JADISO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JADISO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.205.857

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.08.2013 13553-0475-010
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 18.08.2012 12439-0534-010
04/01/2011
ÿþMoa 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

24 DEL, 2010

RECH ''le,'

Kt30PHANvc G.rrT

Ondememingsnr : ob-s/ . $~5'" S~

Benaming

(voluit) : JADISO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Hullekensstraat 42

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Voor- " hooiaas*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester PATRICK MAERE, notaris te Deinze, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, Notaris te Deinze, wegens wettelijk belet, op vijftien j december tweeduizend en tien, dragende achteraan de melding : "Geregistreerd zeven bladen geen:

" verzendingen te Deinze op zeventien december tweeduizend en tien, boek 502, blad 96, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de ea. Inspecteur, getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent". Blijkt dat:

De heer JANSSENS Dirk Julienne Didier, geboren te Vilvoorde op 21 okto-ber 1977, echtgenoot vans Mevrouw Van Cauwenberghe Sofie Guido Hilda, geboren te Deinze op 11 april 1979, wonende te 9831 Sint; Martens-Latem Perste), Hulle-kensstraat 42;

Nationaal nummer 77.10.21 309-69

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht heeft, waarvan de statuten onder'

andere volgende bepalingen bevatten: "

Benaming:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "JADISO".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), met als eerste adres Hullekensstraat;

42.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, ver-kavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen; van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur: van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst: van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van; verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen,: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obliga-ties, staatsfondsen;"

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties, consultancy, opleiding, techni-sche expertise en bijstand, hete geven van advies en verstrekken van diensten met be-trekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven,: de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening, projectontwikkeling voor: woningbouw, voor nieuwbouw van individuele woningen of renovatiewerken, voor de bouw van: appartementsgebouwen, voor kantoorgebouwen, voor infrastructuurwerken, voor de bouw of aanleg van; commerciële en industriële centra, hotels, enzovoort;

handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van derden, waaronder onder meer: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde ge-bouwen, grond;

- verhuur van eigen onroerende goederen of van derden, van woningen, van al dan niet gemeubelde: appartementen en huizen, appartementen in hotels;

- bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed, het schatten en evalueren van onroerend goed, het beheer van onroerend goed, waaronder onder meer het beheer van residentiële gebouwen;

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

a) verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

b) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobili-envennootschappen of  ondememingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een parti-cipatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht als-mede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondememingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, af van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door in-schrij'ving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

De oprichter verklaart dat al deze aandelen zijn volgestort.

Genoemd bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bij-zondere rekening, onder nummer 737-0322497-15 bij KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JADISO" in oprich-ting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op dertien december tweeduizend en tien.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder, die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, treden zij niet op als college. Ieder van hen vertegenwoordigt de vennootschap alleen.

Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op vijftien december tweeduizend en tien en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

Reserves, Winstverdeling, Verdeling vereffeningssaldo

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten

minste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in aandelen, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering ge-noemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 17.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend en twaalf.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping, de buitengewone algemene vergaderingen waar ook in België.

Stemrecht en Wijze van stemmen  Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevol-machtigde, zoals in de statuten is bepaald.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk gestemd.

Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen en inpandgeving van aandelen.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421

N van het Burgerlijk Wetboek, een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

o Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij de vruchtgebruiker en de blooteigenaar één van beiden bij geschrift

co

aanwijzen, en behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek

van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in

het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

Bij beslissing van de algemene vergadering onmiddellijk na de oprichting gehouden, werd benoemd als

zaakvoerder voor onbepaalde duur:

ru) - de heer JANSSENS Dirk, voornoemd;

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Controle

:r.73 Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het vóór de oprichting opgestelde financieel plan, blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, een kleine onderneming zal zijn in de zin van artikel van 15 van het Wetboek van Vennoot-schappen. Dientengevolge wordt overeenkomstig artikel 141 van zelfde Wetboek geen commissaris benoemd.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de op-schortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprich-tingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om via een erkend onderne-mingsloket aile formaliteiten inzake inschrijving bij de Kruispuntbank van Onderne-mingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen: de heer Koen Vanhoutteghem, boekhouder en fiscalist te Kortrijk, Langemeersstraat 12a, alsmede al zijn aangestelden en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling.

Yoor- Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie oprichtingsakte

Patrick MAERE

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JADISO

Adresse
HULLEKENSSTRAAT 42 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande