JGJ INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JGJ INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.283.986

Publication

29/04/2014 : Ontslag en benoeming van bestuurder - voorzitter - gedelegeerd bestuurder
Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 28 februari 2014.

Uit de notulen blijkt dat de algemene vergadering kennis heeft genomen van het vrijwillig ontslag ingediend staande de zitting door de NV SERVER, met zetel te 9831 Deurle, Pontstraat 39, RPR Gent 0444.158.050, vast vertegenwooordigd door Serge VERMEERSCH, als bestuurder met ingang van 28/02/2014, welk ontslag werd

aanvaard.

Vervolgens heeft de algemene vergadering besloten een nieuwe bestuurder te benoemen ter vervanging van de ontslagnemende bestuurder en heeft daartoe benoemd, de heer Serge VERMEERSCH, wonende te 9830 Sim-Martens-Latem, Eikeldreef 23, hier aanwezig en die heeft verklaard te aanvaarden, voor een période van drie jaar teneinde te vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 28 februari 2014.

Uit deze notulen blijkt dat de raad van bestuur het ontslag heeft vastgesteld van de NV 'SERVER', vast vertegenwoordigd door de heer Serge VERMEERSCH als voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder gelet op het vrijwillig ontslag ingediend door deze bestuurder zoals reeds vastgesteld in de jaarvergadering voorafgaand aan deze raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft vervolgens, met éénparigheid van stemmen, besloten de heer Serge; VERMEERSCH, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 23, die verklaarde te aanvaarden, te; benoemen, met ingang van 28/02/2014, als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder.; Hem wordt volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend, ;

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Serge VERMEERSCH Gedelegeerd bestuurder

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vorso : Naam en handtekening.

aanhe 11 11 1 II II

IKDOPHA�j�LTEGENT
01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 26.03.2014 14077-0001-018
11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.03.2013, NGL 08.04.2013 13084-0447-022
26/09/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

'.:ci!oueen

car ;et

SElÇlsçtl

*iiiaasss"

RECHTBANK VAN

~

KOOP A.\ EL TE GENT

NEERG EL.ECD[_._

4 ei SEP 20n I

Cnclerrtemingsnr : ® á 3%,_%0A4

~elRrrti~;g

JGJ INVEST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 983eSint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat, 39

O,:der'w& a't:e : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist op 02/09/2011, waarvan huidig uittreksel wordt neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel blijkt dat de NV JGJ Invest vennootschap naar Belgisch recht niet een kapitaal van 331.779,50 euro, vertegenwoordigd door 10.000 aandelen, zonder nominale waarde die volledig onderschreven zijn en volstort, werd opgericht.

identiteit van de verschijnende partijen

de heer VERMEERSCH Serge Joseph Simonne Eddy Martine, geboren te Deinze op twee maart negentienhonderd zeventig, echtgenoot van Mevrouw Geerinckx Virginie, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 23, handelend in hoedanigheid van vertegenwoordiger van:

De gesplitste Naamloze Vennootschap MEERVER, met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0423.818.140, vennootschap opgericht bij akte verleden door notaris Jacques Van Cauwenberghe, notaris te Deinze, op dertig december negentienhonderd tweeëntachtig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari negentienhonderd drieëntachtig, onder nummer 271-20.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op 22 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2011 onder nummer 11017263.

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten vennootschappen «VIMAVI» en «JGJ INVEST», waaronder deze vennootschap.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende geassocieerd notaris op heden voorafgaandelijk dezer.

Die ondergetekende geassocieerd notaris verzoekt als volgt de authentieke akte op te stellen van de statuten van een handelsvennootschap opgericht ingevolge splitsing.

OPRICHTING

De gesplitste vennootschap heeft overeenkomstig artikel 675 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een of meer vennootschappen die zij opricht. Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten tot haar splitsing ingevolge de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende geassocieerde notaris 02/09/2011, heeft opgesteld.

Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten om haar gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, ingevolge het hierna vermelde splitsingsvoorstel, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, over te dragen, met name:

 de helft van haar gehele vermogen aan de op te richten vennootschap «VIMAVI»; en

 de helft van haar gehele vermogen aan de op te richten vennootschap «JGJ INVEST»;

Tegen uitreiking aan haar aandeethouders van aandelen van voornoemde op te richten vennootschappen

«VIMAVI» en «JGJ INVEST».

Na deze vaststelling heeft hij verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam JGJ INVEST.

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV" worden

voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

Op de laatste blz. van Luik B v_rrislden : Recto . Naam en ho:danighsicd van de u,strurnentereade notaris. hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam Ln Ihatid4ekenny.

r" ..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9831 Sint-Martens- Latem (Deurle), Pontstraat 39.

Hij kan bij besluit van de raad van bestuur naar elders in België worden overgebracht.

Bij gewoon besluit van de raad van bestuur mag de vennootschap administratieve zetels, bijhuizen,

werkplaatsen, agentschappen en bijkantoren, in België en in het buitenland oprichten.

Elke verandering van de maatschappelijke zetel wordt, door toedoen van de raad van bestuur,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: alle handelingen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking

hebben op:

1) de aankoop, verkoop, verhuur, ter beschikking stelling en ruiling van alle roerende activa;

2) het beleggen beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het toestaan van leningen en kredietopeningen;

3) het onderzoeken, adviseren en besturen van ondernemingen en vennootschappen onder gelijk welke vorm, inbegrepen het aanvaarden en uitoefenen van mandaten;

4) in de meest ruime zin alle werken verrichten, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie, boekhouding en algemeen bestuur;

5) het oprichten, aankopen, verkopen, ruilen en vervreemden van handelsvennootschappen of bestanddelen ervan.

6) de handel en het beheer, onder gelijk welke vorm, van onroerende goederen, alle werken van onderhoud, verbetering en ontwikkeling hiervan.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen hij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op elke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zich borg stellen of waarborgen verlenen ten gunste van de vennootschappen of ondernemingen in dewelke de vennootschap belangen heeft of niet.

De algemene vergadering mag, mits naleving van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden en wijzigen.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd eenendertigduizend zevenhonderd negenenzeventig euro vijftig cent (E 331.779,50) en is verdeeld in 10.000 aandelen, zonder nominale waarde, die elkeen één / tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om elf uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De algemene vergadering kan de raad van bestuur ontslaan van de oproepingsformaliteiten. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap warden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

BENOEMING VAN BESTUUR  BIJZONDERE MACHTIGING

Vervolgens komen tussen de aandeelhouders van de opgerichte vennootschap, vertegenwoordigd door VERMEERSCH Serge, die verklaren in algemene vergadering bijeen te komen om het aanvankelijk aantal bestuurders te bepalen, om hen te benoemen en om de duur van hun mandaat te bepalen.

De vergadering beslist eenparig om het aantal bestuurders op 3 te bepalen en in die functie te benoemen:

-De naamloze vennootschap SERVER met maatschappelijke zetel te Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, RPR Gent, ondernemingsnummer 0444.158.050, met als vaste vertegenwoordiger de heer VERMEERSCH Serge, voornoemd

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAUWELS & PARTNERS, met maatschappelijke zetel Kollekasteelstraat 27, 9030 Mariakerke-Gent, BTW 0460.654.978 RPR Gent met als

Voor-

behouden

aar.:^.at

Staatsblad

vaste vertegenwoordiger de heer Paul Pieter August PAUWELS, geboren te Gent op 3 december 1937,

nationaal nummer 371203-115-74, wonende te Kollekasteelstraat 27, 9030 Mariakerke-Gent

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ORTHO GEERINCKX, met maatschappelijke

zetel te Eikeldreef 23, 9830 Sint-Martens-Latem, RPR Gent, ondernemingsnummer 0866.910.675 met als vaste

vertgenwoordiger mevrouw GEERINCKX Virginie Vanessa Thérèse Bruno, geboren te Kortrijk op drie juni

negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Eikeldreef 23.

Die allen aanvaard hebben.

Het mandaat van voornoemde bestuurders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van

2017.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of evenredige vergoeding toekennen ten laste

van de algemene onkosten.

EERSTE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Nu de vennootschap is opgericht, verzoekt de raad van bestuur waarvan de meerderheid van de leden hier

aanwezig of vertegenwoordigd is, ons vervolgens om akte te nemen van haar eerste besluiten:

1)De naamloze vennootschap SERVER, voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer

VERMEERSCH Serge, voornoemd wordt benoemd tot voorzitter van de raad;

2)De naamloze vennootschap SERVER, voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer

VERMEERSCH Serge, voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder

Die aanvaard heeft.

Zijn mandaat onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017.

FISCALE VERKLARINGEN

A)Ondergetekende notaris leest artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten voor met

betrekking tot de bewimpeling aangaande de prijs of de lasten of de overeengekomen waarde van de goederen

die het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgelegd in een akte die ter registratie wordt aangeboden,

alsook de artikelen 62, tweede lid en 73 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

Hierna verklaart de verschijnende vennootschap dat zij de hoedanigheid van BTW-belastingplichtige niet

bezit.

B)De inbreng vormt een algemeenheid van goederen.

C)De inbreng wordt uitsluitend met maatschappelijke rechten vergoed.

D)De splitsing gebeurt met het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

 eventueel van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck en aan mevrouw Ann De Wilde, die

allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en

met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de

Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale

verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er werd vastgesteld dat de voornoemde gesplitste vennootschap met ingang van 02/09/2011 ophoudt te

bestaan.

--- voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hierbij neergelegd:

- Expeditie van de akte.

- Verslag van een bedrijfsrevisor over de oprichting door inbreng in natura

(getekend) Geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam cri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteke;ting

20/05/2015
ÿþá

Mad Word 11.1



ege In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d ár, ikte LEc



II~N~~iIYiNN~IRVN~VMI~VN 08-05-2015

RECHTBANK VAN

KOOPIP.NDEL TE GEN-e

Griffie



Ondernemingsnr : 0839.283.986

Benaming

(voluit) : JGJ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Pontstraat 39, 9831 SINT-MARTENS-LATEM (DEURLE) (volledig adres)

Onderwerp akte ; Vaststelling beëindiging mandaat bestuurder - Benoeming bestuurder Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 januari 2015.

Uit de deze notulen blijkt de vaststelling van de beëindiging van rechtswege van het mandaat ais bestuurder van de Burg. BVBA 'DAUWELS & PARTNERS' (0460.654.978) ingevolge de sluiting van vereffening van voormelde vennootschap per 25 september 2014.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 22 april 2015.

Uit de notulen blijkt dat de bijzondere algemene vergadering besloten heeft te benoemen als bijkomende bestuurder de heer Jacques WYCKAERT, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Reinaertdreef 18, die heeft verklaard het mandaat te aanvaarden, voor een periode van twee jaar teneinde te vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017,

Serge VERMEERSCH

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JGJ INVEST

Adresse
PONTSTRAAT 39 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande