JELUHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JELUHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.852.933

Publication

17/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312212*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

15-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Philippe de Denterghemlaan 35

9831 Sint-Martens-Latem

Ondernemingsnummer :

0633852933

Benaming (voluit) : JELUHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Moffaert te Sint-Martens-Latem op 13 juli 2015, neergelegd voorafgaandelijk aan registratie, blijkt dat :

1. de heer DELBAERE, Pieter Anthony Jacques Cécile Maria Jozef, geboren te Kortrijk op 29 juli 1979, echtgenoot van mevrouw MALLIEN, Delphine, wonende en gehuisvest te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Philippe de Denterghemlaan, 35;

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd : "JELUHE";

3. met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Philippe de Denterghemlaan, 35;

4. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar, mandataris of volmachtdrager. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, kasbons, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen als dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, engineering, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Dit alles voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

- Het beheer van het patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen.

- De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtsreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

- Het verlenen van consulting en management services met betrekking tot commerciële ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en -processen en industriële parken met inbegrip van business development

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

op internationaal vlak.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van engineering, management, marketing, project en eventmanagement, juridisch en financieel beheer, administratieve diensten en andere dienstverlening.

- Het opzetten, begeleiden, organiseren van projecten, events, organisatie van seminaries en aanverwante activiteiten in België en in het buitenland.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en voer het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, zaken of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, ermee samenwerken of fusioneren.

- Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. de vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18 600 euro en is volgestort ten bedrage van 12 400 euro;

7. verdeeld in 186 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1/186ste van het kapitaal.

8. vertegenwoordigingsclausule:

De vennootschap wordt bestuurd door 1 of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De heer DELBAERE, Pieter, voornoemd, aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden, werd als statutaire zaakvoerder benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur.

9. met een boekjaar op 1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar begint op 13 juli 2015 en wordt afgesloten op 30 september 2016;

10. met jaarvergadering op de laatste zaterdag van de maand maart om 18 uur, ter zetel of op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2017;

11. volmacht verleend werd aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

 Flamée & Partners met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat, 100, om over te gaan tot het

vervullen van alle formaliteiten inzake ondernemingsloket, BTW, sociaal fonds, enzovoort.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie.

Notaris P. Van Moffaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0261-008

Coordonnées
JELUHE

Adresse
PHILIPPE DE DENTERGHEMLAAN 35 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande