JAKILTHI CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAKILTHI CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.304.433

Publication

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0369-012
06/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akáRIFFiE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 MEI 2013 DENDERMONDE

Griffie

m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876.304.433

Benaming

(voluit) : M & P

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80,

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING BENAMING  VERLENGING BOEKJAAR - VASTSTELLING VOLGENDE BOEKJAREN - VERPLAATSING JAARVERGADERING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - AANPASSING DER STATUTEN

Er blijkt uit een proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M & P", met zetel te 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80, opgesteld door Meester Caroline De Herdt, Notaris te Lebbeke, op 17 mei 2013 dat de buitengewone

algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M & P", Opgericht bij akte verleden voor meester François DE CLIPPEL te Lebbeke op zesentwintig september tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes oktober tweeduizend en vijf onder nummer 05139419, volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Jakilthi Construct".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het huidig boekjaar dat moet eindigen op 31 december 2013 te verlengen tot 30 juni 2014.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de volgende boekjaren telkens zullen lopen van 1 juli van een jaar tot 30 juni van het daaropvolgende jaar.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand december om tien uur. De jaarvergadering van huidig boekjaar zal gehouden worden in het jaar 2014. VIJFDE EN ZESDE BESLISSING

De vergadering neemt nota van de staat van actief en passief van 31 maart 2013 en van het verslag van de zaakvoerder. De staat van actief en passief en het verslag van de zaakvoerder worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, Na voorlezing en toelichting van deze verslagen beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Aannemer in het voegen, reinigen van gevels, chapewerken, het leggen van opritten met kasseien en dallen, zandstralen, industriële schilderwerken, schilderwerken algemeen, plaatsen van afsluitingen, het ontmossen van daken, plaatsen van stellingen.

Aannemer in plafondwerken, cementwerken, schilderwerken, vloerbekleding, wandbekleding en behangwerken, plaatsen van tussenwanden en gipsplaten, pleisterwerken en stukadoorswerk, inclusief het aanbrengen van een hechtgrond aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken.

Aannemer als stukadoor, plaatsen van vloer- en wandtegels.

Aannemer in glaswerken.

Aannemer in metsel -en betonwerken, algemene bouwwerken, overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden, bouwen van individuele huizen, optrekken van residentiële gebouwen en kantoorgebouwen.

Aannemer in tuinaanleg en onderhoud, het leggen van terrassen en opritten, het plaatsen en herstellen van dakbedekking, de installaties van stores, zonneschermen,

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing van PVC, houten en aluminium materialen, schrijnwerk van hout, buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof en aluminium : deuren, vensters, kozijnen, trappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4Jo t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beholpen aan het Belgisch Staatsblad

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, metaalschrijnwerk, gyprocwerken. De aankoop, verkoop, productie, plaatsing, bouw van veranda's, pergola's, oranjeries, bouwelementen, constructies in hout, kunststof of metaal.

Algemene dakwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord, metalen en niet metalen, hellende en platte daken, terrassen met inbegrip van pannen leggen, leien plaatsen (natuurlijk en kunstieien),stalen platen, zink en koper dakgoten plaatsen, roofing leggen, sandwichpanelen plaatsen, schouwen metsen, golfplaten leggen, isolatie van het onderdak.

Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen, het droogmaken van gebouwen, het technisch plaatsen van restirix.

Het uitvoeren,aanbrengen, herstellen en veranderen van dakbedekking ongeacht het materiaal, Het uitvoeren van isolatiewerken, zowel warmte-,vochtigheid- als geluidsisolatie.

Bouwen van daken, isolatie van daken en houtskeletbouw, Het plaatsen van dakbedekking ongeacht welk materiaal.

Aanneming in zinkwerken, lood- en zinkwerk, plaatsen van zinken dakvensters, bakgoten,hanggoten en afvoerbuizen.

Installateur van sanitair, loodgieterij, verwarming, klimaatregeling en ventilatie,

Het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen, het plaatsen van sanitaire inrichtingen, installatie van water verzachters, het plaatsen, herstellen,onderhouden van allerhande branders.

Aannemer van metsel- en betonwerken, ruwbouw en onderdak zetten ; omvat het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk,het waterdicht maken van bouwwerken.

Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel,

Aankoop, verkoop en verhuur van hoogtewerkers, verreikers, wielladers, werfmaterieel, handgereedschap en elektrisch gereedschap en pneumatisch gereedschap, personenwagens, vrachtwagens, lichte vrachtwagens. Uitvoeren van managements- en beheersopdrachten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Verhuur, verkoop, aankoop en beheer van gebouwen, onroerende goederen, gronden, panden, woningen, appartementen en industriële gebouwen in binnen- en buitenland.

Aangaan van leningen of kredietopeningen, al dan niet hypothecaire, onroerende leasing, borg stellen, of aval verlenen.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen,

Het toestaan van leningen en kredietopnemingen;°Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd. ZESDE en ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen en machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot coördinatie van de statuten.

De vergadering beslist volmacht te verlenen voor het vervullen van de nodige administratieve formaliteiten aan De Meester Consultants, Leopold II laan 64 bus 2 te Dendermonde vertegenwoordigd door de Heer De Meester Luc, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot haar uitschrijving uit het register van handelsvennootschappen en haar inschrijving in het register van burgerlijke vennootschappen, alle mogelijke wijzigingen of schrapping in het ondernemingsloket, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten en alle mogelijke formaliteiten te vervullen in verband met deze vennootschap bij gelijk welke instelling of administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd :

r expeditie van de akte

bijzonder verslag wijziging doel

r staats van actief en passief

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2013
ÿþMcd POF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

911 IRIENI9!1*1 IHhI1

Ondernemingsnr : Benaming (natuit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing

Tekst : zaakvoerders; Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 24 januari 2013 heeft met éénparigheld van stemmen hetvoigende beslist :

Dhr. Rasschaertleffrey, wonende te 9280 Lebbeke Dendermondsesteenweg 173 te onslaan als zaakvoerder met onmiddellijke Ingang vanaf 24 januari 2013.

Dhr. Raf Vandenbroeck, wonende te 9280 Lebbeke, Nieuwstraat 80 te benoemen als zaakvoerder met onmiddellijke Ingang vanaf 24 januari 2013.

De maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Nieuwstraat 80 - 9280 Wieze

Vandenbroeck Raf

Zaakvoerder

unii-t-ttnrCHTBANK VAN KOOPHANDEL

-1 FEB. 2013 DENDEMeNDE

0876.304.433 M&P

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Dendermondsesteenweg 173, 9280 Lebbeke, Belgié

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op dra laatste blz. von t.ûll. $'vermelden : Recto. ;'W e lit en litisdanighoid van de insbtiiaientérbndè iiàlsris: iièliij van r;ie'piirài (riiMèíil"

bevoegd il+: rechtspersoon tGn aanzien van derden te venegerwnordigen

Versa : telaam en handtelloning.

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 20.08.2012 12424-0226-013
02/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

[~.ilff In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JAN 2012

DENDaF4MONDE

I 111111 llI IIl IIl III lIII IlII lII llI IIl

*iaoassss*

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte

Tekst :

0876.304.433

M P

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aalstersestraat 15, 9280 Lebbeke, België

:Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder, Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 19 januari 2012 heeft met éénparigheid van stemmen beslist:

- Dhr Marc Colman, wonende te 9160 Lokeren, Achter Sint Anna 27, te ontslaan als zaakvoerder met onmiddellijke ingang vanaf 31 januari 2012.

- Dhr. Rasschaert Jeffrey, wonende te 9280 Lebbeke, Dendermondsesteenweg 173, te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang vanaf 1 februari 2012.

- De maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Dendermondsesteenweg 173 9280 Lebbeke.

Rasschaert Jeffrey

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lurk e vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar . hetzij van de perso(o)n(en;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/10/2011
ÿþDe bijzondere algemene vergadering samengekomen op 11 oktober 2011 heeft met éénparigheid van stemmen beslist:

- Dhr. Callebaut Marc, wonende te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 15, te ontslaan als zaakvoerder met onmiddellijke ingang vanaf heden 11 oktober 2011.

- Dhr. Colman Marc, wonende te 9160 Lokeren, Achter Sint Anna 27, te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang vanaf heden 11 oktober 2011. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Colman Marc

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G' TFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL.

12 OKT 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I I

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11160616"

DENQEMIVIONDE

0876.304.433

M&P

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Aalstersestraat 15, 9280 Lebbeke, België

Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

zaakvoerder

Ondernemingsar : Benaming

(voluit)

I echtsvorm

Zetel

Onderwerp akte :

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11329-0450-012
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10518-0583-013
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09521-0031-013
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.01.2009, NGL 23.02.2009 09059-0205-015
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.02.2008, NGL 05.03.2008 08067-0010-012
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 10.12.2015 15686-0229-013

Coordonnées
JAKILTHI CONSTRUCT

Adresse
NIEUWSTRAAT 80 9280 WIEZE

Code postal : 9280
Localité : Wieze
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande