JANAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.133.309

Publication

10/05/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2011
ÿþ MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0476.133.309

Benaming

(voluit) : JANAMA

Rechtsvorm : BVBA

NEERGELEGD

2 1 SEP. 20n

RECf-i"' \K VANVA

KOOPHAr~z, TE GE

I u ~i~

148594*

N

Zetel : Langevelddreef 19 - 9840 DE PINTE

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - INTREKKING VOLMACHT ACCOUNTANTKANTOOR SOENEN

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER DD. 15 SEPTEMBER 2011

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Nieuwstraat 5 -

9340 LEDE met ingang vanaf 15 september 2011.

INTREKKING BIJZONDERE VOLMACHT ACCOUNTANTKANTOOR SOENEN

Bij eenvoudig besluit beslist de zaakvoerder een einde te stellen aan de bijzondere volmacht van ACCOUNTANTSKANTOOR SOENEN & PARTNERS met zetel te DE PINTE, Baron de Gieylaan 55, om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Getekend

VERVAET Carl

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011
ÿþ_

Ondernemingsnr : 0476.133.309

Benaming

(voluit) : Jeannette HEYKOOP - Consulting & Training Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Langevelddreef, 19 te 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 2 februari 2011 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 3 februari 2011, boek 182, blad 86, vak 8, drie rollen, twee verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jeannette HEYKOOP  Consulting & Training", waarvan de zetel gevestigd is te De Pinte, Langevelddreef, 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder het nummer 0476.133.309, en bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, onder het nummer BE 0476.133.309, opgericht ingevolge een akte verleden véôr Meester Philippe Tilmans, notaris te Wellin, op 9 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 december daarna, onder het nummer 20011204/000592, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I./ De zetel, voorheen gevestigd te Tellin, Rue de Bouillon, 43, werd op 1 december 2010 verplaatst naar De Pinte, Langevelddreef, 19.

Deze beslissing wordt thans bevestigd.

Il./ Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt :

"De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen in inzonderheid :

- catering ;

- dienstverlening aan cateringsbedrijven ;

- overige zakelijke dienstverlening ;

- aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van aile aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op aile mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking;

- huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening;

- alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen;

- het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- de vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen."

lll./ De huidige naam van de vennootschap, zijnde "Jeannette HEYKOOP  Consulting & Training", wordt gewijzigd in "JANAMA".

IV./ Het boekjaar, dat aanvangt op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende jaar, zal voortaan aanvangen op 1 oktober en eindigen op 30 september van ieder daarop volgende jaar.

Bijgevolg zal het huidige boekjaar verlengd worden tot 30 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

LuL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1!1.11,1.111411111611!1.11,1.111411111611ss3lnl ~IIIV

*a*



NEERGELEGD

,......

0 T FEB, 2011RECHT4

KOOPHÁ`~I1~~~fE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

a

r' r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V.1 De algemene vergadering, thans gehouden op de derde vrijdag van de maand september, om 15.00 uur, zal voortaan gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart, om 15.00 uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2012, om 15.00 uur.

VI.! Wijziging van de artikelen 3, 7, 10, 16 en 20 van de statuten, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving :

A.1 Het eerste en het tweede lid van het artikel 3 van de statuten worden vervangen door de volgende tekst : De vennootschap is gevestigd te De Pinte, Langevelddreef, 19.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

B./ Het artikel zeven van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

Bij splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen in blote eigendom en in vruchtgebruik worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

C.1 Het eerste lid van het artikel 10 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Di Het artikel 16 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

E.! Het artikel 20 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

VII./ Mevrouw Jeannette Heykoop, wonende te Destelbergen, Doolaegepark, 2, alsook de Heer Drik Cauwels, wonende te Destelbergen, Doolaegepark, 2, hebben op 1 december 2010 hun ontslag gekregen als zaakvoerders van de vennootschap.

Er wordt thans beslist hen kwijting te verlenen betreffende hun mandaten.

VIII./ De algemene vergadering beslist, met betrekking tot de wijzigingen in de kruispuntbank van ondernemingen via het ondernemingsloket en de wijzigingen ten opzichte van de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET ACCOUNTANTSKANTOOR, Soenen & Partners", met zetel te De Pinte, Baron de Gieylaan, 55, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2010 : NE023441
29/10/2010 : NE023441
03/11/2009 : NE023441
30/12/2008 : NE023441
10/12/2007 : NE023441
29/10/2007 : NE023441
02/10/2006 : NE023441
05/10/2005 : NE023441
05/10/2004 : NE023441
02/10/2003 : NE023441

Coordonnées
JANAMA

Adresse
NIEUWSTRAAT 5 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande