JACQUES VAN OVERSCHELDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JACQUES VAN OVERSCHELDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.217.143

Publication

26/01/2012
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11l 11 IIl b 1 lb bi II I N

" ZZ~ZdiZi"

bel

a,

BE Sta

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1E. n'. 2012

DENDE,eihdeNDE

Ondernemingsnr : 0433.217.143.

Benaming

(voluit) : JACQUES VAN OVERSCHELDE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslag vereffenaar  Toebedeling onroerend goed  Sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 26 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE", met zetel te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89, volgende beslissingen genomen heeft :

1Nerslag vereffenaar  toebedeling onroerende goederen

Mevrouw Claudine Guiliams, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erpe), Botermelkstraat 89, brengt verslag uit over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa en legt ter staving op het bureau de rekeningen en stukken voor en onder meer de verdeelstaat die de aktieve en passieve toestand van de vennootschap samenvat op datum van 8 december 2011, en welke door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde werd gehomologeerd de dato 19 december 2011, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar verklaart overgegaan te zijn tot zuivere en eenvoudige afgifte van de maatschappelijke goederen aan de vennoot van de vennootschap, en dit overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de staat van activa en passiva van voormelde vennootschap blijkt dat zich op het ogenblik van de afgifte door de vereffenaar volgend onroerend goed in het patrimonium van de vennootschap bevindt, verworven tijdens haar bestaan met betaling van het voor de verkopen bepaald registratierecht.

Dit onroerend goed wordt terstond toebedeeld aan de vennoot van huidige vennootschap, die uitdrukkelijk verklaart deze toebedeling te aanvaarden.

Er wordt hier uitdrukkelijk gepreciseerd dat de vennoot die eigenaar wordt van het onroerend goed, deel uitmaakte van de vennootschap, toen deze het goed verkreeg.

Beschrijving van het onroerend goed: (men laat weg...)

2) Kwijting aan de vereffenaar  Sluiting van de vereffening

a) Kwiitin_g

De vergadering treedt de besluiten van het verslag van de vereffenaar bij, keurt de rekeningen van de: vereffening goed en geeft zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting aan Mevrouw Claudinei Guiliams, voor haar mandaat als vereffenaar van de vennootschap.

b) Afsluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de maatschappelijke activa, met inbegrip van het onroerend goed hiervoor beschreven, na aanzuivering van het passief van huidige vennootschap door de vereffenaar aan de enige vennoot werden toebedeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijiagentrijàet BetgtsClt Staatsistad-26>6'1/2fT12 _ Aililexes- iiü NliSnitëür-b-élgë

Voorbehouden laan het Belgisch Staatsblad

Bijgevolg verklaart zij dat de vereffening afgesloten is en stelt zij vast dat de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar bewaard bij Mevrouw Claudine Guiliams, die dit op zich neemt.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

FredericCAUDRON, Tim HERZEEL

Op de laaelegupj ïeleeh}©t 1SSe4 to : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aallet.Mgd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

e men handtekening

Tel, +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53-ren w e-mail: info@notariscaudron.be

30/11/2011
ÿþMod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u A II IIUVIUIIIIIIIIuIUpBhI

*11180231*

Ondernemingsnr : 0433.217.143.

Benaming

(voluit) JACQUES VAN OVERSCHELDE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING VEREFFENAARS-COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 28 oktober 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE", met zetel te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2011.

De éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROELS, ORIEL &" C° BEDRIJFSREVISOREN", met kantoor te 9270 Kalken, Vaartstraat, 105, vertegenwoordigd door de Heer Luc Criel, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 par. 1 W.Venn., hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2011, van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE" aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op de invereffeningstelling.

Er werd een voorziening aangelegd voor de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door artikel 40 van het K.B. van B oktober 1976 op de jaarrekening van de ondernemingen.

De staat van activa en passiva van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening door het vennootschapsrecht door de zaakvoerders van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 732.512,60 EUR en een winst van de periode 01 januari 2011  30 september 2011 ten bedrage van 127.158,15 EUR.

Onder voorbehoud van enige navordering vanwege de fiscale administraties mocht daartoe aanleiding ontstaan kunnen wij besluiten dat, in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, de boekhoudkundige staat opgesteld door de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACQUES VAN OVERSCHELDE", afgesloten op 30 september 2011, met een balanstotaal van 732.512,60 EUR en een netto actief van 644.966,47 EUR blijkens de uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, een volledige, getrouwe en juiste weergave betreft van de toestand van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Kalken, 20 oktober 2011

BVBA Roels, Oriel & C°,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door (getekend)

Luc CRIEL, Bedrijfsrevisor"

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te DENDERMONDE, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

Mevrouw GUILIAMS Claudine Jeanne Marie, geboren te Gent op 22 december 1949, wonende te 9420 Erpe-Mere (Erpe), Botermelkstraat 89.

Hier aanwezig en aanvaardend.

Mevrouw Guiliams bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt 'JACQUES VAN OVERSCHELDE".

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening; of in samenwerking met derden :

-Het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, in speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland en dit voor eigen rekening.

-Onroerende goederen aankopen of verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan; gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht of leasing geven, verkavelen, vruchtgebruik of blote eigendom afstaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het optreden als tussenpersoon in handel.

-Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, waarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen, ruilen, opties nemen.

-Het verlenen van administratieve diensten aan andere vennootschappen en personen.

-Zich borg stellen voor andere vennootschappen.

-Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, het waarnemen van bestuursmandaten en verstrekken van diensten en prestaties voor derden.

-Het uitvoeren of doen uitvoeren in verband met ondernemingen van research op alle technische, marketing en productiegebieden, ondernemingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van adviezen op het gebied van management, begeleiding, alsmede alle investering, begeleiding en uitvoering ervan, dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

-Het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen, mede om hun bestuur te controleren of er deel in te hebben.

-Het beleggen, beheren en uitbaten van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden voor leningen of kredieten aangegaan door derden, alle verrichtingen betreffende financieringen, leningen, geldplaatsingen en alle andere financiële verrichtingen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland.

-Dit alles in de meest ruime zin.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

-Ontwikkelen, aanpassen en beheren van websites.

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Botermelkstraat, 89, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00) en is verdeeld in zevenhonderd vijffig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zestiende van de maand mei te achttien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vànnootschap zullen worden bewaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van zaakvoerder, balans, verslag van de bedrijfsrevisor,

Bijtageu üij hnt Belgisrclt Stutsl)ta-d - 30f11/20tr Anncxes du Mo-niteür tiëtgé

Frederiç CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de j gjSSê to : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320 Erembode e albevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

g g g> am en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85

e-mail: info@notariscaudron.be

"

4

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.07.2011 11327-0584-013
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.05.2010, NGL 10.06.2010 10170-0585-013
15/04/2010 : DET000184
29/06/2009 : DET000184
18/06/2008 : DET000184
28/06/2007 : DET000184
18/08/2006 : DET000184
06/07/2005 : AAT000184
20/08/2004 : AAT000184
14/07/2003 : AAT000184
21/06/2002 : AAT000184
13/11/2001 : AAT000184
29/06/1999 : AAT000184
22/11/1988 : AA56344
18/02/1988 : AA56344

Coordonnées
JACQUES VAN OVERSCHELDE

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 89 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande