JARMAS

Société en commandite simple


Dénomination : JARMAS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.341.034

Publication

14/06/2012
ÿþ?Md Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFiItw Ftiic.d-t115Aº%sir.,

VAN KOOPHANDEL

0 5 ,111N 2012



~- «¡ - G - ~ ~., ~~

DE~, " Griffie ~



Ondernemingsnr : 1§(4,C; . 3(4-4

Q 3

Benaming

(voluit) : Jarmas

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Triphon De Smetstraat 1 B - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 15/05/2012 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone; commanditaire vennootschap" met:

Benaming

De vennootschap neemt de benaming 'DARMAS Comm. V' aan,

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Triphon De Smetstraat 1 B-9140 Temse.

Beherende vennoot:

De heer Remon Jan, wonende te, Triphon De Smetsstraat 1 Temse B 9140, voor onbepaalde tijd hoofdelijk:

aansprake)lke vennoot.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, rechtstreeks of via

onderaanneming, zowel in België ais in het buitenland :

- Raadgeving en adviesverlening in de breedste zin, zoals maar niet beperkt tot aankoop, logistiek, financiën, communicatie, marketing, verkoop, evenementen en personeelsbeleid; organisatie van training, seminars en workshops; uitvoeren van audits en doorlichtingen, zowel financieel als operationeel; Het: verstrekken van management-bedrijfsadvies met het oog op de algemene verbetering en optimalisatie van bedrgfsprocessen; Het ontwerpen en verstrekken van management- en bedrijfsopleidingen.

Uitvoeren van interim managementopdrachten. Al deze activiteiten kunnen al dan niet worden uitgeoefend in binnen- en" buitenland.

- het oprichten, promoten, aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en domeinen, en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van' alle mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

- Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen; aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, beheer van roerende en onroerende goederen als ook aile andere rechten en investeringen

-De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of: vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doei of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op: gelijk welke andere wijze.

-De vennootschap mag mandafen uitoefenen en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het, algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies."

*iaiossae~

Op de laatste hiz. van Luik B. vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De handel in design- en tuinmeubelen, goederen! voorwerpen! materialen en vloerbedekking deel uitmakend van algemeen en bijzonder interieur van zowel privé als bedrijfskantoren, kunst en antiekvoorwerpen, fitness/ gezondheid en wellness apparaten !installaties alsook elke vorm van commerciële uitbating van deze installaties/apparaten/goederen en diensten

-Invoer, uitvoer, distributie en verkoop van vrije tijdskledij in het algemeen en sportkledij en sportuitrustingen in het bijzonder voor zowel recreatieve, amateur- en professionele sportbeoefenaars,

-Invoer, uitvoer, distributie en verkoop van andere non-food artikels,

-Organiseren van reizen en evenementen ln binnen- en buitenland,

-Het managen,coachen en begeleiden van zowel professionele als amateur sportbeoefenaars.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of tan dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden,

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1000 EUR en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 20

aandelen, die ieder 1 / 20e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Beheer

Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie

en met uitsluiting van stille vennoten.

Boekjaar - rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 15 mei om 20h00 uur op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is de voorziene dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke werkende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte met betrekking tot alle handelingen, zowel inzake het beheer als inzake het dagelijks bestuur, ongeacht het bedrag of het karakter van de voorgenomen rechtshandeling, met uitzondering van die handelingen die bij de wet op dwingende wijze aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen gesteld buiten de perken van het statutair doel ken de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden was.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Toepassing van het gemeenrecht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar analogie van de principes tot uitdrukking gebracht in de Belgische Vennootschappen wet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

l

Voorbehouden aan het .Relglsch Staatsblad

Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar zal aanvangen op 1 juli 2012 om te eindigen op 31 december 2013. Op het einde van

dit eerste boekjaar zal het bestuur voor de eerste maal een inventaris opmaken.

Gedaan te Temse, op 15/05/2012 in 4 exemplaren, waarvan 3 exemplaren bestemd zijn voor de respectieve ondergetekenden, en één voor registratie.

De oprichters

Beherend vennoot

sternon Jan

Samen hierbij neergelegd de geregistreerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JARMAS

Adresse
TRIPHON DE SMETSTRAAT 1B 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande