JA ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JA ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.984.016

Publication

17/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tus-senkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, doch mits instemming van de Raad van het IAB waar nodig, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voor-schotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant.

Zij zal haar doel mogen nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en ook als commissie-handel.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overna-me, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, in elke vennootschap of on-derneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant. Duur : onbepaald

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in twaalf (12) aandelen zonder nominale waarde, die elk één / twaalfde (1/12) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart op alle aandelen ingeschreven en deze volgestort te hebben ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bankattest: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank onder nummer BE31 7340 3994 9255.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd :

De heer MEUL Anthony Etienne Julienne Wilfried Magda, geboren te Sint-Niklaas op 15 augustus 1985, nationaal nummer 85.08.15-085.45, echtgenoot van mevrouw MATTHYS Jhennice Eric Yvonne, geboren te Lokeren op 9 oktober 1985, wonende te 9220 Hamme, Moerheide 200, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur

Er werd geen commissaris benoemd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid  VGD Accountants en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Belastingconsulenten , met kantoor te 9200 Den-dermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Hamme

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111K 11M I~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 MW! 2015

AFDELleelDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: X0597.984.016

Benaming (voluit) : JA Advies

(verkort) :

Rechtsvorm : , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Moerheide 200 - 9220 Hamme

Onderwerp(en) akte : Rechtzetting  benoeming statutair zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sven Heyvaert te Hamme op 12 februari 2015, ter registratie

aangeboden, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 februari 2015 met nummer

15302982,

Dat tot statutair zaakvoerder werd benoemd:

De heer MEUL Anthony Etienne Julienne Wilfried Magda, geboren te Sint-Niklaas op 15 augustus 1985,

nationaal nummer 85.08.15-085.45, wonende te 9220 Hamme, Moerheide 200..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Sven Heyvaert, notaris te Hamme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.07.2016 16337-0148-008

Coordonnées
JA ADVIES

Adresse
MOERHEIDE 200 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande