JALI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JALI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.387.234

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 15.07.2014 14307-0329-017
10/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0827.387.234 Benaming

(voluit) : JALI

(verkort)



NEERGELEGD

01 -10- 2014

RECHTB

KOOPHANDEL TË'GÊNT

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Zetel : 9850 Nevele, Gasthuisstraat, nummer 26.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura - machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en):

In het jaar tweeduizend veertien.

Op drieëntwintig september.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te 9340 Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "JALI", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26,

ingeschreven in het rechtspersonen register Gent onder het ondernemingsnummer 0827.387,234.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Alex De Wulf, te Oostakker, op vierentwintig juni tweeduizend

en tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen juli daarna, onder referentie nummer,

2010070910101572, en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Peter De Proft

te Deinze op dertig december tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

twaalf januari daarna, onder referentie nummer 11006484.

De vergadering wordt geopend om elf (11) uur, onder het Voorzitterschap van de Heer SABBE Filip,;

nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende aandeelhouders van de vennootschap, met name:

1) De Heer SABBE Filip Jozef, geboren te Gent op twintig april negentienhonderd negenenzestig, wonende: te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26.

Dewelke verklaart houder te zijn van vijftienduizend vijfhonderd (15.500) stemgerechtigde aandelen op, naam van de vennootschap.

2) Mevrouw VAN KERREBROECK Anneke Maria, geboren te Deinze op twintig augustus negentienhonderd: negenenzestig, wonende te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26.

Dewelke verklaart houder te zijn van vijftienduizend vijfhonderd (15.500) stemgerechtigde aandelen op naam van de vennootschap.

Voornoemde personen, beiden alhier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de stemgerechtigde aandelen van voormelde Vennootschap "JALI", zijnde éénendertigduizend (31.000) aandelen op naam zonder, ' vermelding van nominale waarde, verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering. De heer Sabbe Filip en mevrouw Van Kerrebroeck Anneke, beiden voornoemd, verklaren tevens de zaakvoerders van de vennootschap te zijn.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda, met name:

1, Verslag van de zaakvoerders omtrent een kapitaalsverhoging via Inbreng in natura, met aansluitend verslag van bedrijfsrevisor Ulrich De Poortere als zaakvoerder van de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren betreffende de kapitaalsverhoging.

2. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met vierhonderdduizend euro: (400.000,00 euro) om het te brengen van drie miljoen honderdduizend euro (3.100.000,00 euro) tot drie miljoen: vijfhonderd duizend euro (3.500.000,00 euro) alsmede volstorting van het niet-opgevraagd kapitaal ten bedrage" van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) door inbreng in natura, ten bedrage van vierhonderd en' twaalfduizend vierhonderd euro (412.400,00 euro). Hiertoe zullen vierduizend (4.000) aandelen worden,

" uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de oude aandelen. en in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte, De kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van een deel van het tegoed in rekening-courant van de echtgenoten Sabbe-van Kerrebroeck jegens de vennootschap.

3. Inschrijving.

4. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

6. Machtiging zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde aandeelhouders en zaakvoerders van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en voornoemde leden van de vergadering erkennen dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en dat er ook geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de zaakvoerders van de vennootschap alhier eveneens aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

PUNT 1: VERSLAGEN:

De vergadering voorlezing gekregen te hebben van een bijzonder verslag, opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap, de dato '16/09/2014. Zij heeft hierover geen opmerkingen.

Hierbij aansluitend, verklaart de vergadering eveneens voorlezing gekregen te hebben van een verslag, opgesteld door de, door de zaakvoerders aangewezen bedrijfsrevisor, zijnde de Heer Ulrich De Pocrtere, zaakvoerder van BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Gent (Oostakker), Gentstraat 337 de dato 13/09/2014, met navolgende besluitvorming:

"X. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw Sabbe-Van Kerrebroeck te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26 van een deel van het tegoed als lening en in rekening-courant, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura nl. vierhonderdentwaalfduizend vierhonderd euro (412.400,00 EUR) bestaat uit de toekenning van vierduizend (4.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid alsmede de volstorting van het nog niet-opgevraagd deel van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jali" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vergadering heeft hierover geen opmerkingen.

De leden van de vergadering erkennen voorafgaandelijk dezer een exemplaar van voormelde twee verslagen gekregen te hebben.

PUNT 2: INBRENG IN NATURA:

De vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met vierhonderdduizend euro (400.000,00 euro) om het te brengen van drie miljoen honderdduizend euro (3.100.000,00 euro) tot drie miljoen vijfhonderdduizend euro (3.500.000,00 euro) alsmede volstorting van het niet-opgevraagd kapitaal ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) door inbreng in natura, ten bedrage van vierhonderdentwaalfduizend vierhonderd euro (412.400,00 euro). Hiertoe zullen vierduizend (4.000) aandelen worden uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de oude aandelen en in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte. De kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een deel van het tegoed in rekening-courant van de echtgenoten Sabbe-Van Kerrebroeck jegens de vennootschap. Dit is ontstaan naar aanleiding van de inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging blijkens de buitengewone algemene vergadering de dato dertig december tweeduizend en tien.

e

1 e

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven. PUNT 3: INSCHRIJVING:

De hierboven beschreven inbreng ter waarde van vierhonderd en twaalfduizend vierhonderd euro (412.400,00 euro) wordt vergoed door toekenning van vierduizend (4.000,00) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van één/vijfendertigduizendste van het maatschappelijk kapitaal alsook wordt een deel van de inbreng aangewend ter volstorting van het nog niet-opgevraagd kapitaal.

De aandelen worden als volgt toegekend:

-aan de Heer Sabbe Filip: tweeduizend (2.000) aandelen;

-aan Mevrouw Kerrebroeck Anneke: tweeduizend (2.000) aandelen.

PUNT 4: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALSVERHOGING:

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdduizend euro (EUR 400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drie miljoen vijfhonderdduizend euro (EUR 3.500.000,00), vertegenwoordigd door vijfendertigduizend (35.000) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/35.000 ste.

PUNT 5: AANPASSING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op drie miljoen vijfhonderdduizend euro (3.500.000,00 euro),

vertegenwoordigd door vijfendertigduizend (35.000) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/35.000 ste " PUNT 6: MACHTIGING ZAAKVOERDERS TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN:

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersonen gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde identiteitsgegevens bevestigen.

SLOTBEPALINGEN:

1) De verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

2) De verschijners in deze bevestigen dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de

rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

SLUITING VERGADERING:

De vergadering wordt gesloten om elf uur dertig.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin Van Hauwermeiren, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte PV buitengewone algemene vergadering dd. 23 september 2014;

-verslag van de zaakvoerders van de vennootschap;

-verslag van de bedrijfsrevisor;

-coördinatie van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 16.07.2013 13312-0015-017
23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 18.07.2012 12311-0498-017
12/01/2011
ÿþ~

f\

"

Voor-

_~~ INIIIIIIIIIIIIIYIIVIn~

X11006989*

mod 2.1

NEERGELEGD

- 3 ente 2041

f~~ HANDRECMfTB cAN GENT

DAW o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0827.387.234 ,

Benaming : Jali "

(voluit) 1

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat 26

9850 Nevele

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalsverhoging

;i Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met ij beperkte aansprakelijkheid "Jali", met zetel te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26, opgemaakt door notaris Peter DE PROFT, te Deinze, op 30 december 2010, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 29 december 2010 en van het verslag van de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor te Oostakker (Gent), Gentstraat 337, de dato 28 december 2010, door de zaakvoerder aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura.

Afschrift van beide verslagen werd aan de aandeelhouders overgemaakt.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in datum van 28 december 2010 luiden als volgt: "Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer en mevrouw Sabbe-Van Kerrebroeck te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26 van aandelen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de

voorgenomen inbreng en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat: 1

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

;; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap 1

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van "

nauwkeurigheid en duidelijkheid; i

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de "

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng nl. drie miljoen tweehonderd tweeëntachtigduizend achthonderd tweeëntachtig euro (3.282.882, 00 EUR) bestaat uit de toekenning van dertigduizend achthonderd veertien (30.814) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope 1 van drie miljoen eenentachtigduizend vierhonderd euro (3.081.400,00 EUR), en de inschrijving op rekening-courant ten gunste van de inbrengers ten belope van tweehonderd en eenduizend vierhonderd tweeëntachtig euro (201.482, 00 EUR), mits eventuele vergoeding van de respectievelijke eigen vermogens van de onderscheiden echtgenoten voor zover dat aanleiding toe zou bestaan.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen "

;1 betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jali" en mag niet voor andere doeleinden

; worden gebruikt". :

De vergadering keurt beide verslagen goed met éénparigheid van stemmen.

Een afschrift van dit verslag alsmede van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal tegelijk met een; expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van

Lkoophand eL overeenkomstig .ar ikeL3.13 van .bet Welboek Ven nootschappen. ___________ __ ___ _,_ ______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist niet éénparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal met drie miljoen

éénentachtig duizend vierhonderd (3.081.400,-) euro om het te brengen van achttien duizend

zeshonderd (18.600,-) euro op drie miljoen honderd duizend (3.100.000,-) euro, en dit door inbreng in

natura van aandelen zoals hierna beschreven ten bedrage van drie miljoen tweehonderd

tweeëntachtig duizend achthonderd tweeëntachtig (3.282.882,-) euro en mits:

- creatie en uitgifte van dertig duizend achthonderd veertien (30.814) nieuwe aandelen aan de prijs van

honderd (100,-) euro per aandeel,

- inschrijving in rekening-courant van een tegoed van tweehonderd en één duizend vierhonderd

tweeëntachtig (201.482,-) euro.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en

zullen in de maatschappelijke winsten delen vanaf de dag van de beslissing tot kapitaalsverhoging

door de algemene vergadering, pro rata temporis et liberationis.

ingebrachte aandelen:

-13 aandelen door de heer en mevrouw Sabbe-Van Kerrebroeck in de naamloze vennootschap

"Brimmoca" te 9340 Lede, Wichelsesteenweg 192, RPR Dendermonde  0446.102.901.

-125 aandelen door de heer en mevrouw Sabbe-Van Kerrebroeck in de naamloze vennootschap

"Japimmo" te 9430 Lede, Wichelsesteenweg 192, RPR Dendermonde  0432.740.853.

- 700 aandelen door de heer en mevrouw Sabbe-Van Kerrebroeck in de naamloze vennootschap

"Geefi" te 9850 Nevele, Gasthuisstraat 26, RPR Gent  0447.124.171.

DERDE BESLUIT

Bij de onderschrijving zijn de duizend achthonderd veertien (30.814) nieuw gecreëerde aandelen

integraal vol te storten in natura tot beloop van drie miljoen éénentachtig duizend vierhonderd

(3.081.400,-) euro door inbreng in natura van aandelen zoals hierboven beschreven.

En dadelijk worden alle duizend achthonderd veertien (30.814) nieuwe aandelen geplaatst en

volgestort in natura tegen de prijs van honderd (100,-) euro per aandeel door:

De heer en mevrouw Filip Sabbe-Van Kerrebroeck Anneke voormeld.

Die verklaren in te schrijven op duizend achthonderd veertien (30.814) nieuwe aandelen, welke

aandelen zij verklaren integraal vol te storten in natura door voormeld inbreng in natura zoals nader

beschreven is in het verslag van de bedrijfsrevisor waarvan sprake hiervoor.

Diensvolgens worden aan voornoemde inschrijvers de door hen onderschreven aantal volledig

volgestorte aandelen toegekend.

Al het voorgaande wordt door de vergadering goedgekeurd niet éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken ons notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is

verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op drie miljoen honderd duizend

(3.100.000,-) euro door kapitaalverhoging in natura.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van artikel 5 van de statuten

aan voormelde beslissingen zoals voorgesteld onder punt 5 van de agenda.

Voorgaande beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter DE PROFT te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten

e9-2_ tefré

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 09.07.2015 15290-0297-016

Coordonnées
JALI

Adresse
GASTHUISSTRAAT 26 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande