JAHOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAHOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.881.027

Publication

03/01/2014
ÿþ(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

<14003105'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_.

_ .-._ . '_,.

2 0 L7-C. 1:1'13

._.-ii,_ ri .1e,..- 4%1

'......'-'4,:"-r.-":`,. i r,'i'-! T...= , ""-M1-

Ondememingsnr : 0818,881,027 Benaming (voluit) : JAHOO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voldersstraat 4

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 11 december 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene; vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met; Beperkte Aansprakelijkheid JAHOO, met zetel te Gent, Voldersstraat 4, met; ondernemingsnummer 0818.881.027, RPR Gent, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, zestien september tweeduizend en ;; negen, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch !i Staatsblad van vijf oktober tweeduizend en negen, onder nummer 09139630, waarvan de, ;: statuten gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negenentwintig september tweeduizend en tien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaaktÉ in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober tweeduizend en tien, onder nummer 101511 60, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

L Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het verslag van de, zaakvoerder daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van E

i Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISOR; JACKY GODEFROIDT, kantoorhoudende te Izegem, Henri Dewaelestraat 11,i : vertegenwoordigd door de Heer Jacky GODEFROIDT, daartoe verzocht, heeft op vijf; december tweeduizend dertien, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van, het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"De inbreng in natura bestaat uit 99% naakte eigendom van een woon- en handelshuis gelegen te Gent, Voldersstraat 4, die een inbreng in kapitaal: vertegenwoordigt van ¬ 14.880,00 met een uitgiftepremie van ¬ 28.520,00 en dit tegeni ; uitgifte van 80 nieuwe aandelen BVBA "JAHOO ". De inbreng wordt tevens vergoed met een vordering van de heer en Mevrouw Jan DE CLERCQ - Dominique SERGEANT onder dei vorm van een rekening courant ad ¬ 116.136,32 jegens de BVBA "JAHOO".

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden; menen wij te mogen besluiten dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in ; natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

het bestuursorgaan van de vennootschap' verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de intrinsieke waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd negenenvijftig duizend vijfhonderd zesendertig euro tweeëndertig cent (¬ 159.536,32), is gebeurd volgens verantwoorde normen, waarbij de bekomen inbrengwaarde tenminste overeenkomt met de verhoging van het kapitaal met ¬ 43.400,00 uitgiftepremie inbegrepen tegen uitgifte van 80 nieuwe aandelen en het uitdrukken van een schuld ten gunste van de heer en Mevrouw Jan DE CLERCQ - Dominique SERGEANT ad ¬ 116.136,32.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De zaakvoerder heeft betreffende de voorgenomen handelingen verslag uitgebracht op vijf december tweeduizend dertien. De beide verslagen werden ter hand gesteld van de aandeelhouders.

De aandeelhouders verklaren en erkennen, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de Bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders ontvangen te hebben; zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen éénparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

Il. De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieëndertigduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 33.480,00) door inbreng in natura van een deel van negenennegentig procent (99 %) naakte eigendom op een onroerend goed met een waarde van honderd negenenvijftigduizend vijfhonderd zesendertig euro tweeëndertig cent (¬ 159.536,32), welke inbreng wordt vergoed door de uitgifte van tachtig (80) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen uit te geven tegen de globale prijs van drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00) en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend, waarin begrepen een globale uitgiftepremie van achtentwintigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 28.520,00).

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

De nieuwe volledige volgestorte aandelen zullen worden toegewezen, als vergoeding voor de hierna vermelde inbrengen in natura, aan de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd.

De tachtig (80) nieuwe aandelen voor het bedrag der kapitaalverhoging van veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00), worden onderschreven met volstorting door inbreng in natura.

De tachtig (80) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in natura door de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd, zoals nagemeld.

De Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd, verklaren beiden volgend onroerend goed in de vennootschap in te brengen, voor negenennegentig procent (99 %) in naakte eigendom:

BESCHRIJVING

Eigendom toebehorend aan 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JAHOO voor negenennegentig procent tijdelijk vruchtgebruik, 2) de Heer Jan DE CLERCQ voor een half procent in volle eigendom (0,5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

V.E.) en negenenveertig komma vijf procent in naakte eigendom (49,5 % N.E.} en 3) Mevrouw Dominique SERGEANT voor een half procent in volle eigendom (0,5 % V.E.) en negenenveertig komma vijf procent in naakte eigendom (49,5 % N.E.)

STAD GENT

Het woon-en handelshuis met aanhorigheden en medegaande grond, gelegen te GENT, VOLDERSSTRAAT 4, bekend ten kadaster volgens titel en recent kadastraal uittreksel, derde afdeling, sectie C der oorspronkelijke Stad Gent, nummer 1133/G, met een oppervlakte volgens kadaster van vijfentachtig vierkante meter (85 m2).

Als vergoeding van de voorschreven inbreng in natura

worden aan:

- De Heer Jan DE CLERCQ veertig (40) nieuwe aandelen toegekend.

- Mevrouw Dominique SERGEANT veertig (40) nieuwe aandelen toegekend.

Naast een vergoeding in aandelen, wordt de inbreng in natura van voorschreven onroerend goed vergoed aan de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd, middels toekenning in de rekening courant, voor een bedrag van honderdzestienduizend honderdzesendertig euro tweeëndertig cent (¬ 116.136,32), zijnde achtenvijftigduizend achtenzestig euro zestien cent (¬ 58.068,16) voor de Heer Jan DE CLERCQ en achtenvijftigduizend achtenzestig euro zestien cent (¬ 58.068,16) voor Mevrouw Dominique SERGEANT

De leden van de algemene vergadering verklaren dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

De Voorzitter en de vergadering stellen vast er akte van te nemen dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op drieëndertigduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 33.480,00), vertegenwoordigd door honderdtachtig (180) aandelen zonder vermelding van waarde.

III. De tachtig (80) nieuwe aandelen worden onderschreven door de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd.

Tot volstorting en afbetaling van de door hun onderschreven aandelen hebben de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd, verklaard inbreng te doen in natura van het hierboven beschreven onroerend goed gelegen te Gent, Voldersstraat 4, ten belope van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00).

In vergelding van de hierboven beschreven inbreng in natura werden aan de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT tachtig (80) aandelen toegekend en verstrekt als vergoeding voor de inbreng van de hierboven beschreven daar haar ingebrachte onroerend goed, hetzij voor een kapitaalswaarde van veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14.880,00).

De algemene vergadering stelt voor dat het overschot van de inbreng in natura door de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, na aanrekening van de voormelde kapitaalswaarde, hetzij achtentwintigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 28.520,00), wordt aangewend als vereffening van de verschuldigde uitgiftepremie en zal worden geboekt op de onbeschikbare reserve 'uitgiftepremies'.

IV. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van achtentwintigduizend vijfhonderd twintig euro (¬ 28.520,00) om het te brengen van drieëndertigduizend vierhonderd tachtig euro (E 33.480,00) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verhoging van het kapitaal wordt tot stand gebracht door opname van de som van achtentwintigduizend vijfhonderd Twintig euro (¬ 28.520,00) op de onbeschikbare reserve-uitgiftepremie van de vennootschap en de incorporatie hiervan in het kapitaal.

Ingevolge van deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging, het kapitaal wordt gebracht op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

~"

door honderdtachtig (180) aandelen zonder vermelding van waarde.

V. De algemene vergadering beslist om het kapitaal met vijftienduizend achthonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 15.844,44) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op zevenenzeventigduizend achthonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 77.844,44) door inbreng in speciën, welke inbrerjg wordt vergoed door de uitgifte van zesenveertig (46) nieuwe aandelen zonder vermelding vare waardé, die identiek zijn aan de bestaande aandelen, uit te geven tegen de globale prijs van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarin begrepen een globale uitgiftepremie van negenduizend honderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬

9.155,56). "

" De nieuwe'àandelen zullen in de winsten delen vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen.

De nieuwe volledig volgestorte aandelen zullen worden toegewezen, als vergoeding voor de hierna vermelde inbrengen in speciën, aan de Heer Jan DE CLERCQ.

De zesenveertig (46) nieuwe aandelen worden onderschreven door de Heer Jan DE CLERCQ, voornoemd, verklaart de zesenveertig (46) nieuwe aandelen te onderschrijven.

De Heer Jan DE CLERCQ, voornoemd, verklaart de zesenveertig (46) nieuwe aandelen onmiddellijk te volstorten door inbreng van speciën.

Een bankattest als bewijs van de deponering van de inbreng in speciën werd opgesteld door het KBC bankkantoor te Evergem, Dorpsplein 9 op zes december tweeduizend dertien, waarin wordt uitgedrukt dat het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd ingeschreven op de zichtrekening nummer BE24 7470 4268 1138 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JAHOO.

Tot volstorting en afbetaling van de door hem onderschreven aandelen heeft de Heer Jan DE CLERCQ, voornoemd, verklaard inbreng te doen in speciën, ten belope van vijftienduizend achthonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 15.844,44).

ln vergelding van de hierboven beschreven inbreng in speciën worden aan de Heer Jan DE CLERCQ zesenveertig (46) nieuwe aandelen toegekend en verstrekt als vergoeding voor de inbreng van speciën, hetzij voor een kapitaaiswaarde van vijftienduizend achthonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 15.844,44), en een uitgiftepremie van negenduizend honderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 9.155,56).

De leden van de algemene vergadering verklaren en erkennen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

De Voorzitter en de vergadering stellen vast dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in speciën, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op zevenenzeventigduizend achthonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 77.844,44) vertegenwoordigd door tweehonderd zesentwintig (226) aandelen zonder vermelding van waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de akte dd. 11 december 2013;

2) gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0482-014
05/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Pe"

111 llell IlIIIIIYflllllllll lml

I. 5020199*

2 2 JAN.: 2015

Rt;I H~ iruti;K

VAN

Ondernemingsnr : 0818.881.027

Benaming (voluit).: JAHOO

,f

(verkort) : &

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voldersstraat 4

9000 Gent

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op dertig december;; tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd,

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JAHOO, met zetel te Gent, Voldersstraat 4, met:; ondernemingsnummer 0818.881.027, RPR Gent, opgericht bij akte verleden voorl ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE op zestien september tweeduizend en; negen, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober daarna, onder nummer 09139630, waarvan de statuten;; gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van;; negenentwintig september tweeduizend en tien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt, door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt?i in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober daarna, onder nummer; 10151160, en waarvan het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd beslissing van de buitengewone algemene vergadering van elf december tweeduizend;' dertien, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris;. Luc DEHAENE, op zelfde datum, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; van drie januari tweeduizend veertien, onder nummer 14003105, waarop met éénparig

goedvinden volgende beslissingen werden genomen: 3;

1. De algemene vergadering beslist het huidig lopend;. boekjaar dat begonnen is op één januari tweeduizend veertien en zou eindigen op; éénendertig december tweeduizend veertien, te verlengen tot dertig september;, tweeduizend vijftien,

2. Tengevolge van de beslissing genomen bij de; behandeling van het eerste punt van de agenda beslist de algemene vergadering dat in. het vervolg het boekjaar van de vennootschap zal beginnen op één oktober om te;: eindigen op dertig september van ieder jaar.

3. Tengevolge van de wijziging van het boekjaar van de vennootschap beslist de vergadering dat de jaarvergadering die moet gehouden worden:; in juni tweeduizend vijftien verschoven wordt naar de laatste vrijdag van de maand maart; tweeduizend zestien, om achttien uur 118u00}, Alle jaarvergaderingen nadien, zullen eveneens gehouden worden en zullen doorgaan op de laatste vrijdag van de maand

maart, om achttien uur (18u00). ?~

4. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de nummering van de aandelen respectievelijk toebehorend aan de Heer Jan DE CLERCQ en Mevrouw Dominique SERGEANT, beiden voornoemd, als volgt:

mod 11.1

Voor-

s .' behouden

aan het Belgisch Staatsblad



De aandelen toebehorend aan de Heer Jan DE CLERCQ: nummers l tot en met 140 en nummers 181 tot en met 226;

De aandelen toebehorend aan Mevrouw Dominique SERGEANT: nummers 141 tot en met 180.

5. De algemene vergadering beslist de artikelen 5, 11, 13, 14, 21 en 23 van de statuten te vervangen als volgt :

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenentachtigduizend euro (¬ 87,000,00). Het is verdeeld in tweehonderd zesentwintig (226) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd zesentwintigste deel van het kapitaal en het bezit vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van I tot en met 226.

ARTIKEL 11 - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Wordt aangeduid als zaakvoerder, voor de duur van de Vennootschap : de heer Jan DE CLERCQ, wonende te Gent, Voldersstraat, 4, met nationaal nummer 721227-157.47, die deze opdracht heeft aanvaard.

De machten van de statutaire zaakvoerder zullen slechts geheel of gedeeltelijk kunnen herroepen worden wegens ernstige redenen, dan wel middels eenparig besluit van alle vennoten.

Bq sterfgeval, interdictie, ontslag, om welke reden dan ook, in hoofde van de Heer Jan DE CLERCQ, zal Mevrouw Dominique SERGEANT, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de vennootschap.

Wanneer de Heer Jan DE CLERCQ onder bewind wordt gesteld of langdurig onbeschikbaar is of fysiek of geestelijk in de onmogelijkheid verkeert om zijn mandaat uit te oefenen, zal zijn mandaat eindigen voor de duur van deze periode van bewind of fysiek/geestelijk onmogelijkheid en zal Mevrouw Dominique SERGEANT hem van rechtswege gedurende deze periode in deze functie opvolgen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon,

ARTIKEL 13 - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Het toezicht op de vennootschap is opgedragen aan één of meer commissarissen ; zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van maximum drie jaar, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

indien er geen wettelijke verplichting bestaat tot benoeming van een commissaris, zal het toezicht uitgeoefend worden door de vennoten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

behoudens indien er toch een commissaris aangesteld wordt niettegenstaande hiertoe geen wettelijke verplichting bestaat,

De vennoten kunnen zich hierbij desgevallend laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL 14 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart, om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt,

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 21 - BOEKJAAR - JAARREKENING,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en 93 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Voor zover wettelijk verplicht, stelt de zaakvoerder een jaarverslag op waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in de artikelen 94, 95, 96, 259, 319, 328 en 330 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 23 - ONTBINDING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Indien de vennootschap voldoet aan aile wettelijke bepalingen, kan de ontbinding en het sluiten van de vereffening gebeuren in één akte,"

6. De algemene vergadering beslist de artikelen 5, 11, 13, 14, 21 en 23 van de statuten te schrappen en te vervangen zoals voormeld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Annick DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-

Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) afschrift proces-verbaal dd. 30 december 2014

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

º% Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12318-0530-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 11.07.2011 11273-0515-014

Coordonnées
JAHOO

Adresse
VOLDERSTRAAT 4 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande