JAGHI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAGHI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.924.935

Publication

24/12/2013
ÿþi r~ti ~/~'~ ~ " r- -

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

betel nui

aai

Bel!

Staa

GRIFFIE

KÓÓ~HÁND~LK

i2 DEC, 2013

DENIURAONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : p Sc..l2 . 5/ Li , 3,1ç Benaming

(voluit) : JAGHI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Ten Beukeboom 19 (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting BVBA - benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 5 december 2013,' blijkt:

1/ Dat tussen de heer Paepens Michaël Charles, geboren te Gent op 8 november 1959, wonende te 9506 Geraardsbergen (Schendelbeke), Aalstsesteenweg 30, de heer Paepens Alain Ferdinand, geboren te Gent op; 13 december 1960, wonende te 9860 Oosterzele, Hettingen 42, mevrouw Paepens Marianne Yvonne, geboren te Gent op 8 augustus 1964, wonende te 9820 Merelbeke, Burgemeester de Guchteneerelaan 11 en de heer Paepens Marc Jean-Louis, geboren te Gent op 2 december 1969, wonende te 9320 Erembodegem, Vosholleweg 22 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam JAGHI en met zetel te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Ten Beukeboom 19.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling èn investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en' publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn,

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) zal de' vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze: die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen en verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van .onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7, Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op acht miljoen euro (¬ 8.000.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort door inbreng in natura, bestaande uit aandelen van de naamloze vennootschap PAEPENS, met zetel te 9400 Ninove (Appelterne-Eichem), Ten Beukeboom 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0427.801.870. De conclusies van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA «DE BACKER, VYVEY & Ce», gevestigd te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, vertegenwoordigd door de heer De Backer Dolf, bedrijfsrevisor-vennoot, de dato 30 november 2013, luiden als volgt:

"Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & Ce, Bedrijfsrevisoren, Burg.Venn,BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A werd door de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JAGHI, waarvan de maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Ten Beukeboom 19, aangesteld om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen een verslag op te stellen aangaande de inbreng in natura.

Ondergetekende bevestigt bij deze hetgeen volgt:

Voorafgaandelijk:

Dat de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

4. De werkelijke vergoeding voor de inbreng in natura voor een waarde van 8.000.000,00 EUR wordt

vastgesteld als volgt:

Toekenning van 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, aan de heer

Michaël Paepens;

Toekenning van 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, aan de heer Alain

Paepens;

Toekenning van 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, aan mevrouw

Marianne Paepens;

Toekenning van 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort, aan de heer Marc

Paepens,

Opgesteld te Grimbergen, 30 november 2013".

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voqr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

51 Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

61 Dat extern het college van zaakvoerders, bij meerderheid van haar leden, de vennootschap vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7f Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld: de heer Paepens Michaël, de heer Paepens Alain, mevrouw Paepens Marianne en de heer Paepens Marc, allen voornoemd.

De macht van het college van zaakvoerders om bij meerderheid van haar leden te handelen, is krachtens de statuten beperkt als volgt:

"Bij wijze van interne regeling die niet kan worden tegengeworpen aan derden is uitdrukkelijk bedongen dat het college voltallig optreedt voor het aangaan van verbintenissen namens de vennootschap waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25 000,00) per verrichting."

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 17u00 in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere lasthebber werd aangesteld: De Becker, Vyvey & C', Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, of haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de oprichters;

verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JAGHI

Adresse
TEN BEUKEBOOM 19 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande