J2CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J2CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.946.067

Publication

05/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

o-'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bel nd e m- . -n kopie na neerlegging ter griffie v den -RGELEGD

2 2 FEO. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAND'_ Tir GENT

Griffie

11111111111119,1110111111

v ber aÉ Be Sta

Ondernemingsnr : Q C ©LI-

Benaming

(voluit) : J2C0

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 344, 9040 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Marc CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 20 februari 2013,

Blijkt er dat :

I. 1. de heer JANSSENS Koen [Rijksregister nummer 79.0L15-173.73], geboren te Lier op vijftien januari negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 344, ongehuwd.

2. de heer JANSSENS Hendrik Hubert Alfons [Rijksregister nummer 53.06.25-213.95], geboren te Schoten op vijfentwintig juni negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Collegestraat 37 , echtgenoot van mevrouw VAN DEN BERGE Nicole Angele Louis [Rijksregister nummer 51.11.15-026.90], geboren te Heist-op-den-Berg op vijftien november negentienhonderd eenenvijftig.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jean Jansen te Heist-op-den-Berg op 1 september 1975, zonder wijziging aangebracht te hebben,

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft: J2CO.

III, De zetel gevestigd is te 9040 Gent, Antwerpsesteenweg 344. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

lV. De vennootschap als doel heeft :

-alle mogelijke advies  en/of dienstenfuncties op het vlak van ICT, software en hardware ontwikkeling, verkoop,; automatisatie van processen, domotica, elektrische installaties en hiermee gerelateerd.

-consultancy, opleidingen, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden, -volwassenenonderwijs op voornoemde gebieden.

-het aanleveren en plaatsen van producten die hier rechtstreeks en onrechtstreeks verband mee hebben aan zowel particulieren als professionelen.

-het verlenen van advies en verstrekken van diensten en bijstand en leding met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

c

-het verlenen van advies en het organiseren van muzikale en sportieve evenementen,

-het investeren in vastgoed, renovatiewerken uitvoeren en coördineren, verkoop en verhuur van panden dit zowel in binnen als buitenland.

V, Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op aile aandelen is ingeschreven als volgt de heer JANSSENS Koen, voornoemd, ten belope van 750 aandelen, hetzij dertien duizend negen honderd en twaalf euro vijftig cent (¬ 13.912,50), en de heer JANSSENS Hendrik Hubert Alfons, voornoemd, ten belope van 250 aandelen, hetzij vier duizend zes honderd zevenendertig euro vijftig cent (¬ 4.637,50).

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op34 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op vandaag en zal eindigen op 31 december 2014

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de tweede dag van de maand mei om 10 uur van ieder jaar, en voor de eerste maal op donderdag 2 mei om 10 uur in het jaar 2015.

Xl. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

1. De heer JANSSENS Koen, voornoemd, die verklaart deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet. Bij zijn overlijden of ontslag wordt hij als niet-statutair zaakvoerder van rechtswege opgevolgd door de heer JANSSENS Hendrik met dezelfde machten.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd,

2, De heer JANSSENS Hendrik Hubert Alfons, voornoemd, die verklaart deze functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen

verzet. Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(k2/2w#2 eeKeeCcl2-

i

" de' 'te

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dcL 20/02/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

. . . . _

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 17.06.2015 15183-0425-009

Coordonnées
J2CO

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 344 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande