JCP BOEKHOUDING & ADVIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JCP BOEKHOUDING & ADVIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.770.518

Publication

25/03/2014
ÿþ Mal Ward 11.1

In de.bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 2 MRT 2014

DENDERMONDE

" 19066535*

be

B St

II

Ondernemingsnr : 0446770518

Benaming

(voluit) : JASMIJN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 5 te 9120 Kallo, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen - zetelverplaatsing

De voorzitter deelt de vergadering mede dat de mevrouw De Schepper Nicole met ingang van 31 december 2013 haar mandaat als bestuurder en tevens als gedelegeerd bestuurder, dat sedert 01 augustus 2013 onbezoldigd was, zal stopzetten. Haar wordt kwijting verleend voor de wijze waarop ze haar mandaat heeft uitgeoefend.

Verder wordt besloten om mevrouw Pieters Joséphine-Charlotte met ingang van 01 januari 2014 te benoemen als bestuurder en tevens gedelegeerd bestuurder. Haar mandaat loopt voor zes jaar.

Tenslotte wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van Gasthuisstraat 5 te 9120 Kallo naar Heirbaan 41 te 9120 Haasdonk.

Voor Jasmijn nv,

Haar bestuurder,

Pieters Joséphine-Charlotte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2013
ÿþMod Ward 75.7

111

III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

DENDERMONDE

Griffie

All

IFFIE RECHTBANK

1111111,11.131M1,1111.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0446770518

Benaming

(voluit) : JASMIJN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gasthuisstraat 5 te 9120 Kallo, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

De voorzitter deelt de vergadering mede dat de heer Heye Kenny met ingang van 05 augustus 2013 zijn mandaat zal stopzetten. Verder wordt besloten om mevrouw De Cauwer Carine met ingang van 05 augustus 2013 wordt benoemd als bestuurder. Haar mandaat loopt voor zes jaar.

Voor Jasmijn nv,

Haar bestuurder,

De Cauwer Carine.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEERGEiEen TFRmRIFFE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT, AFDEL1NG DENDERMONDE OP

~~ DEC.~Ó1ù

~° ~~~ ~~..

DE Griffie GRIFFIER

Ondornem|ngonr~ Benaming 0446.770.618

(voluit) : (verkort)~ JASM1JN

Rechtsvorm~ Naamloze Venn

Zetel : 9120 Haasdonk, gemeente Beveren, Heirbaan 41

(volledig adres)

UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: WIJZIGING NAAM  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL  WIJZIGING DOEL  AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Cédric Roegiers, geassoCieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren op twaalf december tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Wijziging van de naam van de vennootschap van de huidige naar "JCP Boekhouding & Advies" en dit vanaf heden.

2) Bevestiging dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar de huidige bij beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart tweeduizend veertien, onder nummer 14066535.

3) Goedkeuring van het verslag het verslag van de raad van bestuur opgemaak op 10 november 2014, met betrekking tot de Voorgenomen wijziging van het maabschappelijk doel, met aangehecht de staatvan actief en passief, opgemaakt per 30 september 2014 ovonaen`komedg artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

4) Schrappen van het huidige doel van de vennootschap en vervangen door volgende tekst

"Hoofdactiviteit:

-DeorgpniooUevonboekhoudingd[enutenonnoadgevinddaommtrnnt;

- Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van bnekingen, geschikt voor het opmaken van

de rekeningen;

Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- Het ba1ooUnQoodvien, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

- Studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. - Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- Sbud|e, organisatie en raadgevend kantoor inzake financiële-, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag alleen en/of samen met derden, alle kredieten aangaan en zij mag hinmoocoUe waarborgen, zowel roerend als onroerend, verstrekkend. Zij mag zich tevens borg stellen en waarborgen verstrekken voor derden.

- De toepassing en de uitoefening van de kinesitherapie, manuele therapie, medische trainingsthera pie, kinesitherapie, relaxatietherapie, prenatale-kinesitherapie, respiratoire-kinesitherapie, cardiovasculaire-kinesitherapie, personal coaching en medische sportbegeleiding, ATPS, myofasciale-therapie, orthopedische geneeskunde-cyriex, alsook alle commerciële verrichtingen en verhuring van kinesitherapeutische apparatuur, alsook aile mogelijke consultancy en onderwijsactiviteiten, dit alles in de meest ruime zin.

- Het uitoefenen van verpleegkundige in ziekenhuizen, rusthuizen en thuisverpleging en dit voor. zieken op mentaal en fysiek vlak.

- Hetu|bmmnnvonverpleegkunde het plannen en organiseren ervan in groepen of voor groepen.

- Consultant voor bedrijven op het vlak van ver |eegkunde.

- Het ter beschikking stellen van aile nodigomkJdo|on.mimhyn.|oa~||nUomvoor Nnoo|Uherap\o'

Op de laatste blz van Luik l vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

w - Het verlenen van diensten in verband met fitness training, power training, conditie training, body building, aerobics, stepaerobics, power plate, dans- en andere ontspanningsmogelijkheden.

r..--, - Mn- en verkoop van producten nodig met het oog op voorgaande.

9n - Het kopen, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van de infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen. Meer specifiek de aankoop, verkoop, import, export, kleinhandel en groothandel van computer hardware, software, internet en websitetoepassingen, alsook computerontwikkeling en assistentie.

- Dit alles in de meeste ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Nevenactiviteit:

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij aile onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verlopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen,

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het bovenvermelde en dewelke nodig zijn bovenstaande activiteiten te realiseren."

5) Vaststelling van het feit dat de aandelen, destijds aan toonder, werden omgezet in aandelen op naam, door een beslissing van de raad van bestuur genomen op 27 december 2011, en de inschrijving in het register van aandelen op naam op zelfde datum.

6) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, als volgt:

Artikel 1: de tekst wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht als een naamloze vennootschap onder de benaming "JASMIJN".

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Cédric Roegiers,

geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op twaalf december tweeduizend veertien, werd de naam

van de vennootschap gewijzigd naar "JCP Boekhouding & Advies".

Artikel 2 : de eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Haasdonk, gemeente Beveren, Heirbaan 41."

Artikel 3: de tekst wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

"Hoofdactiviteit:

- De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

de rekeningen;

- Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

- Studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van

vennootschappen.

- Studie, organisatie en raadgevend kantoor inzake financiële-, handels-, fiscale en sociale

aangelegenheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alleen en/of samen met derden, alle kredieten aangaan en zij mag hiervoor aile waarborgen, zowel roerend als onroerend, verstrekkend. Zij mag zich tevens borg stellen en waarborgen verstrekken voor derden.

- De toepassing en de uitoefening van de kinesitherapie, manuele therapie, medische trainingstherapie, sportkinesitherapie en taping, pelvische-reëducatie, (electro-) acupunctuur, lymfedrainage, postoperatieve-kinesitherapie, relaxatietherapie, prenatale-kinesitherapie, respiratoire-kinesitherapie, cardiovasculaire-kinesitherapie, persona! coaching en medische sportbegeleiding, ATPS, myofasciale-therapie, orthopedische geneeskunde-cyriax, alsook alle commerciële verrichtingen en verhuring van kinesitherapeutische apparatuur, alsook alle mogelijke consultancy en onderwijsactiviteiten, dit alles in de meest ruime zin.

- Het uitoefenen van verpleegkundige in ziekenhuizen, rusthuizen en thuisverpleging en dit voor zieken op mentaal en fysiek vlak.

- Het coachen van mensen op vlak van verpleegkunde en organisatie van verpleegkunde.

- Het uitvoeren van verpleegkunde, het plannen en organiseren ervan in groepen of voor groepen.

- Consultant voor bedrijven op het vlak van verpleegkunde.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties voor kinesitherapie.

- Het verlenen van diensten in verband met fitness training, power training, conditie training, body building, aerobics, stepaerobics, power plate, dans- en andere ontspanningsmogelijkheden.

- Aan- en verkoop van producten nodig met het oog op voorgaande.

- Het kopen, huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van de infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen. Meer specifiek de aankoop, verkoop, import, export, kleinhandel en groothandel van computer hardware, Software, internet en websitetoepassingen, alsook computerontwikkeling en assistentie.

Dit alles in de meeste ruime zin.

Nevenactiviteit

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma's en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen.

Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen enlof bedrijven, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Aile industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het bovenvermelde en dewelke nodig zijn bovenstaande activiteiten te realiseren."

Artikel 8: wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

7) Bevestiging van het ontslag als bestuurder van Mevrouw De Cauwer Carine, wonende te 9100 Nieuwkerken-Waas, stad Sint-Niklaas, Kolkstraat 37, en dit per 1 september 2014.

Voor zoveel als nodig zal deze kwijting worden bevestigd door de eerst volgende jaarvergadering, na de goedkeuring van de jaarrekening.

8) Benoeming als bestuurder van Mevrouw Pieters Marie-Hélène, wonende te 9100 Nieuwkerken-Waas, stad Sint-Niklaas, Kolkstraat 37 en dit met ingang van 1 september 2014.

..~

p

Voor-

behouden Belech Staatsblad aan bet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van j,ijFjB vermelden: Recto : Naam en hoeda notaris, perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening

met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hernummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd: \ierst[ôeLeD Roegiers

- afschrift van de akte Geassocieerde notarissen

- uittreksel; Burg. venn. O.V.V. BVBA

- coördinatie der statuten Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel O3'75UU75U- Fax U3-755i553

inhn@no`xdsxonvmsene.bo

28/08/2012 : DE050751
30/08/2011 : DE050751
25/07/2011 : DE050751
02/08/2010 : DE050751
03/07/2009 : DE050751
16/07/2008 : DE050751
27/08/2007 : DE050751
05/07/2006 : DE050751
28/06/2005 : SN050751
23/07/2004 : SN050751
16/07/2003 : SN050751
26/07/2002 : SN050751
08/08/2000 : SN050751
29/07/2000 : SN050751
07/08/1997 : SN50751
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16491-0355-012

Coordonnées
JCP BOEKHOUDING & ADVIES

Adresse
HEIRBAAN 41 9120 HAASDONK

Code postal : 9120
Localité : Haasdonk
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande