JAN DHONDT STICHTING, AFGEKORT : JDS

Association sans but lucratif


Dénomination : JAN DHONDT STICHTING, AFGEKORT : JDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.920.963

Publication

12/04/2013
ÿþHil

13 58076<

MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte te

Ondememingsnr: 0414.920.963

Benaming

(voluit) : JAN DHONDT STICHTING

(verkort) : JDS

Rechtsvorm : VZW

Zetel : BLANDIJNBERG 2, 9000 GENT

Onderwerp,akte : ontbinding -k Ja\ vl  i i

~f

De Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering hebben op hun vergadering van 31.05.2012 beslist om de Jan Dhondt Stichting vzw met onmiddellijke ingang op te heffen.

De Jan Dhondt Stichting heeft immers door de overname van het Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste: Geschiedenis/Revue belge d'histoire contemporaine (BTNG-RBHC) door het Studie- en Documentatiecentrum: Oorlog en Hedendaagse Maatschappij/Cenre d'Etudes et de Documentation Guerre et Sociétés contemporaines (SOMA-CEGES, met zetel Luchtvaartsquare 29, 1070 Brussel) op 26.08.2011 met ingang van 1.01.2012 geen activiteiten en inkomsten meer.

Alle bestuursmandaten zijn dan ook vervallen met ingang van 31 mei 2012, 24 u.

De Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering hebben unaniem beslist het saldo van de JDS inclusief eventuele achterstallen integraal over te maken aan de alumnivereniging OSGG (Oud-studenten Geschiedenis Universiteit Gent), voor de organisatie en de honorering van de Jan Dhondtprijs en van de Prijs voor de beste verhandeling die jaarlijks worden uitgereikt in de Vakgroep Geschiedenis van de UGent. De voorzitter van de Vakgroep Geschiedenis zal toezien op het naleven van de uitvoering van deze beslissing.

De Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering hebben Aurèle Looman, gewezen penningmeester van de JDS, aangesteld en volmacht gegeven als vereffenaar van de JDS.

Op de laatste blz. van ......... vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JAN DHONDT STICHTING, AFGEKORT : JDS

Adresse
BLANDIJNBERG 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande