JAY CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAY CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.801.073

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304257*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600801073

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

JAY CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÊRS, te Aalst-Erembodegem, op zes maart tweeduizend vijftien, ter registratie op het Kantoor Dendermonde 1, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming JAY CONSTRUCT, en met vennootschapszetel te 9400 Ninove, Albertlaan, 30A, door :

1/ De Heer SALLET Jan Marcel Cesarine Maria, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd tweeënzestig, echtgescheiden, wonende te 9308 Aalst-Hofstade, Blektestraat, 93.

2/ Mevrouw PEYNSAERT Anne Guy Raymonde, geboren te Brussel op twaalf mei negentienhonderd vijfenzestig, echtgenote van de heer TONDELEIR Yves Adolf, wonende te 9450 Haaltert-Heldergem, Terlicht, 178.

3/ De Heer TONDELEIR Yves Adolf, geboren te Aalst op vijfentwintig januari negentienhonderd achtenvijftig, echtgenoot van mevrouw PEYNSAERT Anne Guy Raymonde, wonende te 9450 Haaltert-Heldergem, Terlicht, 178.

Het kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Gesplitst als volgt :

- Tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen klasse A, met stemrecht ;

- Tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen klasse B, met stemrecht.

En werd onderschreven als volgt :

1/ De heer SALLET Jan Marcel Cesarine Maria schrijft in op tweeduizend vijfhonderd aandelen klasse A, en heeft ter voldoening dezer een storting gedaan in geldspeciën, van vijfentwintig duizend euro ;

2/ Mevrouw PEYNSAERT Anne Guy Raymonde schrijft in op tweeduizend aandelen klasse B, en heeft ter voldoening dezer een storting gedaan in geldspeciën, van twintig duizend euro ;

3/ De heer TONDELEIR Yves Adolf schrijft in op vijfhonderd aandelen klasse B, en heeft ter voldoening dezer een storting gedaan in geldspeciën, van vijfduizend euro.

En dat de statuten voorts o.m. bevatten wat volgt :

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd, te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen, en onverminderd het bepaalde in artikel 9 van onderhavige statuten.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland;

I. - De handel onder al hun vormen van bouwmaterialen dienstig voor het oprichten en inrichten van gebouwen, de handel onder al zijn vormen van alle producten en materialen die er mede kunnen in verband gebracht worden;

- Het oprichten en uitbaten van hobby- en doe-het-zelf zaken, alsmede de handel onder al zijn vormen van producten en voorwerpen dienstig tot het inrichten, bemeubelen en versieren van gebouwen en van alle soorten apparaten, toestellen en gereedschappen dienstig tot gelijk welk

Onderwerp akte :

Albertlaan 30 Bus A 9400 Ninove

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

gebruik.

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. - het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, technische ontwikkeling, productie en algemeen bestuur en alle managementactiviteiten in de algemene zin;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe machines, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële,

onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend. zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig duizend euro (50.000,00 euro).

Het is verdeeld in vijfduizend (5.000) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/vijfduizendste (1/5.000e), waarvan tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen klasse A en tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen klasse B.

Elk van deze aandelen bezit stemrecht.

De aandelen zijn verdeeld in twee (2) verschillende klassen, te weten de Klasse A Aandelen en de Klasse B Aandelen.

Naargelang de klasse waartoe hun Aandelen behoren, worden de vennoten respectievelijk ook aangeduid als vennoten Klasse A of Vennoten Klasse B.

Aandelen van een bepaalde klasse die worden overgedragen aan een vennoot van een andere klasse of aan een met een Vennoot van de andere klasse verbonden persoon, zullen van rechtswege omgezet worden in Aandelen van dezelfde klasse als welke de overnemer of de met de overnemer Verbonden Persoon bezit.

Elke andere Overdracht van Aandelen veroorzaakt geen verandering van klasse. Behoudens andersluidende bepalingen in de Statuten zullen de Aandelen van de twee (2) klassen dezelfde rechten hebben.

Telkens alle aandelen in één hand verenigd zijn, zal de vennootschap de regels volgen dewelke in de wetgeving en in onderhavige statuten voorzien zijn voor de éénhoofdige vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng :

- in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin het kan uitgeoefend worden, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoren is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden kapitaal bezitten bij intekening door andere personen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, zijn met vruchtgebruik bezwaard. Op ieder aandeel dat overeenstemt met een inbreng in geld moet minstens één/vijfde worden gestort.

De gelden moeten voor de akte van kapitaalsverhoging bij storting of overschrijving worden gedeponeerd op een bijzondere, onbeschikbare rekening ten name van de vennootschap, bij een financiële instelling bedoeld in artikel één van het Koninklijk Besluit nummer zesenvijftig van tien november negentienhonderd zevenenzestig.

- Inbreng in natura : inbreng in natura komt voor vergoeding door aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen slechts in aanmerking, voor zover hij bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of van diensten.

Voor kapitaalsverhoging door inbreng in natura moet de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerder of zaakvoerdersraad, een verslag opmaken. De zaakvoerder of zaakvoerdersraad moet eveneens een bijzonder verslag opmaken, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en waarom hij, in voorkomend geval, afwijkt van de besluiten van het verslag van de commissaris-revisor of de bedrijfsrevisor.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder of zaakvoerdersraad worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De verslagen worden vermeld in de agenda op de algemene vergadering die over de kapitaalsverhoging moet beslissen. Een afschrift van deze verslagen wordt, samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten. Aandelen, die geheel of gedeeltelijk overeenstemmen met inbrengen in natura, moeten onmiddellijk worden volgestort.

Bij een kapitaalsverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden

opgesteld.

Onverminderd de toepassing van de tweede paragraaf van dit artikel, kan de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalsvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Bij iedere kapitaalsvermindering moeten de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

- Bijzondere regels :

1) Reële kapitaalsvermindering :

De reële kapitaalsvermindering is degene die geschiedt door terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng.

Ze kan niet gebeuren zolang de schuldeisers, die volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen het recht hebben een zekerheid te eisen voor hun nader omschreven schuldvordering op de vennootschap, binnen twee maanden na bekendmaking van het besluit geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun eis afgewezen werd door een rechterlijke beslissing.

2) Nominale kapitaalsvermindering :

De nominale kapitaalsvermindering is degene die geschiedt ter aanzuivering van geleden

verliezen of om een reserve te vormen tot dekking van voorzien verlies.

Deze kapitaalsvermindering mag tot gevolg hebben dat het kapitaal verminderd wordt tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

beneden het minimumkapitaal, mits dit gebeurt onder opschortende voorwaarde van een nieuwe kapitaalsverhoging tot een niveau minstens gelijk aan het minimumkapitaal.

De reserve die aangelegd wordt om een voorzien verlies te dekken, mag niet hoger zijn dan één/tiende van het geplaatste kapitaal, na de vermindering ervan.

Deze reserve mag slechts aangewend worden ter aanzuivering van een geleden verlies of tot kapitaalsverhoging door incorporatie van reserves. Ze mag niet aan de vennoten worden uitgekeerd, behoudens een latere kapitaalsvermindering.

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de bijzondere algemene vergadering bijeengekomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders of zaakvoerdersraad moeten hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag.

Onder "netto-actief" moet in dit artikel worden verstaan: het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN.

Goedkeuring

De aandelen van een bepaalde klasse mogen vrij en zonder enige toestemming en/of goedkeuring van de andere vennoten worden overgedragen aan een vennoot die reeds aandelen bezit van diezelfde klasse. In dit geval zijn de hierna volgende bepalingen inzake goedkeuring, voorkooprecht, volgrecht en volgplicht niet van toepassing.

De aandelen mogen eveneens vrij en zonder enige toestemming en/of goedkeuring van de andere vennoten worden overgedragen aan :

1e) de bloedverwanten in de rechte opgaande en nederdalende lijn ; en :

2e) aan mevrouw DELPECH Veronique, geboren te Aalst op vijfentwintig maart negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9308 Aalst-Hofstade, Blektestraat, 93.

Ook in deze gevallen zijn de hiernavolgende bepalingen inzake goedkeuring, voorkooprecht, volgrecht en volgplicht niet van toepassing.

Elke andere overdracht van aandelen dient, op straffe van nietigheid, te gebeuren met de goedkeuring van alle overige vennoten.

Als enige uitzondering op voormeld artikel 11.1.3. bevestigen de vennoten uitdrukkelijk dat de ondertekening van de optieovereenkomst, die zal afgesloten worden met de naamloze vennootschap  Hubo België , plaatsvindt met goedkeuring van alle vennoten. Bovendien verzaakt elke vennoot ten opzichte van de andere aan de hierna opgenomen termijnen én aan de uitoefening van de hierna volgende rechten en plichten op het ogenblik dat één der vennoten zou overgaan tot het lichten van de optie.

Voorkooprecht

(a) Indien een vennoot (de  Overdrager ) het geheel of een deel van zijn aandelen (de  Aangeboden Aandelen ) wenst over te dragen aan een persoon (met in begrip van een vennoot die reeds aandelen bezit van een andere klasse) (de  Kandidaat-Overnemer ), dan brengt zulke Overdrager alle overige vennoten (de  Overige Vennoten ) op de hoogte van zijn intentie door middel van een voorafgaande schriftelijke aangetekende kennisgeving (de  Overdracht Kennisgeving ) aan de Overige Vennoten en de vennootschap. De postdatum van dit aangetekend schrijven geldt als startdatum voor de hierna omschreven voorkooprechtprocedure. Elk van die overige vennoten zal een voorkooprecht kunnen uitoefenen op de Aangeboden Aandelen overeenkomstig de bepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van artikel 11.2.

(b) De Overdracht Kennisgeving moet de volgende elementen bevatten:

(i) het aantal Aangeboden Aandelen;

(ii) de Geboden Prijs;

(iii) de volledige naam en het adres (of de maatschappelijke zetel) van de Kandidaat-

Overnemer; en

(iv) een bindend en onherroepelijk bona fide aanbod van de Kandidaat-Overnemer aan de Overdrager, desgevallend onderworpen aan het niet-uitoefenen van het voorkooprecht overeenkomstig dit artikel 11.2. dat de bona fide prijs per Aangeboden Aandeel (de  Gevraagde Prijs ) uiteenzet die de Kandidaat-Overnemer aanbiedt te betalen, en de andere bepalingen en voorwaarden van de voorgenomen Overdracht (de  Gevraagde Voorwaarden ).

(c) Elke Overdracht Kennisgeving zal een onherroepelijk aanbod van de Overdrager uitmaken om alle Aangeboden Aandelen te verkopen aan elk van de Overige Vennoten, aan een prijs per aandeel gelijk aan de Geboden Prijs en overeenkomstig dezelfde voorwaarden en bepalingen als de gevraagde Voorwaarden.

(d) Elke Overige vennoot zal de Overdrager en de vennootschap door middel van een schriftelijke aangetekende kennisgeving (de  Kennisgeving van Voorkooprecht-Aanvaarding ) binnen de dertig dagen volgend op de datum van Overdracht Kennisgeving (de Aanvaardingsperiode ) op de hoogte brengen van zijn intentie om zijn voorkooprecht met betrekking tot de Aangeboden Aandelen al dan niet uit te oefenen. Elke Overige Vennoot zal dit voorkooprecht slechts, doch steeds tot beloop van zijn huidig aandelenbezit kunnen uitoefenen, onverminderd het recht van de Overige vennoten om in onderling akkoord een andere verhouding tot uitoefening van het voorkooprecht overeen te komen.

Indien geen kennisgeving van Voorkooprecht-Aanvaarding werd gegeven voor het verstrijken van de Aanvaardingsperiode, wordt de Overige Vennoot geacht zijn voorkooprecht niet uit te oefenen en wordt hij eveneens geacht zijn goedkeuring met al zijn aandelen met de overdracht te geven overeenkomstig artikel 11.1.3.

(e)Indien het voorkooprecht wordt uitgeoefend door één der Overige vennoten terwijl de andere Overige Vennoot niet heeft gereageerd of heeft gemeld zijn voorkooprecht niet uit te oefenen, dan verbindt de Overdrager zich ertoe om de Overige vennoot en de Vennootschap hiervan schriftelijk en aangetekend in kennis stellen met de mededeling dat hij zijn voorkooprecht ook op de  Aangeboden Aandelen van de andere Overige Vennoot kan uitoefenen binnen de dertig dagen volgend op de datum van voormelde schriftelijke aangetekende kennisgeving.

(f) Indien, volgende op de procedure hierboven uiteengezet, het aantal Aangeboden Aandelen waarvoor het voorkooprecht werd uitgeoefend lager is dan het aantal Aangeboden Aandelen, dan zal de Vennootschap de Overdrager en alle Overige Vennoten daarvan schriftelijk in kennis stellen (de  Free Up Kennisgeving ). In zulk geval heeft de Overdrager een termijn van negentig (90) dagen na de datum van de Free Up Kennisgeving om de Aangeboden Aandelen over te dragen aan de Geboden Prijs en overeenkomstig de gevraagde Voorwaarden zoals uiteengezet in de Overdracht Kennisgeving, mits naleving evenwel van de bepalingen artikel 11.3. hieronder. Indien dergelijke Overdracht van de Aangeboden Aandelen niet heeft plaatsgevonden binnen de voormelde termijn van negentig dagen, zal de voorkooprechtprocedure zoals uiteengezet in artikel 11.2. opnieuw moeten worden toegepast.

Volgrecht

(a) Onverminderd de bepalingen van artikel 11.2. hierboven en een Free Up Kennisgeving werd gegeven door de Vennootschap, is elke Overige Vennoot gerechtigd om, gedurende een periode van dertig dagen na de datum van de Free Up Kennisgeving, de Overdrager in kennis te stellen van het feit dat hij zijn volgrecht wenst uit te oefenen overeenkomstig dit artikel 11.3. en dat het de Kandidaat-Overnemer behoeft om van die Overige Venno(o)t(en) voor dezelfde prijs per aandeel als de Gevraagde Prijs en overeenkomstig dezelfde bepalingen en voorwaarden als de Gevraagde Voorwaarden alle aandelen van die Overige Venno(o)t(en) te verwerven.

(b) Indien alle Overige Vennoten hun volgrecht overeenkomstig artikel 11.3. hierboven hebben uitgeoefend, zal de Kandidaat-Overnemer verplicht zijn om alle Aandelen van de Overige Vennoten te verwerven voor dezelfde prijs per aandeel als de Gevraagde Prijs en overeenkomstig dezelfde bepalingen en voorwaarden als de Gevraagde Voorwaarden. Voltrekking van zulke verwerving zal plaatsvinden op dezelfde dag, doch evenwel onmiddellijk, voorafgaand aan, de voltrekking van de Overdracht van de Aangeboden Aandelen door de Overdrager aan de Kandidaat-Overnemer.

(c) De Overdrager zal de Aangeboden Aandelen niet overdragen aan de Kandidaat-Overnemer, zonder eerst te vereisen dat zulke Kandidaat-Overnemer alle Aandelen van de Overige Vennoten, die hun volgrecht hebben uitgeoefend, verwerft voor dezelfde prijs per aandeel als de Geboden Prijs en overeenkomstig dezelfde bepalingen en voorwaarden als de Gevraagde voorwaarden. Indien, omwille van enige reden, de Overdrager niet heeft verkregen dat alle Aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de Overige vennoten, die hun volgrecht hebben uitgeoefend, verworven worden voor dezelfde prijs per Aandeel als de Geboden Prijs en overeenkomstig dezelfde bepalingen en voorwaarden als de Gevraagde Voorwaarden, zal de Overdrager zich er onherroepelijk toe verbinden om alle Aandelen van die Overige Vennoten te verwerven aan zulke prijs en overeenkomstig zulke bepalingen en voorwaarden, op eerste verzoek van dergelijke Overige Vennoot.

Volgplicht

(a) Indien enig Persoon, met inbegrip van een Vennoot, (de  Volgplicht Verkrijger ) op enig moment een bona fide aanbod (het  Overname Aanbod ) doet om alle Aandelen te verwerven, hebben de Vennoten ( de  Volgplicht Meerderheidsaandeelhouders ) die vijftig procent (50%) van de op dat moment uitstaande Aandelen van de Vennootschap bezitten, het recht (de  Volgplicht ) om te vereisen dat alle andere Vennoten, die daartoe verplicht zullen zijn, al hun Aandelen Overdragen aan de Volgplicht Verkrijger aan de prijs en overeenkomstig de andere voorwaarden van het Overname Aanbod.

(b) Indien de Volgplicht Meerderheidsaandeelhouders hun volgplicht wensen uit te oefenen, zullen zij de Andere Vennoten daarvan schriftelijk op de hoogte brengen, in welk geval de Overige Vennoten al hun aandelen zullen verkopen aan de Volgplicht Verkrijger aan de prijs en overeenkomstig de andere voorwaarden van het Overname Aanbod op de datum van de voltrekking van de Overdracht overeenkomstig het Overname Aanbod.

(c) Indien de volgplicht wordt uitgeoefend, is het voorkooprecht en de voorkooprechtprocedure zoals omschreven in artikel 11.2. alsook het volgrecht overeenkomstig artikel 11.3. niet toepasselijk op de relevante Overdracht(en) in het kader van het Overname Aanbod.

(d) Alle stemrechten verbonden aan de Aandelen gehouden door enige Vennoot die zou weigeren om al zijn Aandelen van de Vennootschap, Over te Dragen aan de Volgplicht Verkrijger, volgend op de uitoefening van de Volgplicht, zullen geschorst blijven totdat de betrokken Vennoot zich geschikt heeft naar zijn verplichtingen overeenkomstig dit artikel 11.4., of totdat al zijn Aandelen zijn Overgedragen aan de Volgplicht Verkrijger.

Sancties in geval van overtreding

(a) elke overdracht van Aandelen in overtreding met de bepalingen van dit artikel 11, kan niet worden ingeroepen tegen de Vennootschap;

(b) Indien een Vennoot (de  overtredende vennoot ) aandelen overdraagt met miskenning van onderhavig artikel 11, zal zulke Overtredende Vennoot gehouden zijn een forfaitaire schadevergoeding te betalen aan de andere Vennoten (de  niet-overtredende Vennoot ) van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel dat overgedragen werd in overtreding met dit artikel 11.

Dergelijke vergoeding zal dienen te worden betaald door de Overtredende Vennoot op eerste verzoek van enige Niet-Overtredende Vennoot of de Vennootschap. Elke niet-overtredende Vennoot zal gerechtigd zijn een deel van het voormelde bedrag te ontvangen dat gelijk is aan het volledige door de Overtredende Vennoot betaalde bedrag vermenigvuldigd met een breuk waarvan de teller gelijk is aan het aantal Aandelen gehouden door de betrokken Niet-Overtredende Vennoot en waarvan de noemer gelijk is aan het totaal aantal aandelen gehouden door alle Niet-Overtredende Aandeelhouders samen.

(c)De sanctie uiteengezet in dit artikel 11.5. (a) en (b) doet geen afbreuk aan de andere rechtsmiddelen krachtens de terzake toepasselijke wetgeving (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, het recht om uitvoering in natura van de relevante verbintenissen of bijkomende schadevergoeding te eisen.

OVERDRACHT VAN AANDELEN INGEVOLGE OVERLIJDEN

Goedkeuring

vrije overdracht van aandelen tussen vennoten van dezelfde klasse

De aandelen van een bepaalde klasse mogen vrij en zonder enige toestemming en/of

goedkeuring van de andere vennoten worden overgedragen ingevolge overlijden aan een vennoot die reeds aandelen bezit van diezelfde klasse. In dit geval zijn de hierna volgende bepalingen inzake goedkeuring niet van toepassing.

vrije overdracht van aandelen

De aandelen mogen eveneens vrij en zonder enige toestemming en/of goedkeuring van de andere vennoten worden overgedragen aan :

1e) de bloedverwanten in de rechte opgaande en nederdalende lijn ; en :

2e) aan mevrouw DELPECH Veronique, (NN : 710325 020-63) geboren te Aalst op

vijfentwintig maart negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9308 Aalst-Hofstade, Blektestraat, 93.

Ook in deze gevallen zijn de hiernavolgende bepalingen inzake goedkeuring niet van

toepassing.

goedkeuring voor elke andere overdracht ingevolge overlijden

Elke andere overdracht van aandelen ingevolge overlijden dient, op straffe van nietigheid, te

gebeuren met goedkeuring van alle overige vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Goedkeuringsprocedure

Indien de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig artikel 12.1.3, dan zal één der zaakvoerders op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de overige vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen erfopvolging te beraden.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de twee (2) maanden de aandelen waarvan de overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. In dit geval wordt de prijs vastgelegd op basis van de prijs zoals voorzien in de optieovereenkomst met de NV Hubo België, weliswaar met een korting van twintig procent (20%). Alle aandeelhouders verklaren de inhoud van die optieovereenkomst voldoende te kennen en er hier geen verdere beschrijving en/of duiding van te verlangen. De betaling van de prijs voor die aandelen wordt gespreid volgens volgend schema:

- Vijf en twintig procent (25%) van die prijs dient betaald te worden binnen twee maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van voormelde algemene vergadering;

- De overige vijf en zeventig procent (75%) van die prijs dient betaald te worden binnen één jaar, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van voormelde algemene vergadering;

De aandelen die binnen de twee (2) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden, gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, bestaande uit al dan niet vennoten en/of al dan niet rechtspersonen.

Dit college van zaakvoerders is samengesteld uit 3 zaakvoerders, die worden verkozen als volgt : - Één A-zaakvoerder, die de algemene vergadering verplicht dient te kiezen uit de kandidaten voorgedragen door de Vennoten klasse A voor zover zij van hun voordrachtrecht effectief gebruik hebben gemaakt;

- Twee B-zaakvoerders, die de algemene vergadering verplicht dient te kiezen uit de kandidaten voorgedragen door de Vennoten klasse B voor zover zij van hun voordrachtrecht effectief gebruik hebben gemaakt;

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag het college van zaakvoerders uit slechts twee leden bestaan, één A-zaakvoerder en één B-zaakvoerder, tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Uit de kandidaten voorgedragen door de Vennoten klasse A wordt de heer SALLET Jan Marcel Cesarine Maria, wonende te 9308 Aalst-Hofstade, Blektestraat, 93, benoemd tot statutair zaakvoerder A van de vennootschap.

Uit de kandidaten voorgedragen door de Vennoten klasse B wordt mevrouw PEYNSAERT Anne Guy Raymonde, wonende te 9450 Haaltert-Heldergem, Terlicht, 178, benoemd tot statutair zaakvoerder B van de vennootschap.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerders is onbeperkt en hun respectievelijke afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met éénparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht van elke statutaire zaakvoerder om zijn/haar ontslag vrijwillig doch schriftelijk in te dienen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

I. Het college van zaakvoerders zal bijeenkomen, beraadslagen en besluiten volgens onderstaande bepalingen:

a) bijeenroeping

Het college wordt bijeengeroepen door de voorzitter of een zaakvoerder, tenminste vijf dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. De zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is. De vergaderingen van het college worden gehouden in België, op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322, al. 2 B.W.), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega s vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Het college kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige zaakvoerders.

b) beraadslaging en besluitvorming

Behalve in geval van overmacht, kan het college slechts geldig beraadslagen en beslissen indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien  wanneer er minimum drie zaakvoerders zijn - meer dan de helft van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is of indien  wanneer er slechts twee zaakvoerder zijn  er één zaakvoerder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders waarbij deze meerderheid bij elke klasse zaakvoerder dient bereikt te worden.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van het college worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van alle zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door een zaakvoerder.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden in rechte als eiser of als verweerder door de gezamenlijke handtekening van de twee zaakvoerders, de zaakvoerder A en de zaakvoerder B.

Iedere zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van juni, om negen uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s), de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om de verkrijging goed te keuren binnen de twee jaar van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot ("quasi-inbreng" genaamd).

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

statuten, en met name te besluiten tot : ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één­/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en elke commissaris tenminste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht mogen niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de wettelijke regeling inzake de uitgifte van aandelen zonder stemrecht wordt verwezen naar de geldende bepalingen uit het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel met stemrecht geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen. Dergelijke overeenkomsten moeten in de tijd beperkt worden en steeds verantwoord zijn op grond van het belang van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer effecten (aandelen en andere effecten) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan deze effecten verbonden rechten geschorst.

Is een effect met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van alle aan dit effect verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/­vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voor­afgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun toezicht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op de datum waarop de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van juni twee duizend zestien om negen uur.

2. Overneming verbintenissen

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één januari tweeduizend vijftien door de comparanten, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

3. Volmacht

Er wordt, voor onbepaalde duur, een bijzondere volmacht gegeven aan de Burgerlijke BVBA JAREFIN, met zetel te 9051Sint-Denijs-Westrem, Poolse-Winglaan, 90, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder(s) en of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke Administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningnummers ook.

4. Commissaris

Volgens ter goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in de wet op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt met eenparigheid besloten bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen voorlopig geen commissaris te benoemen.

5. Buitengewone algemene vergadering

En onmiddellijk na de oprichting, en zonder enige uitnodiging, zijn al de oprichters bijeen

gekomen in buitengewone algemene vergadering.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij hebben met eenparigheid van stemmen beslist om aan te stellen tot niet-statutair zaakvoerder Klasse B, voor onbepaalde duur : de heer TONDELEIR Yves Adolf, wonende te 9450 Haaltert-Heldergem, Terlicht, 178, die verklaart te aanvaarden.

Er is daarenboven bepaald dat dit mandaat onbezoldigd zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden in het bijzonder gemachtigd om als volgt te handelen en de vennootschap rechtsgeldig te verbinden als volgt :

- voor alle daden en handelingen met een waarde van maximum vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR), taksen en belastingen exclusief, behoudens daden en handelingen die betrekking hebben op de aankoop en/of vervreemding van vermogensgoederen, onroerende goederen, en investeringsgoederen : zijn de zaakvoeders gemachtigd om elk afzonderlijk te handelen ;

- voor alle daden en handelingen met een waarde van meer dan vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR), alsook voor alle daden en handelingen die betrekking hebben op de aankoop en/of vervreemding van vermogensgoederen, onroerende goederen, en investeringsgoederen : moeten er twee zaakvoeders verplichtend samen handelen, waaronder één zaakvoerder van de Klasse A samen met één zaakvoerder van de Klasse B.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Alexandre PEÊRS

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Coordonnées
JAY CONSTRUCT

Adresse
ALBERTLAAN 30, BUS A 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande