J.W.D.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : J.W.D.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.472.322

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 02.07.2014 14260-0449-012
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 26.07.2012 12351-0170-012
20/01/2012
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0432,472.322

Benaming

(voluit) : J.W.D.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Haasdonksesteenweg 125 te 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: AANPASSING STATUTEN - OMZETTING AANDELEN OP NAAM

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 december 2011, geregistreerd, blijkt dat:

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "J.W.D", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Haasdonksesteenweg 125, met ondernemingsnummer: 0432.472.322.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Karel VERCOUTEREN te Beveren op tien: november negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf; december negentienhonderd zevenentachtig onder nummer 871205-114.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen, genomen:

Eerste beslissing : aanpassing aan de zetelverplaating :

De vergadering beslist om de eerste zin van artikel 2 te schrappen en te vervangen door de volgende zin :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Haasdonksesteenweg 125.

Tweede beslissing : aanpassing aan de euro.

Sedert de invoering van de euro dient het bedrag van het kapitaal te worden omgezet in euro. Bijgevolg;

wordt de eerste zin in artikel 5 geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd zesenveertigduizend honderd negenenvijftig'

euro en vijftig cent (¬ 746.159,50) en is volledig geplaatst.

Derde beslissing: omzetting van aandelen op naam.

De vergadering beslist dat de bestaande aandelen kunnen worden omgezet in aandelen op naam.

Bijgevolg beslist zij de bestaande tekst van artikel 6 te schrappen en te vervangen door de volgende tekst : Alle aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer, het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen de overdrachten en overgangen met hun' datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden, de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De vergadering beslist dat de omzetting van de aandelen aan toonder op de aandelen op naam geschiedt, op kosten van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor behour

aan h

Betgis Staatst

*12019599*

i 11 i A 1 i i 1 i lII

t-?EC.: Ti.;:',NA.

 ;AN KOOPHANDEL

11. 01. 2[112

DENDERMONDE

Creec

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit hoofde van de omzetting van de aandelen op naam wordt artikel 24 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

Oproepingen en toelating tot de algemene vergadering:

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen 15 dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn titels deponeren op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de oproeping. Eigenaars van aandelen op naam zullen binnen dezelfde termijn kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij eenvoudige brief te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vierde beslissing : aanpassing aan de reparatiewet.

De vergadering beslist ingevolge de reparatiewet artikel 11 van de statuten aan te passen, door de bestaande tekst te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie [eden natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Vijfde beslissing : aanpassing van artikelen van de statuten aan de nieuwe nummering in het licht van de

codificatie van de vennootschappenwet en van de invoering wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist :

De verwijzing in de statuten naar de vroegere artikelen van de vennootschappenwet te schrappen en deze

aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Zesde beslissing : Wet Corporate Governance.

De aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van " Corporate Governance " zijnde de wet ` Deugdelijk

Bestuur met de figuur van de' vaste vertegenwoordiger' en de 'schriftelijke algemene vergadering'.

Uit hoofde van de vaste vertegenwoordiger worden de statuten als volgt aangepast :

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoeders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Uit hoofde van de mogelijkheid tot het houden van schriftelijke algemene vergaderingen worden volgende tekst aan de statuten toegevoegd :

ALGEMENE VERGADERING

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

DE TER BESCHIKKINGSTELLING VAN STUKKEN.

Samen niet de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de bestuurder(s) een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

, ~J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan zal de bestuurder/bestuurders/raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake In voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

De vennoten/aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verlies van het maatschappelijk kapitaal en  de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de bestuurders/raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Zevende beslissing : Herschrijving van de statuten - goedkeuring

De vergadering beslist uit hoofde van de voorgaande beslissingen en overeenkomstig de huidige situatie waarin de onderhavige vennootschap zich bevindt de artikelen van de statuten aan te passen waardoor de statuten worden herschrijven, als volgt, waarvoor zij de goedkeuring geeft :

STATUTEN:

ARTIKEL 1.- RECHTSVORM - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam " J.W.D. ".

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Haasdonksesteenweg 125.

ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel : Het beheer van het ingebrachte en aangekochte roerend en onroerende vermogen, met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar, inbegrip van wederbelegging der fondsen die eruit voortvloeien, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop der verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap am alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunne bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van het maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Zij mag in zulke ondernemingen de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen. De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd zesenveertigduizend honderd negenenvijftig euro en vijftig cent (¬ 746.159,50) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in drieduizend en tien aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 10. RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen dor de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 12. MACHTEN VAN DE RAAD

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

ARTIKEL 14. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen :

- hetzij aan één of meer van zijn leden die in dit geval de titel van gedelegeerd bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meer directeurs, gekozen buiten zijn schoot.

De raad van bestuur kan het bestuur van het geheel of van een gedeelte of van een speciale tak van de zaken van de vennootschap aan één of meer personen toevertrouwen.

De raad van bestuur alsmede de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het kader van dit bestuur, kunnen eveneens speciale en welbepaalde machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. ARTIKEL 15. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten en in rechtsaangelegenheden :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door speciale volmachtdragers, binnen de grenzen van hun mandaat.

ARTIKEL 21. DATUM PLAATS

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei te tien uur in de voormiddag, of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen geroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeen geroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebreke hiervan, op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 24. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 28. BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op deze laatste datum worden de boeken en geschriften afgesloten en de raad van bestuur maakt de door de wet vereiste documenten op.

De jaarrekeningen bevatten de balans, de resultaatrekeningen alsmede de bijlage en vormen één geheel.

Deze documenten worden opgesteld overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de uitvoeringsbesluiten hierop, in de mate dat de vennootschap hieraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en reglementaire beschikkingen die eventueel op haar toepasselijk zijn.

De bestuurders maken bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun bestuur. Zij maken de stukken, samen met het verslag over hun bestuur ten minste een maand voor de jaarvergadering over aan

de commissarissen, indien er zijn. Deze moeten dan een geschreven uitvoerig verslag opmaken

overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 29. WINSTEN

De nettowinst, na aftrek voor de wettelijke reserve, wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering die

er de bestemming van bepaalt, op voorstel van de raad van bestuur en binnen de perken van de wet.

ARTIKEL 32. VERDELING

De opbrengst van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, wordt

gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen, desgevallend, na onderzoek van de aandelen met betrekking tot hun

volstorting.

Zesde beslissing

Voor- -béhouden

áan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

Achtste beslissing

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en de vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Melis en Zonen bvba, Kerkplein 12 te 9120 Melsele, of haar aangestelden, om de formaliteiten te vervullen van alle wijzigingen via de ondernemingsloketten.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste b z, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 25.07.2011 11341-0419-011
04/02/2011
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: HAASDONKSESTEENWEG 125 , 9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte : BEZOLDIGING BESTUURDERS

De Bijzondere Algemene Vergadering van 30.09.2010 beslist dat de mandaten van gedelegeerd bestuurder Duerinck Walter en van de bestuursters Braem Yvonne en Duerinck Karin onbezoldigd zijn en dit vanaf 01.10.2010.

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u~inua~iiui~uu~

*11019478+

" Ondernemingsnr : 0432.472.322 Benaming

(voluit) : J.W.D.

GRIFFIE RECHTBANK AN KOOPHANDEL

Z 5. OF, 201f

DEN@rilf»l!/±ONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 21.06.2010 10212-0529-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.05.2009, NGL 01.07.2009 09354-0120-011
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 10.07.2008 08382-0161-018
06/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 02.06.2005 05201-0097-013
04/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 31.05.2004, NGL 02.06.2004 04190-3057-013
24/06/2003 : SNT000083
16/06/2001 : SNT000083
03/06/1999 : SNT000083
29/09/1998 : SNT83
01/01/1993 : SNA2980
01/01/1989 : SNA2980
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 21.06.2016 16206-0037-012

Coordonnées
J.W.D.

Adresse
HAASDONKSESTEENWEG 125 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande