JANSSENS DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JANSSENS DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.024.004

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0101-015
30/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll







NEERGELEGD

19 SEP. 2014

FIEOWIBANK VAN

KOOPHANDE1 TP GENT

Ondernemingsnr: 0889.024.004

Benaming

(voluit) : JANSSENS DIRK

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: RECHTSTRAAT 137,9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - STATUTEN WIJZGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 4 augustus 2014, geregistreerd te Gent I, eerste registratiekantoor op 11 augustus nadien, boek 626, blad 03, vak 04, twee rollen, geen verzending. ontvangen : vijftig euro (E 50,00 E). Voor de eerstaanwezend inspecteur (getekend) AUWAERTS I., dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA JANSSENS DIRK, de volgende beslissingen heeft genomen

KENNISNAME

De buitengewone algemene vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 13 juni 2014 die heeft beslist tot toekenning van een dividend voor een brutobedrag van tweehonderdnegentigduizend euro (¬ 290.000,00) te verminderen met een bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, in totaal tweehonderdeenenzestigduizend euro (¬ 261.000,00) dividend

De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderdeenenzestigduizend euro (E 261.000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (E 100.000,00) tot driehonderdeenenzestigduizend euro (E 361.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld en er zal ingeschreven worden door de bestaande aandeelhouders.

Artikel 5 van de statuten wordt aldus vervangen door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd eenenzestigduizend euro (¬ 361.000,00) en is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen over de voorgaande punten en voor de coördinatie van de statuten.

Voor Ontledend Uittreksel

-uitgifte van de akte kapitaalverhoging

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0338-016
27/06/2012
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto : : Naam Naam en en hoedanigheid hoedanigheid van van de de instrumenternde instrumenterende notaris, notaris, hetzij hetzij van van de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenig.handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303441*

Neergelegd

25-06-2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0889.024.004

Benaming (voluit): Janssens Dirk

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Rechtstraat 137

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op vijftien juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 19 juni nadien, boek 237, blad 61, vak 13, vier rollen, één verzending. Ontvangen : VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JANSSENS DIRK met zetel te 9080 Zaffelare, Rechtstraat 137, de volgende beslissingen heeft genomen :

De vergadering beslist om punt 3) in artikel 4 te schrappen.

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de tekst in artikel 4, zodat dit voortaan als volgt zal luiden :

 De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

1) Het vervaardigen en plaatsen van alle timmer- en schrijnwerk, ramen en deuren en vensterluiken, zowel in hout als in kunststof, warmte- en geluidsisolering, parketvloeren, houten wand- en vloerbedekking, keukens, interieur, winkel- en badkamerinrichting evenals het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, metalen schrijnwerk, ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ruiten en aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, zowel in aanneming, zo hoofd- als onder aanneming voor openbare besturen, andere aannemers, particulieren, als voor eigen rekening. De aan- en verkoop van alle bouwmaterialen en houtsoorten en het uitvoeren van algemene bouwwerken. Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

2) De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3) Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4) De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

toestaan behoudens de wettelijke bepalingen terzake.

In België of in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) De vennootschap mag onroerend goed kopen en verkopen. De vennootschap mag, voor eigen rekening, onroerend goed kopen om te verhuren, te renoveren en terug door te verkopen.

De vennootschap mag voor eigen rekening onroerend goed bouwen om te verhuren en/of te verkopen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vergadering beslist om het huidig boekjaar te verlengen, zodat dit zal eindigen op dertig september tweeduizend twaalf.

De algemene vergadering beslist om de looptijd van het boekjaar voortaan te brengen van een oktober tot dertig september van ieder jaar.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering artikel 21 van de statuten te wijzigen als volgt: "Het boekjaar vangt aan op een oktober en eindigt op dertig september.

De algemene vergadering beslist, ten gevolge van voorgaande beslissing, de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste woensdag van maart om twintig uur en artikel 17 der statuten in die zin aan te passen.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 23 te vervangen door volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving.

De buitengewone algemene vergadering beslist, rekening houdend met de aanpassingen aan de statuten, deze te coördineren.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte statutenwijziging

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 10.02.2012 12031-0563-014
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 26.02.2011 11047-0263-015
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 15.12.2009 09886-0062-016
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 17.12.2008 08852-0355-016

Coordonnées
JANSSENS DIRK

Adresse
RECHTSTRAAT 137 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande