JEROEN VAN DE VELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEROEN VAN DE VELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.246.958

Publication

09/07/2014
ÿþ ModWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1110 Il

1 bel ai

SE

Sta



1 NEERGELEGD 30 JUNI 2014

RCVAN TUNI41Éi

KO N

Ondemerningsnr : 0894246958

Benaming

(voluit) : Jeroen Van De Velde

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Tramstraat 18 B - 9860 Oosterzele (Moortsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering Verlenging boekjaar - Kapitaalverhoging - Statutenwijziging Volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op vijfentwintig juni.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte:

Aansprakelijkheid "Jeroen Van De Velde", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9860 Oosterzele, Moortsele, Tramstraat 18 B, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Uytterhaegen op 14 december 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007, onder referentie nummer 07186248, rechtspersonenregister Gent nummer 0894.246.958.

De statuten werden tot op heden éénmalig gewijzigd bij notariële akte verleden voor ondergetekende notaris

Uytterhaegen op 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober

erna, onder referentie nummer 12168969. BTW nummer BE0.894.246.958.

De zetel van de vennootschap werd verplaatst naar het huidige adres, beslissing bekendgemaakt in de

Billage tot het Belgisch Staatsblad van 18 maart 2009.

De vergadering wordt geopend om 16 uur onder het Voorzitterschap van de Meer Van De Velde Jeroen,

hierna genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap

1. De heer VAN DE VELDE Jeroen, geboren te Gent op drie mei negentienhonderd achtenzeventig,

echtgenoot van nagenoemde mevrouw SERGEANT Karen.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

2. Mevrouw SERGEANT Karen Madeleine Paula, geboren te Gent op dertig december negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van voornoemde heer VAN DE VELDE Jeroen.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

Genoemde echtgenoten Van De Velde-Sergeant zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge de bepalingen van hun huwelijkscontract, zoals verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 28 juli 2003, ongewijzigd tot op heden, zo verklaard, en wonen te 9860-0osterzele, Moortsele, Tramstraat 18 B.

Voornoemde verschijnende partijen, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Jeroen Van De Velde", zijnde honderd (100) aandelen op naam, verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden ais eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

HUIDIGE SAMENSTELLING VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

-De Meer Van De Velde Jeroen, voornoemd, werd bij voormelde oprichting benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het, Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Verlenging van de einddatum huidig boekjaar wijziging boekjaar

2) Wijziging datum jaarvergadering

3) Kapitaalverhoging

_ 4) Opening bijkomende ultbatingszetel . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

5) Aanstelling zaakvoerder ad hoc

6) Aanpassing van de statuten aan de voorgaande besluiten.

7) Verstrekken van de nodige administratieve volmachten.

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten en voornoemde zaakvoerder van de vennootschap hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingeformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzifter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie

D) Aangezien voornoemde vennoten de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Verlenging van het lopende boekjaar.

-De vergadering beslist om het lopende boekjaar te verlengen tot 31 maart 2015.

De vergadering beslist de volgende boekjaren telkens aanvang te laten nemen op 1 april van ieder jaar (voor het eerst in het jaar 2015) en telkens te laten eindigen op 31 maart.

Artikel 14 der statuten wordt overeenkomstig aangepast.

Punt 2 Vaststellen datum jaarvergadering.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering of jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van de maand september, om zestien (16) uur, en voor het eerst in het jaar 2015.

Artikel 13 der statuten wordt overeenkomstig aangepast (punt 6).

Punt 3 Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van elfduizend vier honderd euro (11.400,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op dertigduizend euro (30.000,00 EUR), met behoud van het aantal aandelen conform huidige verdeling tussen de aandeelhouders.

Nadat aile vennoten verklaard hebben voldoende ingelicht te zijn omtrent tegenwoordige kapitaalverhoging en het hen individueel toekomend voorkeurrecht, dat hen toelaat op de kapitaalverhoging in te schrijven, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, hebben zij, elk individueel verklaard te verzaken aan het voorkeurrecht, voorzien in artikel zeven (7) van de statuten.

Vervolgens verklaren de aandeelhouders:

1) volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap;

2) in geld in te schrijven op aile aandelen van de kapitaalverhoging, tegen de totale som van elfduizend vierhonderd euro (11.400,00 EUR).

-Door de heer Jeroen Van De Velde voor vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR)

-Door Mevrouw Karen Sergeant voor vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,00 EUR).

De inschrijvers verklaren verder dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, door hem/haar volledig werd afbetaald , door een storting in geld, die zij gedaan hebben op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap CRELAN met zetel te 1070-Brussel, Sylvain Dupuislaan 251, op rekening nummer 13E09 1043 6221 8457 zodat de vennootschap, uit dien hoofde, vanaf heden, over een bedrag van elfduizend vierhonderd euro (11.400 EUR) beschikt.

Een attest van deze deponering, de dato 23 juni laatst, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en blijft bewaard in het dossier.

In het licht van het voorgaande beslist de vergadering geen nieuwe aandelen tot stand te brengen, doch de fractiewaarde van elk aandeel te verhogen

Punt 4  vestiging van een bijkomende uitbatingszetel

De vergadering beslist, gezien de aankoop van een bedrijfspand gelegen te Oosterzele, Balegem, Vrijhem 26 en +26 door voornoemde echtgenoten Van De Velde Jeroen Sergeant Karen en de BVBA Jeroen Van De Velde vanaf heden voor de vennootschap een bijkomende uitbatingszetel te vestigen te Oosterzele, Balegem, Vrijhem 26, onder meer voor de uitbating van een bijkomende opslagplaats en een bijkomend atelier,

Punt 5 : Aanstelling van een lasthebber ad hoc

De vergadering gaat over tot de benoeming van de heer VAN DE VELDE Walter Julien Theophiel, geboren te Velzeke-Ruddershove op tien februari negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.02.10 391-40, identiteitskaart nummer 590-1982789-38, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9630 Zwalm (Sint-Blasius-Boekel), Boekelbaan 61, als lasthebber ad hoc in toepassing van artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen,

De aanduiding van deze lasthebber ad hoc gebeurt in het kader van de aankoop van een woon- en handelshuis gelegen te Oosterzele, tweede afdeling, Balegem, Vrijhem 26 en +26 door de echtgenoten Van De Velde Jeroen Sergeant Karen voor de naakte eigendom en door de BVBA Jeroen Van De Velde voor het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

vruchtgebruik met het oog op de verdere groei van de omzet van de vennootschap "Jeroen Van De Velde", de echtgenoten Jeroen Van De Velde - Karen Sergeant tevens aandeelhouders zijnde en de heer Jeroen Van De Velde tevens zaakvoerder zijnde van laatstgenoemde vennootschap,

Punt 6 - Aanpassing van de statuten aan de voorafgaande beslissingen.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en verzoekt ondergetekende notaris tot het opstellen der coördinatie van de statuten om deze neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Punt 7 - Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en):

" -De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van alle genomen beslissingen.

-De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van ; de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank ; van Koophandel te Gent, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende persoon, en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten.

Identiteit van de lasthebber:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Corneille & C*" met zetel te 9031 Gent, Drongen, Klaverdries 28.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de ; natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersoon gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rijksregisternummers werden vermeld Met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde identiteitsgegevens bevestigen.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notes Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 28.02.2014 14059-0152-013
12/10/2012
ÿþ Mod Wo[d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J111 JI 11111111111 I1 JIIJ 11111 1ffI Jø iJ1I

*12168969*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894246958

Benaming

(voluit) : Jeroen Van De Velde

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat 18 B - 9860 Oosterzele (Moortsele)

(volledig adres)

Onderviero akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Verlenging boekjaar Statutenwijziging - Volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF,

Op achtentwintig september,

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "Jeroen Van De Velde', niet maatschappelijke zetel gevestigd te 9860 Oosterzele, Moortsele, Tramstraat 18 B, opgericht blijkens akte verleden door ondergetekende notaris Uytterhaegen op 14 december. 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007, onder referentie nummer 07186248,

De statuten werden tot op heden niet gewijzigd bij notariële akte.

De zetel van de vennootschap werd verplaatst naar het huidige adres, beslissing bekendgemaakt in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 maart 2009.

De vergadering wordt geopend om 19 uur onder het Voorzitterschap van de Heer Van De Velde Jeroen,

hierna genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap

1. De heer VAN DE VELDE Jeroen, geboren te Gent op drie mei negentienhonderd achtenzeventig,

echtgenoot van nagenoemde mevrouw SERGEANT Karen.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

2. Mevrouw SERGEANT Karen Madeleine Paula, geboren te Gent op dertig december negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van voornoemde heer VAN DE VELDE Jeroen.

Die verklaart eigenaar te zijn van vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

Genoemde echtgenoten Van De Velde-Sergeant zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge de' bepalingen van hun huwelijkscontract, zoals verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 28 juli 2003, ongewijzigd tot op heden, zo verklaard, en wonen te 9860-Oosterzele, Moortsele, Tramstraat 18 B.

Voornoemde verschijnende partijen, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen' van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Jeroen Van De Velde", zijnde honderd (100) aandelen op naam, verklaren te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als= eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

HUIDIGE SAMENSTELLING VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP

-De Heer Van De Velde Jeroen, voornoemd, werd bij voormelde oprichting benoemd tot niet-statutaire. zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad zoals voormeld. '

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Verlenging van het lopende boekjaar.

2) Vaststellen aanvang en einde van volgende boekjaren.

3) Vaststellen datum jaarvergadering.

4) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en).

B) Verzaking:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterande notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

-3 (Mi. 2012

R>I;CHTBA eAN

KOOP A-NDEL1 GENT

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde vennoten en voornoemde zaakvoerder van de vennootschap hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsforrnaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien voornoemde vennoten de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1 : Verlenging van het lopende boekjaar.

-De vergadering beslist om het lopende boekjaar te verlengen tot 30 juni 2013.

Punt 2 Vaststellen aanvang en einde van volgende boekjaren.

De vergadering beslist de volgende boekjaren telkens aanvang te laten nemen op 1 juli van ieder jaar (voor

het eerst in het jaar 2013) en telkens te laten eindigen op 30 juni.

Artikel 14 der statuten wordt overeenkomstig aangepast.

Punt 3  Vaststellen datum jaarvergadering.

De vergadering beslist dat de gewone algemene vergadering of jaarvergadering voortaan zal gehouden

j worden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand december, om achttien (18) uur, en

voor het eerst in het jaar 2013.

Artikel 13 der statuten wordt overeenkomstig aangepast (punt 6).

Punt 4 - Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen - volmacht(en):

-De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van alle genomen

beslissingen.

-De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent,

overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende persoon, en dit voor zoveel als nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel ais nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Identiteit van de lasthebber:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Corneille & C" met zetel te 9031 Gent, Drongen, Klaverdries 28.

De vergadering verklaart bovendien dat zij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

, Geassocieerd Notaris Christiaan LJYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 31.05.2012 12148-0473-013
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 12.05.2011 11112-0110-012
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 10.03.2010 10067-0078-008

Coordonnées
JEROEN VAN DE VELDE

Adresse
TRAMSTRAAT 18B 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande