JEROEN WUYTS THEATERTECHNIEK

Société en commandite simple


Dénomination : JEROEN WUYTS THEATERTECHNIEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.296.316

Publication

10/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

31 JAIS. zalf

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEitGE GENT



f1l1 " i1~sin0ZHH Z2uinii

51"

bE

B st

0

.__......._ _~ .............~.~.._..__g._....p-~j- p-2 dernemingsnr :~$ 3 -J d. 1 b J~ On

Benaming

(voluit) : Jeroen Wuyts Theatertechniek

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap Zetel : Schoolstraat 23, 9040 Sint-Amandsberg Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 21 december 2010 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap! opgericht wordt, voor onbepaalde duur, waarvan de activiteiten aanvangen per 1 januari 2011. De', vennootschap draagt de naam Jeroen Wuyts Theatertechniek. De oprichters zijn Wuyts Jeroen, Schoolstraat' 23, 9040 Sint-Amandsberg en Kit Yi Chung, No 32C, GIF, Kan Tau Tsuen, Fanling, NT, Hong Kong.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoolstraat 23, 9040 Sint-Amandsberg en kan verplaatst! worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten.

De vennootschap heeft als doel ;

" Theatertechniek en diensten aan schouwspelen in de ruimste zin van het woord.

" Het ontwerpen, maken en onderhouden van websites, alsook alle grafische toepassingen in de ruimste zin' van het woord.

" Het leveren van informatica- en telecommunicatiediensten, omvattende de verkoop van hard- en software, netwerkbeheer, programmatie en consulting.

" in het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen,

" mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter! beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of, werknemers als manier om hen te verlonen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken,, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in hete, buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken.

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 250 euro en is verdeeld in 25 aandelen met een nominale. waarde van 10 euro ieder. De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald :

-Wuyts Jeroen, voornoemd, brengt in speciën in 240 eur waarvoor hem 24 aandelen worden toegekend.

-Kit Yi Chung, voornoemd, brengt in speciën in 10 euro waarvoor haar 1 aandeel worden toegekend.

Alle inbrengen worden onmiddellijk en volledig volstort.

Verwijzend naar art.60 W.Venn. neemt de vennootschap alle verbintenissen over die in haar naam zijne.

aangegaan en dit sinds 1 december 2010.

Enkel Wuyts Jeroen heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de: vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden: zijn aan de algemene vergadering. Wuyts Jeroen wordt tot zaakvoerder benoemd.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot 1 vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten, benoemd worden.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 22 van de Vennootschappenwet geen; enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

" Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 1 januari 2011 en zal eindigen op 31 december 2011.De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de: maand juni om 20.00 uur, eerste maal in 2012.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en; afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. De winst wordt als dividend: tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,! alhoewel de algemene vergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als: extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toegekend zal worden.

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde het boekhoudkantoor BVBA Jado, te 9000: Gent, Dendermondsesteenweg 143 met BTW-nummer BE 0473.517.376, met macht van indeplaatsstelling, aan; wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondemeitii---------alsmede a|)mxerpiuhbngeninzakohetSmniam statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 3$dm dato 27 juli 1967mndm Wet 28juni 1992 en 30 december in verband met de jaarlijkse bijdragen voor: vennootschappen, alsmede de mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Wuyts Jeroen - zaakvoerder Tegelijk hierbij neergelegd, statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-fiehoodet aan het Belgisch Staatsblad

---

Op de laatste biz. van Luik vermelden; Recto :Nsm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHRIM 1 NI

fL' E ERrGELi_LI L>

15 Ki 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE CENTG1lee

Ondernemingsnr : 0833.296.316

Benaming

{voluit) : Jeroen Wuyts Theatertechniek

{verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schoolstraat 23, 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Naamswijziging

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 6 juli 2015, blijkt met onmiddellijke ingang;

- de naam van de vennootschap wordt gewijzigd in; JWTT

- de maatschappelijke en administratieve zetel wordt verplaatst naar;

Motsenstraat 35

9820 Merelbeke

Jeroen Wuyts

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JEROEN WUYTS THEATERTECHNIEK

Adresse
SCHOOLSTRAAT 23 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande