JEUGDZORG

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDZORG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 439.196.105

Publication

30/12/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

11!!11111,11] j1*

E

MON1TEU

19 -1 ELGISCH

RE CH r\NK VAN STAATSSLAD9 lit rdTE GENT

RBELGENE ER GE LE GD - 201h

tz' `12- Z0%

Ondememingsnr : 0439.196.105

Benaming

(vota) : Jeugdzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Weefstraat 30, 9810 Eke

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING



De Statutaire Buitengewone Algemene Vergadering van 24 januari 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten volledig te wijzigen als volgt :

1. NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: Jeugdzorg.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9810 Eke, Weefstraat 30 en ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vzw heeft tot doel het optreden ais organisatie voor diensten en voorzieningen die personen in problematische opvoedingssituaties opvoeden, begeleiden en huisvesten.

Zij mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen realiseren.

Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

De vzw werkt volgens de humanistische waarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1..

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

2. LEDEN

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden kunnen een' schriftelijke volmacht geven aan een ander effectief lid om in zijn of haar plaats op te treden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het Ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de algemene vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. liet verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur. Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ARTIKEL 7

De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 8

De maximum ledenbijdrage bedraagt ¬ 250,00.

ARTIKEL 9

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden of uitgesloten worden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur ter kennis worden gebracht indien het zelf uit eigen beweging uittreedt, of aan het lid zelf indien het uitgesloten wordt. Bij niet betaling van het lidgeld zal de Raad van Bestuur het lid aanmanen tot de betaling ervan binnen de door haar bepaalde termijn. Bij overschrijding van die termijn is het lid automatisch ontslagnemend.

Elke lid, dat de door hem verschuldigde bijdrage niet betaalt, wordt geacht ontslag te nemen.

r r r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

3. RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering,

ARTIKEL 12

Duur van het mandaat van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor een bepaalde periode van drie jaar. Tussentijds benoemde bestuurders worden slechts verkozen voor de rest van het mandaat.

De uittredende bestuurders zijn onbeperkt herverkiesbaar.

ARTIKEL 13

Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde

leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14

Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen. De vervanging van deze bestuurder wordt tijdelijk opgenomen door een effectief lid aangeduid door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15

Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op aIs eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend. Leden van de raad van bestuur kunnen zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder om in zijn 1 haar plaats op te treden.

ARTIKEL 16

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de afgevaardigd bestuurder, de penningmeester of, indien noodzakelijk, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 17

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de verslaggever en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter of door een gemandateerde. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

-4

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 20

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, V.Z.W

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een afgevaardigd bestuurder, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigheidsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter, de afgevaardigd bestuurder of een ander persoon die hiertoe door de vereniging gemachtigd is. Zij kunnen alleen handelen.

ARTIKEL 21

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

De benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Het dagelijks bestuur is slechts bevoegd voor handelingen of verrichtingen van gering belang en voor zover deze spoedeisend zijn zodat niet kan gewacht worden op een vergadering van de raad van bestuur.

4. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 22

De algemene vergadering is samengesteld door uit aile stemgerechtigde effectieve leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door een gemandateerde zoals bepaald in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering heeft de bevoegdheden die haar door de wet voorbehouden worden.

ARTIKEL 24

1. De statutaire algemene vergadering vergadert minstens één maal per jaar in de loop van het eerste semester, op uitnodiging van de raad van bestuur, op de dag, plaats en uur door deze Iaatste bepaald. Op deze vergadering brengt de raad van bestuur verslag uit over de activiteiten van de vereniging gedurende het afgelopen jaar. Zij legt ook de rekeningen voor van de ontvangsten en uitgaven, alsook de begroting van het lopend jaar.

2. Een buitengewone algemene vergadering komt samen ais de raad van bestuur of minstens 115 van de effectieve leden hierom vragen, door middel van een schriftelijk verzoek aan de voorzitter. In dit laatste geval moet de raad van bestuur binnen de eenentwintig na het verzoek de algemene vergadering samenroepen. De algemene vergadering wordt uiterlijk gehouden op de veertigste dag na dit verzoek.

3. De algemene vergadering wordt opgeroepen per gewone brief of mail, minstens acht dagen voor de vergadering. De oproeping vermeldt de plaats, dag en uur van de vergadering en de agenda, die werd vastgelegd door de raad van bestuur-i.

4. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen niet behandeld worden, tenzij de algemene vergadering bij hoogdringendheid onderwerpen aan de agenda wenst toe te voegen. Hiervoor is een meerderheid van twee derden van de aanwezige deelgenoten vereist.

5.De algemene vergadering beslist steeds met aanwezige en 1 of vertegenwoordigde leden.

Moa 2.2

1 Y.

ARTIKEL 25

1. De algemene vergadering is geIdig samengesteld, wat ook het aantal tegenwoordige leden is.

2. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel als verworpen beschouwd. Alle effectieve leden hebben gelijk stemrecht.

3. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien 2/3 van de effectieve Ieden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden. Tussen de eerste en de tweede algemene vergadering moeten minstens 15 dagen liggen.

4. Voor elke wijziging van de statuten of voor de uitsluiting van een lid is een meerderheid van 213de van de aanwezige effectieve leden vereist, ook op de twee-'de vergadering.

5. Tot wijziging van het doel van de vereniging is een meerderheid van 415de van de aanwezige effectieve leden vereist. Dit geld eveneens voor de ontbinding

e van de vereniging.

6. Bij staking van stemmen wordt een voorstel als verworpen beschouwd.

e

ARTIKEL 26

Van elke vergadering wordt een verslag gemaakt, dat ondertekend wordt door de voorzitter en de verslaggever.

De effectieve Ieden of derden met een wettig belang hebben inzagerecht in de besluiten van

o de algemene vergadering.

rl

0 5. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

ARTIKEL 27

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

I:

6. ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 28

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaars.

Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden

" M

MOD 2.2

I Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan hot Belgisch Staatsblad ARTIKEL 29

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden overgedragen aan een vereniging waarvan het sociaal doel het dichtst het doei en de visie van de vereniging benadert.

7. ALGEMENE BEPALINGEN



ARTIKEL 30

De raad van bestuur maakt een huishoudelijk reglement dat aanvullend is op de bepalingen van deze statuten.

Dit huishoudelijk reglement, en de wijzigingen ervan, moeten goedgekeurd worden door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 31

Deze statuten vervangen alle vorige.

Goedgekeurd op de Buitengewone Algemene Vergadering van 24 januari 2014.

Te Eke, 20 november 2014

Viaene Marleen Bonnet André

Voorzitter Algemeen Directeur



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte :er griffic

NEERGFI F( Î)

Voor

bohoudon aan hot Belgisch

Staatsblad

1111111,111111111111111111

Ondernerningsnr : 0439.196.105

Benaming

(voluit) : JEUGDZORG

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : WEEFSTRAAT 30, 9810 EKE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

31 MEI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAdtifil. TE GENT

i 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Statutaire Algemene Vergadering van 3 april 2013 heeft tot bestuurder herbenoemd voor een termijn van drie jaar :

Dhr. David Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 1611111981, te Dendermonde

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Jeroen Cooman, Krommekeer 9, 9402 Meerbeke, geboren op 1311111961, te Aalst

Luc Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 25/10/1952, te Brugge

Pierre Minoodt, Ediksveldestraat 11, 9420 Erpe-Mere, geboren op 17/05/1962, te Oudenaarde

Mevr. Marleen Viaene, Zijpstraat 14, 9506 Nieuwenhcve, geboren op 2410511954, te Gent

Dhr. David Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 16/11/1981, te Dendermonde

Dhr. Francis Fivez, Merehoekstraat 63, 9550 Herzele, geboren op 2110811970, te Izegem

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Eke, op 22 mei 2013

Viaene Marleen Bonnet André

Voorzitter Directeur

Op de laatste blz. van Luik 6 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2013
ÿþMOF] 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

2 5 JAN. 2013

RECHTB

~,KOOI~HAND~~~

Ondernemingsnr : 0439.196.105

Benaming

(voluit) :JEUGDZORG

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : WEEFSTRAAT 30, 9810 EKE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS & ONTSLAG VAN BESTUURSLID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De Statutaire Algemene Vergadering van 26 april 2012 heeft tot bestuurders herbenoemd voor een termijn van drie jaar

Dhr. Cooman Jeroen, Krommekeer 9, 9402 Meerbeke, geboren op 1311111961, te Aalst

Dhr. Goedgebeur Luc, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 25/10/1952, te Brugge

Dhr. Minoodt Pierre, Ediksveldestraat 11, 9420 Erpe-Mere, geboren op 17/05/1962, te Oudenaarde

Mevr. Viaene Marleen, Zijpstraat 14, 9506 Nieuwenhove, geboren op 2410511954, te Gent

Dhr. Fivez Francis, Merehoekstraat 63, 9550 Herzele, geboren op 2110811970, te Izegem

De Statutaire Algemene Vergadering van 26 april 2012 heeft het ontslag verleend van bestuurder. Dhr. De Winter Jan, Heilig Hartlaan 5, 9300 Aalst, geboren op 22/09/1976, te Gent

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Jeroen Cooman, Krommekeer 9, 9402 Meerbeke, geboren op 13/11/1961, te Aalst

Luc Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 25/10/1952, te Brugge

Pierre Minoodt, Ediksveldestraat 11, 9420 Erpe-Mere, geboren op 17/05/1962, te Oudenaarde

Mevr. Marleen Viaene, Zijpstraat 14, 9506 Nieuwenhove, geboren op 24/05/1954, te Gent

Dhr. David Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere, geboren op 1610111981, te Dendermonde

Dhr. Francis Fivez, Merehoekstraat 63, 9550 Herzele, geboren op 21/08/1970, te Izegem

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Eke, op 12 december 2012

Viaene Marleen Bonnet André

Voorzitter Directeur

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ~ ...M , 2 4'

"

6 On 2019

RECHT a~ VAN

Î KOOPHA2L'~E GE.~





Ondernemingsnr : 0439.196.105 Benaming

(voluit) : Jeugdzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Weefstraat 30, 9810 Eire

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - TEKSTWIJZIGINGEN VAN ARTIKELS 5, 18 EN 23

De Statutaire Algemene Vergadering van 8 april 2011, geldig samengeroepen en beschikkend " over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar' zitting besloten bepaalde artikels (nl. artikels 5, 18 en 23) in de statuten te wijzigen.

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art. 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

wordt vervangen door :

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Het volstaat nog enkel het ledenregister te bewaren (en ook dus nog aan te vullen) op de maatschappelijke zetel van de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

wordt vervangen door :

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover "bpost", de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming en de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

wordt vervangen door :

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

Voorbehouden '.aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-trij het$elgisch Staatsblad-=-1-811012011---- Annexes dü Maniteür beige

Luik B - Vervolg

Viaene Marleen Bonnet André

Voorzitter Directeur

~ti~+Ct_~,va ti~ v,e~L2~ " - cfc-&- dà-ladie. ~~

MOD 2.2

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Te Eke, 29 augustus 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2015
ÿþ -kit"i J i MOA 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te tinaken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I 11III 11111 II'i1 11111 lul 1111 II'tI 11111 III 1111

+15129016*

NEERGELEGD

1 9 AUG. 2015

RECHWAeli< VAN

KOOPHA U L FE GENT

Ondememingsnr : 0439.196.105

Benaming

(voluit) : Jeugdzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Weefstraat 30, 9810 Eke

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen Raad van Bestuur

De leden van de Algemene Vergadering van Jeugdzorg vzw hebben op de Algemene Vergadering van 18/6/2015 volgende wijzigingen binnen de Raad van Bestuur aanvaard:

Volgende bestuurders nemen ontslag uit de Raad van Bestuur: Jeroen Cooman, Krommekeer 9, 9402 Meerbeke °1311111961 - Francis Fivez, Merehoekstraat 63, 9550 Herzele, °21/0811970

Wordt aanvaard als nieuwe bestuurder:

- Frank Hesters, Makkegemdries 8, 9820 Schelderode, °2710611966

De Raad van Bestuur is vanaf heden als volgt samengesteld (voor een termijn van drie jaar)

- Luc Goedgebeur, Gentsesteenweg 48, 9420 Erpe-Mere

- Pierre Minoodt, Edikveldestraat 11, 9420 Erpe-Mere

Marleen Viaene, Zijpstraat 14, 9506 Nieuwenhove

- David Goedgebeur, Parklaan 97, 9300 Aalst

- Frank Hesters, Makkegemdries 8, 9820 Schelderode

(get)

Viaene Marleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JEUGDZORG

Adresse
WEEFSTRAAT 30 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande