelijke dienstverlening.

Het commercialiseren onder welke vomi ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geinterpreteerd voor zover de eventuele benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgevoerd of uitgegeven worden.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

De groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in: landbouw- en tuinbouwvoertuigen en -gereedschap; tuinartikelen en tuinbenodigdheden; zaden, kits e.a. benodigdheden voor het kweken van groenten, bomen en struiken; dierenspeciaalzaak, dierenaccessoires, bouwpakketten voor dierenhokken, drinkfonteinen, eetbakken, broedkassen, e.a. toebehoren, metaal- en ijzerwaren, metalen constructies, frees- en draaiwerk; afsluitingen en omheiningen; aanhangwagens, oliën en smeermiddelen, reinigings- en onderhoudsproducten; in het algemeen gereedschappen, werktuigen, machines en materialen voor divers gebruik, apparaten en toebehoren; bouwmaterialen, bouwmachines, doe-het-zelf-artikelen, vrije tijd- en hobbyartikelen, meubelen, geschenk- en decoratieartikelen; diverse intermediaire producten, fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen; diverse consumentenartikelen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

De verhuring van alle goederen vermeld in onderhavig doel.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor, projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vort ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdinges instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, ondergelik welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Op ic blz van Lult; B ++2Frne1den Recto Naam an hoedanigheid van de +nçtrtJtilefltet£rCiC' Sloiûil, hcat.'if van de 17erso(o)n(en)

bevcYep de t'echtspersoon ten aanzien van derden te ue[tenenu°oordlgerr

Verso Naam en nandteksricna

mod 11.1

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden."

Machtiging

De vergadering verleent aan notaris Binnemans alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met het verslag van de zaakvoerder alsmede de staat " van activa en passiva.

ipp de i2atst.: bl' rar u,~ a vwrnlukiei: ° Recto Naatn En hoedanigheid ven cie instrumanterer,do notans :dan pfCnSpSo}rt(en)

bevoegd de ezzhtsp ten n: ien van deden ie v2iPeÜem^pordQ&n

Verso Naar en handtekendi io

07/12/2012
ÿþ Mod Word 11,1

1;4 i-I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111111

1 198259+

Oudenaarde

2 8 NOV. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0897.214.366

Benaming

(voluit) : J.R.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijfiindendries 3, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 22 november 2012

Er wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : Meerbloem-Melden 42, 9700

Oudenaarde.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 1 december 2012.

Voor eensluidend uittreksel,

Braeckman Kim,

Zaakvoerder.

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.09.2012, NGL 25.09.2012 12576-0217-009
05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 30.11.2011 11624-0210-009
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.09.2010, NGL 21.09.2010 10547-0251-009
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 14.09.2015 15587-0142-010

Coordonnées
J.R.

Adresse
MEERBLOEM-MELDEN 42 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : Melden
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande