JDW CONSULTING

Divers


Dénomination : JDW CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 567.581.543

Publication

14/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

*iazo1 ez*

NEERGELEGD

0 4 NOV, 2014

RECHTIl ANK VAN

KOOPHAWEIMETE GENT

Ondernemingsnr : O G 5 . 51I 3

Benaming

(voluit) : JDW CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KERSELAARSTRAAT 26, 9820 MERELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Artikel 1. Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Comm. V.

Omzetting van de vennootschap naar een andere rechtsvorm is slechts mogelijk door een besluit van een buitengewone algemene vergadering. Daarenboven is het unaniem akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel 2. Naam - Identificatie - oprichters

De naam van de vennootschap luidt "JDW Consulting " .

De naam van de stille vennoten mag nimmer voorkomen in de firma van de vennootschap tenzij de stille en de werkende vennoot dezelfde naam hebben.

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm ofwel voluit geschreven als "Gewone Commanditaire Vennootschap", afgekort als " Comm.V.".

Daarnaast is het toegestaan een andere commerciële naam te gebruiken. De vermelding " JDW Consulting Comm.V," dient echter steeds vermeld te worden op alle officiële stukken van de vennootschap.

Oprichters* -de heer De Wilde Jan, woonachtig in de Kerselaarstraat 26, te 9820 Merelbeke, gehuwd volgens het wettelijke stelsel met scheiding van goederen en gemeenschap van aanwinsten. Nationaal Nummer 52.06.14-279.47

- door mevrouw De Maertelaere Betty, woonachtig ln de Kerselaarstraat 26, te 9820 Merelbeke, gehuwd volgens het wettelijke stelsel met scheiding van goederen en gemeenschap van aanwinsten. Nationaal Nummer 60.03.04-500.79.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Kerselaarstraat 26, te 9820 Merelbeke. De zetel kan ten allen tijde verplaatst worden bij unanieme beslissing van de zaakvoerders.

Artikel 4. Duur

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar en loopt steeds van 1 januari tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar start evenwel op 01/09/2014, ogenblik van oprichting en duurt tot 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Aan de duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen eenparig akkoord van de vennoten.

Het overlijden, het ontslag, de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde vennoten of van één van hen stelt geen einde aan de vennootschap die voortgezet wordt onder het bestuur van de overblijvende gecommanditeerde vennoot die van rechtswege zaakvoerder wordt indien hij dit nog niet is.

De vennootschap kan niet blijven bestaan als Gewone Commanditaire Vennootschap met enkel stille vennoten behoudens voor een korte overgangsperiode. In dat geval moeten de stille vennoten de voorzitter van de rechtbank van koophandel waaronder de vennootschap ressorteert, verzoeken om tijdelijk, in afwachting van toetreding van een beherend vennoten bewindvoerder, al-dan-niet een stille vennoot, aan te stellen om de dringende daden van enkel beheer te stellen. Die voorlopige bestuurder is niet verantwoordelijk voor de uitoefening van zijn tijdelijk mandaat dat de periode van één maand niet mag overtreffen. Blijft er slechts één stille vennoot over dan houdt de vennootschap op te bestaan.

De vennootschap kan niet blijven bestaan als Gewone Commanditaire Vennootschap met enkel beherende vennoten. Zij blijft verder bestaan als Vereniging Onder Firma wanneer er meer dan één beherende vennoot overblijft. Blijft er slechts één beherende vennoot over dan houdt de vennootschap op te bestaan.

Bij overlijden van één der vennoten hebben zijn erfgenamen recht op een scheidingsaandeel o.b.v. hun aandeel in de vennootschap en de laatst opgemaakte jaarbalans.

Indien het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden een vierde van het kapitaal, kan een speciaal daartoe bijeengeroepen buitengewone algemene vergadering besluiten tot ontbinding van de vennootschap ais het voorstel goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen,

Artikel 5. Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als daarbuiten

1.Het verlenen van diensprestaties met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht. Deze audit  consulting-en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen, en dit op aile niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handelsnijverheid-of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Deze diensprestaties hebben eveneens betrekking op het begeleiden, opleiden, coachen, en ondersteunen van individuen, en dit op de meest uiteenlopende gebieden. Alle acties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van prestaties i.v.m. horeca en, catering en contractcatering.

2.Bemidcleling, verkoop, in-en uitvoer, evenals alle activiteiten in eerband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

3.Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties,deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten. De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren, of anderszins ter beschikking stellen.

4.1-let houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële contirole over het beheer van deze vennootschappen. Het beheer van roerende en onroerende goederen die geheel of gedeeltelijk deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

5.Het borgstellen ten voordele va en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële,financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

6.Logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

7.Aan en verkoop van rollend materiaal, zoals ze daar zijn, voertuigen, vliegtuigen, helikopters, en dergelijke meer. Eveneens handelsbemiddeling in dit rollend en vliegend materieel, alsook voorzien in de nodige opleiding

8.Het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal per spoor, te water, langs de weg en en via de lucht.

9.Het optreden ais bemiddelaar en als commissionair in de handel van deze vervoersmiddelen, én bij het vervoer, Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of ais vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de algemene regel mag de venncotschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële, of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel

Indien door de zaakvoerders handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de mede-contracterende partijen op de hoogte waren of niet onkundig konden zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet niet als bewijs van deze voorkennis.

Artikel 6. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 1,000 Euro.

Er wordt 990,00 Euro volstort door de heer De Wilde Jan, woonachtig in de Kerselaarstraat 26, te 9820 Merelbeke, gehuwd volgens het wettelijke stelsel met scheiding van goederen en gemeenschap van aanwinsten. Nationaal Nummer 52.06.14-279.47

Er wordt 10,00 Euro volstort door mevrouw De Maertelaere Betty, woonachtig in de Kerselaarstraat 26, te 9820 Merelbeke, gehuwd volgens het wettelijke stelsel met scheiding van goederen en gemeenschap van aanwinsten. Nationaal Nummer 60.03.04-500.79.

Het kapitaal mag niet worden verminderd tot beneden de 1.000,00 euro.

De inbreng kan zowel in geld of in natura. De waardering van elke inbreng in natura moet wel het akkoord krijgen van alle vennoten.

Artikel 7. Verhoging van het kapitaal

Het besluit tot verhoging van het kapitaal kan slechts worden genomen door een buitengewone algemene vergadering en mits unanieme akkoord der vennoten.

Voor de inbreng tot kapitaalsverhoging gelden dezelfde regels als bij de oprichting. Artikel 8. Vermindering van het kapitaal

Het besluit tot vermindering van het kapitaal kan slechts genomen warden door een buitengewone algemene vergadering en mits unanieme akkoord der vennoten.

Artikel 9. Aandelen - Aantal.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/10de van het kapitaal. Na de oprichting is de aandelenverhouding als volgt: aandelen, tezamen 100:

" De Wilde Jan, voornoemd : 99 aandelen

" De Maertelaere Betty, voornoemd : 1 aandeel

Artikel 10. Overdracht van de aandelen

Overdracht van aandelen kan slechts mits unanieme toestemming van alle vennoten verkregen op een buitengewone algemene vergadering.

Overdracht van aandelen van stille vennoten dient gepubliceerd te worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad binnen de maand na de overdacht.

Artikel 11. Bestuur - benoeming zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde of beherende vennoten die in de vennootschapsakte bij wijze van statutaire bepaling of na een statutenwijziging als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder. In uitvoering van wat voorafgaat wordt nagemelde gecommanditeerde vennoot aangesteld als zaakvoerder : De Wilde Jan, voornoemd , enige zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De zaakvgerders vervullen hun opdracht voor de duur van de vennootschap.

I.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt wanneer er meerdere beherende vennoten zijn. Dan wordt de vennootschap verder gezet en wordt zij bestuurd door del overblijvende beherende vennoten die elk van rechtswege zaakvoerder worden.,

Betreft het ontslag de enige zaakvoerder, heeft dit het einde van de vennootschap tot gevolg indien binnen de 30 dagen geen nieuwe beherende vennoot wordt gevonden.

indien de enige zaakvoerder ontslag neemt zonder opvolger, dient hij gedurende de voormelde termijn van 30 dagen, zijn opdracht verder te vervullen.

De onbekwaamverklaring, het overlijden van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot, heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

Artikel 12. Bestuur - taakverdeling

Zijn er meerdere zaakvoerders dan hebben zij elk afzonderlijk de meest uitgebreide vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Artikel 13. Bekendmaking van benoeming of ambtsbeëindiging van zaakvoerders

De benoeming van de zaakvoerders moet blijken uit de statuten of een statutenwijziging van de vennootschap. Het einde van hun opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging.

Begin en einde van de opdracht als zaakvoerders wordt daarenboven openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit waaruit de benoeming of de herroeping blijkt.

Artikel 14. Algemene vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden op de derde zaterdag van mei om 10.00 uur op de maatschappelijke zetel, Dit gebeurt voor de eerste keer in het jaar 2016.

Artikel 15. Inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt een balans en resultatenrekening opgemaakt waaruit de activa en de passiva en cle gemaakte winst of het geleden verlies blijkt.

Artikel 113. Verdeling van het resultaat - Reservering

De winst kan verdeeld worden volgens de aandelenverhouding of kan overgedragen worden naar het volgende boekjaar. Er mogen geen winstuitkeringen gebeuren zolang er nog overgedragen verlies is.

Artikel 17. Statutenwijzigingen

Statutenwijzigingen kunnen enkel na een bijzondere algemene vergadering en toestemming van alle vennoten.

Artikel 18. Kosten van oprichting

Alle kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Artikel 19. Geschillen

Enkel de Rechtbanken te Gent zijn bevoegd bij eventuele geschillen.

DE WILDE JAN DE MAERTELAERE BETTY

Werkend Vennoot - Zaakvoerder Stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JDW CONSULTING

Adresse
Zetel : KERSELAARSTRAAT 26, 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande