J2M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : J2M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.685.255

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 23.12.2013 13693-0094-013
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 04.01.2015, NGL 09.01.2015 15005-0075-013
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 29.11.2012 12648-0100-013
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 23.12.2011 11646-0035-012
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 23.12.2011 11646-0042-013
05/01/2011
ÿþ Mac 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 J111111,11

Oudenaarde

2 7 DEC. 2010

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(sn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0860.685.255

Benaming

(voluit): J2M

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bordetlaan 48 - 9600 Ronse

Voorwerp akte : statutenwijziging

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van notaris Philippe Flamant te Ronse op 23 december 2010, neergelegd v66r registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit - benoeming statutair zaakvoeder en volgend statutair zaakvoerder -unanimiteit vereist bij verhoging aantal zaakvoerders.

De vergadering besluit artikel 14 van de statuten aan te vullen als volgt: "Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder: De Heer VANDENDAELE Patrice Gilbert Albert Germaine, ingenieur, geboren te Ronse op 13 april 1954 (nationaal nummer 54.04.13-255.32), echtgenoot van mevrouw MATTHYS Martine Marie Hélène Elisabeth Marguerite,

Hgedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse, Jules Bordetlaan 48,

:hier aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Bij beëindiging van het ambt van zaakvoerder, om welke reden ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door Mevrouw MATTHYS Martine Marie Hélène Elisabeth Marguerite, lerares verpleegkunde, geboren te Kamina op 23

;september 1954 (nationaal nummer 540923-314-96), echtgenote van de heer VANDENDAELE Patrice Gilbert Albert Germaine, gedomicilieerd en wonende te 9600 Ronse, Jules Bordetlaan 48,

'hier aanwezig en die haar opdracht aanvaardt".

Gezien de Heer Vandendaele Patrice hierbij benoemd wordt als statutair zaakvoerder wordt er een einde gesteld aan het °mandaat van de Heer Vandendaele Patrice als gewone, zaakvoerder".

'De vergadering besluit tevens dat unanimiteit vereist is

:verhoging van het aantal zaakvoerders en beslist artikel 15! van de statuten aan te passen als volgt: "De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn,

:ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met:

: eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene; vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor: een statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen. Deze beslissing moet echter bij unanimiteit worden genomen."

Tweede besluit - schrapping van artikel 10 en 11 van de statuten in verband met de overdracht van aandelen en vervanging door de volgende tekst:

De algemene vergadering besluit artikel 10 en 11 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 10 - Overdracht van aandelen onderworpen aan goedkeuring

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van alle andere vennoten.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht, moeten de zaakvoerders de inhoud ervan overmaken aan elke vennoot, bij aangetekende brief, waarbij zij een schriftelijk negatief of positief antwoord vragen binnen de vijftien dagen en benadrukken dat de vennoten die in gebreke blijven hun antwoord te versturen zoals voorzien, geacht zullen worden hun goedkeuring te verlenen. Dit antwoord van de vennoot moet bij aangetekende brief worden verstuurd.

Binnen acht dagen nadat de termijn waarbinnen de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, is verstreken, betekent de zaakvoerder aan de overdrager het antwoord op zijn verzoek. De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot van rechtswege worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten te vragen volgens dezelfde formaliteiten.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Niettemin, de vennoot die het geheel of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, kan van de vennoten die zich verzetten eisen dat zij de aandelen zelf kopen aan de prijs die was vermeld in de oorspronkelijke bekendmaking of, in geval van betwisting van deze prijs, aan de prijs bepaald door een deskundige. Deze deskundige wordt in gemeen overleg aangewezen of, bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel beslissende zoals in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij. Alle procedure- en expertisekosten zijn voor de helft ten laste van de overdrager en voor de andere helft ten laste van de koper(s), naar evenredigheid met het door iedere koper verworven aantal aandelen als er meer dan één koper is. Hetzelfde geldt in geval van weigering van goedkeuring van een erfgenaam of legataris. In beide gevallen moet de betaling plaatsvinden binnen de zes maanden na de weigering. De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig als gedwongen (uitsluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

Artikel 11 - Vrije overdracht van aandelen indien de vennootschap slechts één vennoot telt.. . .

In afwijking van het voorgaande kan de enige vennoot het geheel of een deel van de aandelen vrij overdragen".

Derde besluit - toevoeging van een artikel 12bis

De vergadering besluit een artikel 12bis toe te voegen aan de statuten luidend als volgt:

"Artikel 12bis. Kapitaalverhoging in geld -- Recht van voorkeur

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag

van de , openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrechten het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en warden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt. Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven

bepaald, kan worden ingeschreven door

derden met instemming van alle vennoten, zonder uitzondering".

Vierde besluit - doeluitbreiding

De algemene vergadering gaat over tot de lezing van het verslag van de zaakvoerder met verantwoording van het voorstel tot uitbreiding van het doel met in bijlage staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010.

Alle aanwezigen erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag wordt samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel 3 van de statuten aan te vullen als volgt:

"6. De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de prospectie alsook de research, ontwikkeling, productie, consultancy en commercialisatie van van alle soorten artikelen en/of producten in verband met bandagisterie,

orthopedie, therapeutische kleding, verbandmiddelen,

hygiënische artikelen, chemische producten of specialiteiten, zoals onder andere medische kleding op het gebied van chronische aandoeningen als astma, eczeem, huid en slijmvliezenaandoeningen en allergieën.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De research, ontwikkeling, commercialisatie en bereiding van alle soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische,

para farmaceutische en hygiënische producten en

specialiteiten.

Het ontwikkelen, uitvoeren en registreren van klinische proeven en testen allerhande met betrekking tot

bandagisterie, orthopedie, therapeutische kleding,

verbandmiddelen, hygiënische artikelen, chemische producten of specialiteiten. Dit alles in de ruimst mogelijke

betekenis." artikel 23 van de statuten

Vijfde besluit - Wijziging van De vergadering beslist artikel als volgt: "De besluiten van genomen met twee/derden van 23 van de statuten te wijzigen de algemene vergadering worden de uitgebrachte stemmen, en

wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer de vergadering echter moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten is unanimiteit vereist".

Zesde besluit - Wijziging 3de paragraaf artikel 26

De algemene vergadering beslist de 3de paragraaf van artikel 26 van de statuten te wijzigen als volgt: "De algemene vergadering zal met twee/derden meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren".

Zevende besluit - aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en tevens nog volgende aanpassingen uit te voeren, rekeninghoudend met recente wijzigingen van de vennootschapswetgeving:

- in artikel 21 van de statuten: vervanging van het woord

"aandeelhouders" door het woord "vennoten".

Vervanging van artikel 27 van de statuten door de

volgende tekst: "Bij ontbinding met vereffening worden één

of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de

Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen".

- Schrapping van artikel 30;

Achtste besluit : Coordinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen besluiten en gelast tevens de notaris met de neerlegging ter griffie van de Rechtbank

. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik 13 - Varvnln

van Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de :statuten van de vennootschap.

:VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse; Hierbij neergelegd: een expeditie van de akte; verslag zaakvoerder; balans afgesloten op 30 september gecoördineerde statuten;

van de

2010;'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 14.12.2009 09884-0158-012
24/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.11.2008, NGL 22.12.2008 08859-0358-012
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 25.11.2007, NGL 21.12.2007 07838-0109-011
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 25.11.2006, NGL 12.12.2006 06903-3851-012
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 26.11.2005, NGL 05.01.2006 06004-5133-012
23/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 27.11.2004, NGL 16.12.2004 04860-1787-012

Coordonnées
J2M

Adresse
JULES BORDETLAAN 48 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande