JDM-CONSULTANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JDM-CONSULTANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.214.381

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 10.06.2013 13167-0200-009
11/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo 1

behou

aan t

Beigir

Staats

11Nil~lllll~~flllll

" 13056 9*







Ondernemingsnr : 0475.214.381

Benaming

(voluit) : MM-CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 8 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VEREFFENAAR- DECHARGE VEREFFENAAR -SLUITING VEREFFENING

Het jaar tweeduizend dertien op 27 maart 2013 is de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JDM-CONULTANTS in vereffening, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Koningin Astridlaan 8,-ingeschreven in het register der rechtspersonen onder nummer 0475.214.381.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan Van den Eynde te Meise op twaalf juli tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig juli daarna,. onder nummer 20010731-452.

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij proces-verbaal opgesteld door notaris Toon Bieseman op tweeëntwintig juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1/8/2012 onder nummer 12135708.

Aanwezigheidslijst

Is aanwezig : Mevrouw Marianne Macharis ais voorlopig bewindvoerder wettelijk vertegenwoordiger van de heer Jan De Maeyer, Overwinningsstraat 133-135 te 2830 Willebroek , houder van alle aandelen,

Voorafgaandelijk aan de beraadslagingen zet zij uiteen dat ingevolge het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten opgesteld voor notaris Toon Bieseman op 22 juni 2012, ter publicatie in het Belgisch Staasblad bekendgemaakt in de bijlage van 1/8/2012 onder nummer 12135709 de gezegde vergadering tot de ontbinding en in vereffeningstelling van onderhavige vennootschap besloten heeft

en naar aanleiding hiervan Mevrouw Marianne Macharis wonende te 9200 Dendermonde, Koningin Astridlaan 8 heeft aangesteld tot vereffenaar met de machten bepaald bij artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen_

Ingevolge vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde van 18 maart 2013 werd conform artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen het akkoord verleend met het plan van verdeling van de activa.

Beraadslagingen:

De vereffenaar geeft vervolgens kennis van zijn verslag van de vereffening.

. Zij verklaart en de leden van de vergadering bevestigen gezegd verslag, evenals de rekeningen,' bescheiden en bewijsstukken reeds meer dan een maand voorafgaand aan heden zijn neergelegd op de zetel: van de vennootschap overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft benoemd, beschikt elke vennoot over een individueel onderzoeksrecht, waarbij hij zich kan laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of externe accountant,

De algemene vergadering keurt het verslag van de vereffenaar goed , keurt de rekeningen goed, verleent aan de vereffenaar volledige en onvoorwaardelijke décharge voor haar beheer en stelt de definitieve sluiting` van de vereffening vast.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen ten minste gedurende vijf jaar bewaard worden op-

het adres van de vereffenaar: Marianne Macharis, Koningin Astridlaan 8 te 9200 Dendermonde.

Al deze beslissingen worden genomen met éénparigheid van stemmen.

Niets meeer op de agenda wordt de vergadering geheven.

De vereffenaar

Marianne Macharis

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

VAN KOCHT

OPHANDELBAN

DEN~eRMONDE

01/08/2012
ÿþPqm Mod Word 11.1

(..dr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr: 0475.214.381

Benaming

(voluit) : JDM-CONSULTANTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Koningin Astridlaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR VASTSTELLING MACHTEN EN VERGOEDING

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 22 juni 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de voorlopig bewindvoerder met betrekking tot het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 31 maart 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden.

2) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de heer Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor te 1851 Humbeek, Kerkstraat 152, aangewezen door de voorlopig bewindvoerder, van welk verslag, gedateerd op 25 mei laatstleden, de besluiten luiden als volgt.

VIII. Conclusies

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de voorlopig bewindvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid JDM CONSULTANTS een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 31/03/2012, rekening houdend met de vooruitzichten van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van E 102.220,81 E en een netto actief van 80.468,72 E.

Rekening houdende met de provisie voor de te betalen liquidatiebonus zal het netto-actief 80.468,72 E bedragen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor de preciese afwikkeling van deze vereffening, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet-geprovisioneerde latende schulden opduiken.

Grimbergen, 25/05/2012. Geert Van Gooien, bedrijfsrevisor (getekend)

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JDM-CONSULTANTS" wordt met ingang op 22 juni 2012 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld. Zij bestaat vanaf die datum nog enkel om redenen van haar vereffening.

4) De vereffening van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één (1) vereffenaar.

Worden als vereffenaar aangesteld : mevrouw Marianne MACHARIS, wonende te 9200 Dendermonde, Koning Astridlaan 8, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, en die verklaart alle waarborgen van rechtschapenheid te bieden.

Deze aanstelling gebeurt onder opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel.

5) De algemene vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Marianne Macharis, voornoemde vereffenaar, om het verzoekschrift tot homologatie bij de Rechtbank van Koophandel in te dienen.

6) De vereffenaar za! de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

in het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, voor of na betaling, van alle inschrijvingen, voorrechten, hypotheken, overschrijvingen, bevel of beslag, verzet of beletsel en de hypotheekbewaarders te ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrfv_ing te nemen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

In lU Illltllllll IYIIIII

*12135708*

GRIFFIE FF_.CHTE.ANK

VAN t OOPHAWDEL

2 3 lULI 2012

FG ifiiéONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder zijn verantwoordelijkheid zal hij, voor bepaalde verrichtingen, lasthebbers mogen aanstellen en hen daartoe alle bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Behoudens bijzondere delegatie, waarvan sprake hierboven, zullen aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtsgeldig ondertekend zijn door de vereffenaar, zelfs ten aanzien van openbare of

ministeriële ambtenaren en hypotheekbewaarders. , t

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en geschriften

van de vennootschap houden.

Het mandaat van vereffenaar is bezoldigd.

7) Aan de thans in functie zijnde zaakvoerder

- de heer Jan DE MAEYER, wonende te wonende te 2830 Willebroek, Overwinningsstraat 133-135

En aan de thans in functie zijnde voorlopig bewindvoeder

- mevrouw Marianne MACHARIS, wanende te 9200 Dendermonde, Koningin Astridlaan 8

worden eervol ontslag verleend met décharge omtrent hun mandaat.

8) Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TAOFISC, met kantoren te 1860 Meise, Mechelbaan 33 met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd < uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor, vonnis homologatie vereffenaar

Voor-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 03.07.2012 12257-0519-010
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 06.09.2011 11539-0284-009
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 10.08.2010 10400-0159-010
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 13.10.2009 09811-0198-012
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.05.2008, NGL 29.07.2008 08512-0168-013
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 23.07.2007 07502-0147-012
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.05.2006, NGL 31.07.2006 06561-4519-013
28/02/2006 : BL651424
23/06/2005 : BL651424
07/06/2004 : BL651424
10/07/2003 : BL651424

Coordonnées
JDM-CONSULTANS

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 8 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande